Diskuse

Těžká pozice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

vit.kucik

18. 4. 2011 20:30
Kolego Novotňáku, ...

... jste mi sympatický a zrovna tak je mi sympatický Váš "revoltující" pohled na svět a masová mínění (by´t mám stále méně času se účastnit diskusí pod Vašimi články) . :))

Co se týká kauzy Bárta, zvažte sám, či se právě zde nenecháváte unášet emotivním proudem většinové nálady... Těm, co stále nadávají na zaujatost médií, že neplní svou funkci "hlídacího psa demokracie", zde MF Dnes ukázala názorný příklad, že to tak vždy není. Vždyť co jiného by nezávislé noviny v této kauze měly ještě udělat. Nějaké odstupování redaktora kvůli "ztrátě důveryhodnosti" je směšné - o fungování periodika rozhodují zákazníci svými penězi, nikoliv názory diskutérů, kteří bezplatně plní diskusní fóra. Ostatně - odstoupení Bárty je chladný kalkul cynického bosse, nikoli nějaký akt cti nebo pokání. Jeho hra není zdaleka u konce a to, co vidíte prvoplánovitě jako mediální lynč může být dost možná spravedlivým honem na škodnou... To se bohužel prokáže až zpětně.

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

18. 4. 2011 20:37
Re: Kolego Novotňáku, ...

S vynášením takových soudů buďte opatrný, ať za pár dnů nevypadáte jako blbec.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

15. 4. 2011 8:44
Duveryhodnost?

V novinach pisi nestranne o pocasi a dopravnich nehodach. Ostatni je zaplacene a z toho noviny ziji, ne z toho ze nekdo ve stanku utrousi par korun.

0 0
možnosti
N

Novotnak

15. 4. 2011 8:59
Re: Duveryhodnost?

Já jsem si naivně myslel, že když si chce někdo říkat nejdůvěryhodnější, tak žije z inzerce.

0 0
možnosti
TJ

avari7

15. 4. 2011 7:58
Mafie

MF Dnes byla s ODS vzdy propojena, to musel vedet i jeji majitel. To videl kazdy objektivni clovek, jak se manipulovalo s davem (nejen) na techto strankach/v novinach. To plati i o jinych dennicich ci internetovych zpravodaj. strankach jako aktualne.cz atd. Lidove noviny maji stejneho majitele jako MFD. Jen na par strankach na netu jsem narazil na info o zapojeni MFD , ktere je v nahravce. To tu ale uplne vynechali, misto toho lidem dali navod, jak cist slova z nahravky. Tomu rikam krize. Snazila se z toho vybruslit, jak se jen dalo - zrusenim diskuzi, cenzurou atd. Novinar neni "pisatel pravdy", ale zamestnanec. Dela, co mu rekne zamestnavatel.

MFD ma proste smulu, ze tam zaznela prave ona, protoze se to tyka veskerych novin. Je tu jen malo nezavislych novin.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

15. 4. 2011 7:09
No tak

Je to jednoduché. Mezi čtenáři MF je asi více příznivců ODS než příznivců VV, takže či chleba jíš, toho píseň zpívej. Proto pokud se tak děje, nemůžete to redaktorům vyčítat. Chovají se tržně, jinak se chovat nemonou, proč taky. Zkrátka s tím každý fanoušek, ať modrých, oranžových či veverek musí počítat a brát informace z idnes s rezervou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik