Diskuse

Strach

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

17. 5. 2009 23:50
Těm vrhačům se nelíbí,

že se nebudou moci živit odíráním pracujících, jak si to plánovali, ale budou muset sami začít dělat.

Budeme muset vymytým mozkům trpělivě vysvětlovat, že bohatství může vznikat jedině prací. Ne krádežemi, ne podvody, ne přehazováním peněz z jedné hromady na druhou.

0 0
možnosti
N

Novotnak

18. 5. 2009 10:55
Re: Těm vrhačům se nelíbí,

To máte pravdu, věci vznikají prací, ale bez toho přehazování peněz lopatou nejsou peníze na nové továrny a ty staré upadají. Takže kdyby se peníze nepřehazovaly, nebylo by ani kde pracovat a tím pádem by ani to vaše bohatství vydobité prací nemělo kde vznikat vznikat. Buďme tedy rádi za ty lidi, co přehazují peníze lopatama...

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

17. 5. 2009 18:20
ale i ta vržená vejce jsou namístě

0 0
možnosti
MC

sualk

17. 5. 2009 17:15
Na soudruha Paroubka a jeho družinu je

opravdu vajíček škoda. Slušný člověk se diví kolik holoty se těší z jeho vystoupeních. Pak je pochopitelné, že to vajíčko může být vysláno pouze z řad jeho příznivců. Pro ostatní je tento člověk právem považován za nulu. Tak by si soudruzi a sociálové měli prověřit své věrné stádo.;-)

0 0
možnosti
E

editi

17. 5. 2009 17:11
Čéče,

ty jsi tak trochu bambula. Nepochopil jsi, že po Paroubkovi chtěli házet topolánkovými gulemi, ale zrovna byla po ruce jen ta vejce a ne ty gule, protože už modrákům došly.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
D

da.rock

17. 5. 2009 16:23
Je to v něčem jiném

Pane Novotňáku, myslím, že to celé poněkud zbytečně komplikujete a hledáte příliš hluboké důvodu tam, kde žádné nejsou. Ti lidé jsou prostě jen mladí a nemoudří. Z rozhovoru s prvním vyrhačem musel každý pochopit, že je to člověk málo vzdělaný a nepříliš inteligentní (katastrofální hrubky a nesouvislé a zmatené odpovědi), který jen hodil vejcem po někom, koho nemá (nebo by alespoń neměl mít) rád. Nemá žádné politické motivace (sám to přiznal), jen se prostě někde dočetl (kde asi?) že Paroubek je ztělesněním satana a že mlátit a fackovat takové lidi je vlastně v pořádku.Chyba není v tomto omezeném človíčku, ale v těch, co mu tu nenávist neustále do mysli zasévají, do novinářů, do bloggerů, kteří šíří zášť a lži, do primitivů ve skvěle padnoucích oblecích modlících se k Americe, ale chovajících se jako v džungli.

To jsou ti, kteří házejí svými vejci, akorát na to používají cizí ruce.

0 0
možnosti
N

Novotnak

17. 5. 2009 17:02
Re: Je to v něčem jiném

Na tom co píšete je také spousta pravdy R^

0 0
možnosti
S

sonic

17. 5. 2009 15:42
..

my se nebojíme o naše osobní svobody - svobodu slova apod... my se zcela prostě a prozaicky bojíme o naše PENĚŽENKY!

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik