Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

vit.kucik

10. 7. 2009 21:04
Vidím, kolego Novotňáku, že jste...

...si to vyžral taky...:)) Článek je dobrý, velmi odvážný (jak zjišťuji- je potřeba velká porce odvahy nejet na vlně protimuslimského svatého tažení). Útěchou nám budiž vědomí, že i toto opadne a vyprchá, až tito svatí bojovníci zjistí, že střílí tam, kde nikdo není... Tuto vlnu vášní za pár let vystřídají jiné a pak si ani neuvědomí, že jejich barevní nepřátelé jsou přirozeně mezi nimi, jsou jejich zákazníky, voliči, spolupracovníci, že se přistěhovalecká kvota dostala na úroveň jiných států a že se vlastně nic zvláštního neděje. V posledních 20ti letech to proběhlo takto v Itálii, proběhlo to v Německu, nevím, proč by to mělo v Čechách být jinak. Jen trochu opožděně...

0 0
možnosti
N

Novotnak

12. 7. 2009 12:27
Re: Vidím, kolego Novotňáku, že jste...

Je to tak, u nás si lidi neuvědomují, že i oni jsou normální lidé. Je to dáno do značné míry tím, že v médiích se v souvislosti s islámem oběvují jen negativní zprávy. Podle toho pak vypadá obecné vnímaní lidí v této otázce.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

1. 7. 2009 4:59
Svoboda vyznání.

Pokud je přestup k jinému náboženství podle práva šária zločinem trestaným smrtí kde je svoboda volby. Začíná to šátkem. Končí to burkou a ženskou obřízkou. Ani doma si nemůžeme dělat co chceme. Máme tu zákony, které se formovaly stejně jako náš právní systém stovky let. Pokud chci žít na území nějakého státu musím respektovat pravidla, které v tomto státě platí. Ať už se mi líbí nebo ne. Naše zákony a pravidla patrně nebudou tak špatná. Počet Evropanů emigrujících do muslimských zemí je pořád zanedbatelný. Obráceně už to neplatí. O tom, který systém je lepší hlasují lidé většinou nohama. Stejný případ byla komunistická diktatura. Hordy obyvatel západní Evropy se nehnaly do náručí diktatury. Mimochodem v diktatuře je vždycky míra zločinnosti na jednotku obyvatel nižší než ve svobodném světě. V diktatuře páchá zločiny policie a tajná policie případně náboženské milice. To trochu zkresluje statistiky zločinnosti!   

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

27. 6. 2009 17:56
Tolerance,

Pokud se rozhodnete, že už nechcete být muslim, tak Vás ZABIJÍ, a to dle jejich práva! Tím jakákoliv diskuze musí pro Evropana skončit !!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
Z

Zawgat_Mohammed

27. 6. 2009 22:10
Re: Tolerance,

Nekteri zabiji cloveka i proto, ze se rozhodne byt muslim.

Syn jednoho z vudcu Hamasu konvertoval od islamu ke krestanstvi a nikdo ho nezabil.

Vrazda je zcela vyjimecne reseni takoveho "problemu" a neuplatnuje se jen a Arabu nebo jen u muslimu, ale i v jinych spolecnostech s podobnou mentalitou.

0 0
možnosti
CVŠ

cyankáli v šampaňském

27. 6. 2009 9:21
tak nevím

hm, a co takhle tzv. "vraždy cti" nebo jak se tomu říká, když rodinný příslušníci zabijou holku jen proto, že chtěla žít poevropsku když už je tady, to je taky ok? Prostě ať si to vyřídí mezi sebou? Nechci zevšeobecňovat, ale tohle se prostě omluvit nedá. Když chci někde žít, tak prostě musím dodržovat zákony té země ať se mi nelíbí nebo ne. Pak ať si chodí kam chtěj (kostel, mešita, fotbal...) :-/

0 0
možnosti
BH

BoboHml

27. 6. 2009 9:26
Re: tak nevím

R^

0 0
možnosti
J

JeanPaulGaultier

27. 6. 2009 8:39
kam jde dav,tam nejdete vy

R^

0 0
možnosti
WK

walter2000

27. 6. 2009 8:23
chudáku

Snad ti to jednou dojde, o co go!

0 0
možnosti
K

kion1111

27. 6. 2009 9:34
Re: chudáku

Jenže to bude díky takovým naivním pseudohumanistům už pozděR^

0 0
možnosti
AK

Alka.24

26. 6. 2009 23:29
No tak

s tímhle článkem jste tedy moc popularity nezískal. Já myslím, že Vám rozumím a též se snažím být tolerantní k druhým. Určitě nic není jenom černé anebo jenom bílé.

Já myslím, že ani většina, která s Vámi i dost neomaleně nesouhlasí ve svém jádru nejsou až tak nesnášenliví k " druhé straně". Já myslím, že je to jen obrana a obava aby nám ta " druhá strana" nepřerostla přes hlavu - jednoduše řečeno.

I já bych si přála, aby to i ti " na druhé straně "  cítili stejně jako Vy a třeba i já.

Určitě i tam je dost rozumných lidí, jenom nejsou tak slyšet.

Jinak s Vámi v celku souhlasím. :-) 

0 0
možnosti
N

Novotnak

27. 6. 2009 0:14
Re: No tak

Děkuji za podporu, už jsem se bál, že v tom budu sám :-) a je od Vás hezké, že se zastáváte i těch duhých, z toho bych se mohl poučit. Ještě jenou děkuji. A přeji hezký víkend :-)

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

26. 6. 2009 22:15
Hrubá demagogie !!!

Za prvé, nejde o problém s Araby ale s muslimy !!!

Islám je nesnášenlivá  netolerantní ideologie.

Saudská Arábie finacuje výstavbu většiny mešit v Evropě ale u nich se kostely stavět nesmí.

Je nepřípustné nosit křížek a dovážet bible.

0 0
možnosti
MS

kenzo

26. 6. 2009 23:50
Re: Hrubá demagogie !!!

A je to náboženství velmi capivé - o cizorodé mešity nikdo v sousedství moc nestojí!

http://www.youtube.com/watch?v=EYfa5qe6F3o

Bývalý americký prezident celkem správně použil slovo - islamofašismus!

0 0
možnosti
M

mischplysch

26. 6. 2009 21:57
Diskriminace

Argumentace stavěním kostelů je trochu hloupá, kostel si můžete postavit v mnoha muslimských zemích, snad kromě SA, nevím jak v Iránu. Jo, možná vám v některých zemích budou dělat problémy a buzerovat a na kostele nebude smět být kříž a pod, ale podstata problému je jinde, než ve stavbě kostela.

Problém leží v otevřené diskriminaci kohokoliv, kdo není muslim. Jako nemuslim jste tzv dhimmi a nemáte stejná práva jako muslim, což je v dnešním demokratickém světě nemyslitelné. Nemůžete třeba zastávat určité pozice ve státním sektoru, coby nemuslimka máte menší práva dané rodinným právem apod. O tom, že by jste otevřeně šířil křesťanství taky můžete zapomenout. Muslimové pořád melou o vlastní toleranci, ale tu toleranci vyžadují jen v demokratických zemích. Ve svých vlastních zemích jsou značně netolerantní a vládne tam jasná diskriminace nemuslimů. 

0 0
možnosti
N

Novotnak

26. 6. 2009 22:27
Re: Diskriminace

A jak byste to řešil vy? Podle mě je nutný dialog a tolerance a postuné sblížení a poznání kultur. V těch zmích nejsou ve většině zlí lidé, tam jsou zlí jejich vůdci. U nás to před dvaceti lety nebylo jiné, taky tu bylo nemyslitelné založit stranu na jiné ideologii (srovnávám vládu naši založenou tehdy na ideologii marxismu a vládu jejich založenou na ideologii islámu). Lidi tam se musí "nasrat", že namají stejná práva jako mi a sesadit sami svůj režim, postupem se k té demokracii dostanou. Křesťanství u nás nebylo jiné, taky před dvěmasty lety neblo lehké u nás postavit mešitu nebo šířit jiné náboženství.

0 0
možnosti
H

hash55

26. 6. 2009 21:48
Proc NE arabum? RTFM

To sou piichoviny, to ze v jedny z multikulturne obohacenejch (oblibeny je hlavne znasilnovani...) severskych zemi (myslim ze norsko) je polovina veznic naplnena muslimama je fakt, kretej o necem svedci, co se tyce tech zvyku, tak jenom ze ty vezni podavaj stiznosti na to, ze jim servirujou veprovy maso (to bylo v dobe PRED praseci chripkou:-P, psal o tom i židnes...)

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik