Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

krllo1

27. 8. 2011 21:04
Pro HOP 09 to není pitomost.

Vybraná banka je zajistí i s milenkami na léta dopředu.;-D

0 0
možnosti
N

Novotnak

28. 8. 2011 19:44
Re: Pro HOP 09 to není pitomost.

Nějaký ten rautík určitě proběhne. :-) Nebo spíš proběhl. Ve velkých zakázkách to chodí tak (prý) že všichni kdo chtějí projít dají úplatek a těm co neprošli se úplatek vrátí. Tím se zajistí, že může vyhrát levnější varianta a zároveň kdo nedá, má jistotu že neprojde...

Dejte peníze, fabriku nebo cokoliv státu a vždycky se něco rozkrade. Proto by se měl stát vrtat lidem do života a do peněz co možná nejméně.

0 0
možnosti
PZT0-4

pyjonýr z tup 009 - 4

26. 8. 2011 18:09
Nikdo z TUPáků nic jiného než pitomost vymyslel.

0 0
možnosti
C

carolusI

26. 8. 2011 0:42
Copak od Drábka se dá čekat něco jiného než pitomost ?

0 0
možnosti
N

Novotnak

26. 8. 2011 8:23
Re: Copak od Drábka se dá čekat něco jiného než pitomost ?

Ale no tak taky dá. Třeba vyházet zbytečné úředníky, mi přišlo jako odvážný a rozumný krok a z toho udělá takovouhle pitomost.

0 0
možnosti
SH

Babul

25. 8. 2011 19:36
A to má ještě vymyšleno,

že v Prostějově přestěhuje Úřad práce do prázdného baráku (býv. ONV), kde 20 let nikdo nic neopravoval. Na tuto akci má vyčleněno desítky milionů. Přitom dosavadní prostory pro úřad práce i sociálku jsou naprosto vyhovující jak pro úředníky, tak hlavně pro občany. Takže to nic nepřinese, vlastně ano - peníze pro kamarády, kteří "vyhrají" tendr. Tak se šetří.

0 0
možnosti
B

blazab

25. 8. 2011 19:28
Chyba lávky

Celá akce je megatunel. Přijde mi totiž (dle toho, jak je to prezentováno v médiích), že to bylo koncipováno tak, že ten "účet" a sociální kartu ve vybrané bance by měli všichni důchodci (a nejen ti, kteří si nechávají důchod vyplácet v hotovosti). A toto mi přijde tak "na palici", že je to signál, že ve skutečnosti jde o něco zcela jiného, než ušetřit.

0 0
možnosti
N

Novotnak

26. 8. 2011 8:21
Re: Chyba lávky

Ano, ono to bylo nejprve prezentováno trochu dost blbě, psal jsem blog hned po prvních informacích a ty byly nepřesné, což nebylo hned zřejmé, až záhy jsem se dozvěděl další.

0 0
možnosti
MV

base

25. 8. 2011 12:17
S obsahem

v podstatě souhlasím. Ale ta Vaše čeština, to je hrůza. Až budete příště něco zveřejňovat, nechte si to zkontrolovat někým, kdo ví, jak se používají např. čárky ve větách.:-)

0 0
možnosti
AH

alex hart

23. 8. 2011 17:58
Jak vono to je?

Řada starých lidí je na tom se zdravím tak, že jsou jen tak tak soběstační, cukrovkáři, prostatici a další musí každou chvíli jíst, pít, každou hodinu močit apod. Cesta navíc pro ně znamená asi tak velký opruz, jako pro zdravého a mladého celodenní výlet. A pro řadu z těch starých to třeba půl dne zabere. To by bylo řevu, kdyby dnes našim mlaďochům někdo nutil nějaký nevyžádaný smluvní vztah a ještě každý měsíc celodenní zaměstnání, aby vůbec měli peníze na živobytí. Jistěže většina těch šedesátiletých to s nadáváním zvládne, ale řada těch osmdesátiuletých už s tím bude mít dost problém. Přitrom většina důchodců nechce otravovat svoje děti s takovýma věcma, dokud jsou soběstační. A pocit soběstačnosti a nezávislosti je velmi důležitý pro každého, nejen pro důchodce. Tak neví, co zde někteří diskutéři stále řeší a vymýšlejí si na důchodce jen další zcela zbytečnou buzeraci.  Jak jen všichni mladí pištějí, když jim na počítač přijde nějaký nevyžádaný email - spam, ...

2 0
možnosti
AH

alex hart

23. 8. 2011 18:01
Re: Jak vono to je?

... a tady se bude nutit důchodcům nevyžádaný smluvní vztah a nevyžádaná další zbytečná karta? A proč proboha? To píšui takovým jako je  comair, ferry apod. A pokud to schvalují měli by zadarmo a ve svém volníém čase, každý měsíc svým prarodičům k tomu bankomatu hezky zajet a peníze vybrat (ne půlku ukrást) a v plné výši doručit až domů. Pak bych takové chytráky bral teprve vážně.

 

Přitom je to tak prosté, stát nechť posílá na své náklady nadále jako standard peníze na stávající účty důchodců, kteří je už dnes z velké části kvůli placení nájemného mají. A když už chce stát na něčem šetřit, tak ať zpoplatní zasílání důchodů poštou nebo osobní doručení. A bylo by hotovo a vymalováno.

.

Jenže námi volení státní svině chtějí dát kšeft soukromé bance, která bude muset zřídit speciální bankomaty, vydávat lidem nevyžádané další karty,

0 0
možnosti
AH

alex hart

23. 8. 2011 17:21
Ne pitomost, ale vydírání a zlodějna!!!

Vážení navrhovatelé podobných vládních nesmyslů,  to už vám opravdu hrabe v palici a nebo jen znovu a znovu zkoušíte, co lidi vydržej?  Co je to to zase za  s v i ň á r n u,  co nám nutíte?  Většina důchodců má dnes stejně bankovní účet, takže těch případů, kdy se chodí pro důchod na poštu, není zase až tolik, aby to přineslo nějaké zásadní úspory. Když stát tolik obtěžuje, že na poslání důchodů vydělává státní pošta, tak proč nezavede jako standard poslání peněz na účet klienta? A těch pár lidí, kteří účet nemají, si ho prostě zavedou, nebo si zaplatí za nadstandardní doručení přes poštu. Co je na tom za problém?

.

A co chcete uspořít tím novým systémem? Kolik budou stát ty nové bankomaty? Zřízení a provoz? Vydání karet? Kolik z toho budou mít ty banky? Z toho všeho nebude mít stát ani korunu, ale zatíží to lidi !!!  Co je tohle zase za korupci a malou domů???

.

Prostě  s v i ň á r n a, vydírání občanů, kteří se už nemůžou moc bránit,  a podvod. To už jste ztratili úplně soudnost?

2 0
možnosti
TJ

Tomáš Jasný

24. 8. 2011 15:25
Re: Ne pitomost, ale vydírání a zlodějna!!!

Když jste si zvolili tuhle pravicovou zlodějskou bandu, která se snaží vyždímat i zbytky toho, co ještě za posledních 21 nevytunelovali a nerozkradli, tak teď nenadávejte. Pravici volila nadpoloviční většina českých ovčanů, tak ať si to teď vyžerou, mají co chtěli.

0 0
možnosti
K

Krasavicee

23. 8. 2011 8:25
Zloději specializovaní na okrádání seniorů DĚKUJÍ ministrovi

za velké zjednodušení vytipovávání obětí a logistické usnadnění svého "podnikání". Geniální nápad. Oběti i peníze budou samy pravidelně docházet na označené místo - no nekupte to ! Rv

0 0
možnosti
DH

Xav

22. 8. 2011 17:17
...

jen by me zajimalo, jestli pan Drabek do usetrene castky zapocital i usporu na zdravotni peci

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik