Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

12. 12. 2011 0:15
Pane Novotnáku,

pokuď jste si jistý tím, že Paroubek  pere špinavé peníze, opravdu podejte na něj trestní oznámení . Pokuď jste si to vycucal z prstu , tak neosočujte a křivě nenapadejte jiného. Píšete , že nejste podrazák. Jste, a jste dokonce i haj...lík, který nemá dost odvahy za svým obviněním stát. Nevím , jaké je vaše (nestojíte mně za velké V) , zaměstnání, ale kydat hnůj vám jde docelá dobře. I ten smrád z vás je citít do daleka. Mnozí tady piší, že takovýto případ lze do dvou dnů rozkrýt, vyšetřít. Obviňte jej, a bude jasno. Samozřejmě, že to neuděláte. Za prvé, nic nevíte, jenom si vymýšlíte a za druhé, kdyby tato tkzv. kauza byla do dvou dnů rozkryta, o čem by probůh  p.Cigler,vy a desítky dalších psali. To by mohly noviny iDnes rovnou zavřít redakci. Zdá se, že Paroubek je vděčné a věčné téma pro tkzv. pravicové diskutéry.

0 0
možnosti
N

Novotnak

12. 12. 2011 20:10
Re: Pane Novotnáku,

Jistý? Slovo "jistý" používají především komunisti a socialisti, soudný člověk ví, že jistotu má jen v tom že jednou umře, jinak v ničem. Tedy nejsem si jistý, že pan Paroubek pere špinavé peníze tak hloupě, že by se na to přišlo jen tím, že se někdo podívá na účet ze kterého byly knihy skoupeny. Od toho slouží různí prostředníci, bílí koně a podobně. A když se zeptám Vás, (píšu velké V protože se považuji za slušného člověka a nepoužívám sprostá slova, když o Vás mluvím, protože nechci vypadat jako obyčejný hulvát), když se zeptám Vás, Vám Petro (budu Vám tak říkat, protože odvahu prozradit pravé jméno jste nenašla, a připomínáte mi ve svém vyjadřování Jirkovu manželku), Vám Petro nepřijde podezřelé, že pan Paroubek vydělává na svých knihách a knihách své manželky několikanásobně více než nejslavnější český spisovatel a přitom v průzkumech knihoven si tu knihu kupuje minimální počet lidí?

1 0
možnosti
JN

11focus

10. 12. 2011 15:42
Pro hospodářskou kriminálku by to měla být práce na dva dny,

pak už by tenhle literární gigant mohl psát z Pankráce, nebo Borů......

3 0
možnosti

rezjirrezjir

10. 12. 2011 16:30
Re: Pro hospodářskou kriminálku by to měla být práce na dva dny,

Nemám nic proti, ale ty peníze jsou asi řádně zdaněny, takže do toho nemůže stát strkat svůj nos. A jestli někdo skoupil celý náklad, tak třeba také proto, aby se český lid nedozvěděl kruté pravdy o vládnouci elitě.

2 0
možnosti
B

bajo.ano

10. 12. 2011 15:13
a co tak podat trestní oznámení

pro podezření z praní "špinavých" peněz pane autore blogu ? plivat najde odvahu každý, ale stát si za svým v případě trestního podání chybí většinou "odvaha" !! jinak paroubek i s jeho druhou ženou je mi úplně ukradený stejně jako jiní současní i bývalí politici :-P

0 0
možnosti
N

Novotnak

10. 12. 2011 15:32
Re: a co tak podat trestní oznámení

Na jednu stranu máte pravdu, na druhou stranu bych se cítil jako bonzák a na to nemám žaludek. Jestli se Vám chce, podejte ho, já to dělat nebudu. Kdokoliv, kdo pojme podezření, třeba po přečtení tohoto blogu, nebo po přečtení článku na iDnes, ze kterého jsem čerpal informace to oznámení může podat. Kdybych měl podávat oznámení pokaždé, když pojmu podezření, tak bych nedělal nic jiného.

2 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik