Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

23. 3. 2010 16:35
inu

já bych se, prosím přimlouvala za ten partes a pokud možno co nejméně se zviditelňovat, minimálně totiž nebude člověku na zvracení prakticky permanentně. A strach, že otevřu pytlík s mletým pepřem a vyjukne na mne paroubek nebo topolánek apod. taky není příjemným životním společníkem.

0 0
možnosti
N

Novotnak

23. 3. 2010 19:03
Re: inu

ale přesto bych doporučoval video zhlédnout...

0 0
možnosti
AH

nyny.

23. 3. 2010 16:32
obávám se

že na pana topolánka a vytvoření si názoru na něj mi stačí několik let zpátky jeho sprostoty, agresivity, buranství, jak v chování, tak ve výrocích. Nebo chcete tvrdit, že jeho es komt der tag nebo noc dlouhých nožů či snaha o vysvětlení švédské trojky velvyslanci švédska je manipulace ? A tak by se dalo pokračovat do nekonečna. To ten kolirt posledních dní je vcelku směšné dokreslení. Ten člověk nemá v politice co dělat, a to již po jeho prvních excesech. A není to jenom on, neskutečných individuí, i když zas z jiného soudku, je tam většina. A myslím, že většina rozumných lidí v tomto státě si ty excesy pamatuje a jeho chování a jednání jim vadí.

0 0
možnosti
N

Novotnak

23. 3. 2010 19:02
Re: obávám se

Já milá nyny nepopírám jeho předchozí excesy a nijak nerozebírám jestli by měl odejít, mluvím tu o tom, jak dokáží novináři obráti význam slov a manypulovat tím davy. Jinak děkuji za názor.

0 0
možnosti

lost

23. 3. 2010 9:09
bude to zde, v čechách a na moravě

jako u našich okolních sousedů v ,,DDR,, . všichni si budou myslet svoje, leč některá slova a jejich spojení, nebudou v politice legální ;-D

0 0
možnosti
N

Novotnak

23. 3. 2010 10:45
Re: bude to zde, v čechách a na moravě

;-D Na jednu stranu mít politiky samé škrobené panáky je určitě důstojné, ale raděj přijmu pravdu od burana Topolánka než škorbenou lež od strojeného Paroubka... A taky bychom se asi dost nudili, kdyby se všichni politici chovali jako z partesu.

0 0
možnosti
ZS

Archis

23. 3. 2010 8:16
Topolánek kdekoho urazil

ale všichni mému bohovi ubližují

0 0
možnosti
N

Novotnak

23. 3. 2010 10:41
Re: Topolánek kdekoho urazil

Vašemu bohovi? Tak promiňte.

Pokud se jedná o mě, tak souhlasím, že se jeho výroky mohly kdekoho dotknout, však jsem to taky v blogu napsal, ale nebylo to na takový skandál.

0 0
možnosti
P

pesimista

23. 3. 2010 7:54
Pochybuji, že MfD fandí levici, spíš naopak.

Těch správných znění výroků MT a jejich výkladů tady už bylo uvedeno a zpochybněno řada. Během včerejška si mohli jejich redaktoři ujasnit situaci a dnes tedy psát "objektivní pravdu", třeba podle pana Novotňáka a jiných podobných vykladačů výroků MT. Není tomu tak a na str.3 dnešního vydání najdete průžez rozhovorem s časovými údaji kdy a co bylo přesně řečeno.Pravdu má Sobotka, pravdu má Němcová a těch 14000 v anketě, kteří požadují odstoupení hulváta. Ty výroky jsou ještě horší než se dalo čekat a kdo je omlouvá je stejný jako MT.

0 0
možnosti
V

VašekIV

23. 3. 2010 9:21
Re: Pochybuji, že MfD fandí levici, spíš naopak.

....................... Za ty tečky si doplň nějaké sprosté a odsuzující slovo. Já nechci dostat trestné body.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
P

pesimista

23. 3. 2010 7:46
POchybuji, že

0 0
možnosti
JV

georgino

23. 3. 2010 7:38
Každý má svou pravdu

Ano, je pravda, že by s tím, co řekl MT s klidem podepsala většina národa. Nejde mi o to, co řekl, ale kam zařadil občana, který by dal rád dal hlas ODS. Zapomněl, že jako vrcholový politik nemůže plácat nesmysly, ale měl by ukazovat vize, vůli, kam směrovat cestu z mizérie. Zatím se ODS plácá v negativismu, kterou vede ČSSD s nesmyslnými sliby, útočením na nejnižší pudy. Nemá smysl se zabývat tím, kdo slíbí desetitisíce pracovních míst. Nikdo je nevytvoří, když bude náš podnikatelský státeček decimován neustálými změnami, nejasnostmi a nejistotou. Nesmyslné regulace z EÚ zničili naše zemědělství,  nesmysly pomáhají čím dál tím větší globalizaci. ODS jako pravicová strana ztratila smysl pro realitu.

0 0
možnosti
N

Novotnak

23. 3. 2010 10:35
Re: Každý má svou pravdu

Ale já se v tomto s Vámi nerozcházím, program ODS je zatím dost slabej a EU skutečně svojí hospodářskou politikou ničí zemědělce a nejenom zemědělce. V tomto blogu řeším média.

0 0
možnosti
T

Tecumtha

23. 3. 2010 7:27
stejně jako již včera - máte karmu

R^ opravdu se naprosto stotožňuji s tím, co Topolánek řekl. A to ho nemusím a ODS NEVOLÍM .

0 0
možnosti
B

Busák

23. 3. 2010 7:15
Pod to se klidně podepíšu, samozřejmě karma.

Přesně tahle "kauza" perfektně vypovídá o tom, jak se obrovská část občanů dobrovolně pasuje do role tupého, manipulovatelného stáda. Bez snahy použít svůj vlastní rozum k vytvoření si nestraného, vlastního názoru,. Je to vidět na každé diskusi k jakémukoliv tématu. Většině stačí přečíst nadpis článku a už chrlí "moudra". Menšina přečte celý článek a bere ho jak písmo svaté. Jen pár % si zjistí maximum faktů, ale to stádo je stejně překřičí. Tristní pohled na společnost, ve které žijeme :-(

0 0
možnosti

martin013

23. 3. 2010 6:45
Viděl jsem

Viděl jsem to, díval jsem se pozorně. MT to neměl říkat. Věděl, že ho někdo natáčí. Jak říká Sobotka. Měl by být politikem ve všech situacích. To mimo jiné znamená, vážit slova. Třeba už jen proto, aby ho později nemusela zastupovat parta "vykladačů" toho, jak to vlastně myslel....

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik