Diskuse

NeuKočírovala

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dampfer

13. 4. 2011 22:52
Samozřejmě

novináři jsou přesvědčeni, že to jsou oni, kdo zde dělá politiku. Např. rozumný člověk by zjevení "Kočí" -- ignoroval a nechal jí blábolit někde na pavlači. Panický strach z otevřeného Bárty svědčí o tom, že asi trefil hřebík na hlavičku.Penězovody ze státních lukrativních zakázek by asi mírně poklesly a to vyvolá u korýtek zděšení a hoši partaj A kontra partaj B se v tomto shodli, ten napoleonek musí s koně dolů, a hlavou napřed. Mám mlhavý pocit, že si zde zase hrají rebjata ruských černokněžníků a s těmi českými uhádanými strejci hrají betla.

0 0
možnosti
N

Novotnak

13. 4. 2011 23:06
Re: Samozřejmě

Myslím, že jim šel Bárta po krku podobně jako Vonda, jenž Vondra byl na "správný lodi", tak se zatím nepotopil. Tím nechci říct, že by byli oba křišťolově čistí, ale to že se jiným jejich práce tolik nelíbila hovoří za dost.

0 0
možnosti
LS

Libor Svoboda

13. 4. 2011 22:52
Řešit stát a neznat jazyk??

Polovinu informací považuji za bláboly bez obsahu, protože jde hlavně o vnitro, to je pocit, nikoli analýza informací. Ale chtělo by to o něco zlepšit gramatiku a syntax, některé chybičky "rvou voči".

0 0
možnosti
PK

dolch

13. 4. 2011 22:57
Re: Řešit stát a neznat jazyk??

Gramatikou za lepší zítřky !;-D

0 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

13. 4. 2011 22:49
kroužkování nebude stačit

to je vidět už na tomto parlamentu. jak mají staré struktury dost %, je celkem jedno kdo usedne do lavic, ti co tahají za špinavé nitky se k lizu vždycky dostanou třeba jako poradci. chce to pořádně vymést a nebát se dávat hlas neparlamentním stranám. vždyť je krásně vidět jak na drobení toho Augiášova chléva stačí jedna nová ne zrovna korektní partaj a což teprve když by se v parlamentu objevily další dvě, věřím že by se to začalo čistit důkladněji

0 0
možnosti
N

Novotnak

13. 4. 2011 22:57
Re: kroužkování nebude stačit

Pokud se tam dostanou lidi, kteří v životě žádný úřad neřídili, tak si nedělám naděje že by bez současných "poradců" zvládli vůbec fungovat jako parlament a se současnými poradci to zase půjde do kopru, protože jsou tito poradci zkourumpovaní možná víc než samotní politici.

Určitě by to zase nějakou novou stranu na oživení a hlavně dohled chtělo, ale to kroužkování u současných také trochu pomůže. Taková chobotnice jako máme u nás se nedá zničit najednou, protože nemá jenom hodně chapadel, ale taky hlav.

0 0
možnosti
VK

Karel_dnes

13. 4. 2011 22:37
Nevím

odkud vždycky mají  blogeři (nebo glosaři) všechny ty informace. Je evidetní, že nejméně část informací je falešných nebo mimnimálně nedůvěryhodných. Kolikrát to neví ani sami jejich původci.

Hlavně když tomu rozumíme my - a dovedeme to objasnit ostatním. Myslím si, že i tato "lidová tvořivost" pomáhá skutečnému záměru - aby si nikdo nebyl ničím jistý.

0 0
možnosti
N

Novotnak

13. 4. 2011 22:47
Re: Nevím

Podívejte, my blogeři si totiž můžeme dovolit omyl, můžeme si na rozdíl od médií dovolit domýšlet souvislosti, zatím co méda mají za úkol informovat o faktech, my z nich pak vyvozujeme možné či nemožné závěry. My tedy nemusíme mít všechny informace a přesto můžeme dojít k pravděpodobnému závěru průnikem těch známých informací.

Ano pomáháme tomu, aby si nikdo nebyl ničím jistý a to je jen dobře. Protože jistota "existuje pouze na plakátech čssd", aby zblbla lidi. Ve skutečnosti můžeme u všeho mluvit pouze o určité míře pravděpodobnosti. K omylu dochází většinou ve chvíli, kdy jste si něčím jistý.:-)

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

13. 4. 2011 22:27
Dnes, ČT24 - Události komentáře

Paní poslankyně si nepamatuje, kdy přesně byly volby, kdy byla zvolena do PS.....!!

Asi někdy v květnu.;-D;-DRv

0 0
možnosti
PK

dolch

13. 4. 2011 22:29
Re: Dnes, ČT24 - Události komentáře

No co co? Když mě bylo 26 tak pro mě půl roku taky znamenal hrozně dlouhou dobu ;-D

0 0
možnosti
PK

dolch

13. 4. 2011 22:13
Jednoduchý návod

Petře, před pár dny jsem tu někde vydal jednoduchý návod, jak zjistit původce celé kauzy. Ono totiž to vypadá na ODS ale ještě tu taky můžou být dvojití agenti. Ze zdrojů blízkých ČSSD totiž pochází až příliš jednoduché vysvětlení celé kauzy - Nečas s Kalouskem se domluvili, že přetáhnou pár poslanců VV, aby měli většinu a pak zbytek VV potopí, aby se jim do toho vládnutí nepletli.

Jenže - jestli to ta ČSSD s jasnozřivostí nějak nepřehání, a nebo vědí něco na víc. Takže jsem stanovil jednoduchý algoritmus - pokud to vláda přečká v obměněné podobě, může za to ODS+TOP, pokud vláda padne, pak za tím vším nejspíš - kupodivu - bude zase ČSSD, protože stejně v podstatě jediné, co dovedou, je odvolávání vlád a hlasování o jejich důvěře.

Jo a jinak Paroubek už nic nevede, na něj bych se fakt vykašlal. Leda by hlasoval pro vládu na truc té frakci v ČSSD, která tohle zpunktovala.

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

13. 4. 2011 21:38
Strefujete se dobře!

R^ A ta snová hypotéza o "pohodičce při dotažení reforem", krásná ironie :-):-):-)

Přemýšlím, jak velkou srandu by museli blogeři napsat, aby se na našich truchlivých poměrech něco změnilo... Karma! A ať Vám to i dál píše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik