Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Krambler

11. 11. 2011 15:33
Francouzi a Řekové

Výrok Sarkiho byl samozřejmě neomalený, i když u něho nijak nepřekvapil.

Co si však myslet o zemi, kde je stále třeba dávat použitý papír do koše vedle mísy, protože holt ještě nestihli za ty evropské finance, které tam tečou postavit pořádnou kanalizaci. To už není ani Balkán.....

Snad si je časem při "odklánění" peněz přestaneme  konečně brát za vzor.

0 0
možnosti
N

Novotnak

11. 11. 2011 17:15
Re: Francouzi a Řekové

:-) Je to sice vtipné, ale ani o tom blog nebyl.

0 0
možnosti
PH

petrph

11. 11. 2011 7:37
Když někomu

i třeba po spoustě hodin jednání rupnou nervy,tak je to i tak průšvih.Napsal bych stresujících, ale tihle lidi už jsou ve vysoké politice léta-dlouhá a obtížná jednání už museli vést kdysi když se nominovali na své první volby v Horní Dolní. Čili, to je jejich denní chleba,jejich práce,za kterou jsou královsky placeni,mají mediální poradce, taky ta jednání nevedou pořád jako když třeba dělník na výrobní lince maká celou šichtu den co den,měsíc za měsícem . Ve skutečnosti - problém Řecka se neřešil léta, všichni věděli že falšuje podklady pro EU-už tehdy snad měl Sarkozy vyskakovat do stropu a křičet že Řekové jsou nuly a musí se s tím něco dělat.

Každopádně, kdyby mu tedy aspoň teď ruply nervy,mlátil pěstí do stolu a křičel na celé kolo..Asi by byl odejit,ale bylo by lidsky omluvitelné...Ale místo toho v tichém jednání s třetí stranou Řeky tiše pomlouvat a nadávat jim?Co je špatného na tom že ho novináři citovali???

0 0
možnosti
N

Novotnak

11. 11. 2011 17:07
Re: Když někomu

To že děláte obtížná jednání léta nic nemění na tom, že vás takováto situace skutečně irituje. Profesionál musíte být na jednání! Co si člověk vykládá s kamarády by mělo zůstat mezi nimi a je sprosté tyto věci nahrávat, to by se mohli rovnou schovávat na hajzlíku a točit, co si chlapi povídají při močení a pak z toho dělat bulvár. To je to samé a je to stejně nechutné.

To že se měl problém Řešit před lety a ostatní věci, nad kterými tady lamentujete mohou být pravda, ale o tom blog vůbec nebyl, s tím jste mimo.

0 0
možnosti
L

lombardie

10. 11. 2011 23:27
Nic proti,

ale Francie dnes ze sebe dělá to, co již dávno není a kam již dávno nepatří. Samozvané soudcovství představitele země, která dnes sama hospodářsky patří mezi PIIGS je obyčejné chucpeRv

1 0
možnosti
N

Novotnak

11. 11. 2011 17:09
Re: Nic proti,

No a? Tím spíš snad nikomu nic není do toho co si ti dva lidé soukromě povídají. Vždyť vy mě vlastně dáváte zapravdu a přitom si myslíte, že mě kritizujete. ;-D

0 0
možnosti
MD

midou

10. 11. 2011 23:16
disciplina

Sarkozy a ostatní mají nepochybně pravdu, když konstatují že Řecko bez discipliny utrácelo půjčky. Na druhou stranu dokud to Francouzům, Němcům a Belgičanům vyhovovalo, tak jim půjčovali. Jen bych se zeptal, kde byla jejich vládní disciplina vzhledem ke svým bankám,  když hrnuly 10 let  nesmyslené hory EUR do Řecka?

0 0
možnosti
N

Novotnak

10. 11. 2011 23:29
Re: disciplina

To chcete aby stát přímo řídil banky? To vám nestačí do jaké míry je Evropa socialistická dneska? Ani Franice, ani německo by se do toho nepletlo, kdyby pád řecka, itálie, španělska, irska... přímo neohrožoval jejich ekonomiky. Všichni jsou tak trochu v dluhové pasti a všichni mají tak trochu máslo na hlavě. Minulost nezměníme a pokud chceme změnit budoucnost, musí se z minulosti evropa poučit a začít hospodařit bez dalšího zadlužování. Především proto Francouzům a Němcům vadí, že Řekové chtějí dále rozhazovat a málo škrtají.

0 0
možnosti
I

Inzheim

10. 11. 2011 22:28
Možná

nevíte, že Řecká komunistická partaj ((podporovaná ruskými bolševíky))  sugeruje pomateným Řekům, že za vším nešťastným šetřením stojí imperialistické banky, podporované německými revanšisty a že tomu 80% Řeků také věří.

1 0
možnosti
N

Novotnak

10. 11. 2011 22:56
Re: Možná

Kdyby jenom Řeků, obávám se tomu věří i podobné procento Čechů. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik