Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NŠP

Neznám špinavé peníze

9. 4. 2011 23:07
Vol si co chceš

v dalších volbách už se ODS ani TOP nechytí a ty volby jsou sakra blízko. Prostě vás, přitroublé pravičáky přehlasujeme. :-)

0 0
možnosti
N

Novotnak

9. 4. 2011 23:23
Re: Vol si co chceš

My to nějak přežijeme, pokud přijde stát na buben, budete to vy, kdo na to nejvíc dojede.

0 0
možnosti
AA

Jack Russell

9. 4. 2011 18:51
Autore,

vůbec nejlepším řešením pro vás i společnost by bylo, kdybyste k volbám vůbec nechodil! Pokud přece jen máte nezkrotnou touhu volit, přihlašte se do poroty k volbě nějaké Miss. Volit jen podle osobností je stejně pitomé, jako volit jen podle programu. Rv

0 0
možnosti
N

Novotnak

9. 4. 2011 20:34
Re: Autore,

Spíš podle naplňování programu, tím myslím podle toho, co která vláda dělá či nedělá, místo volby toho, kdo v té či té straně sedí. Docela by mě zajímalo, koho jste volil vy? Protože strana s dobrým programem, s šancí dostat se do parlamentu a dobrými lidmi současně je u nás sci-fi.

0 0
možnosti
K

kaštánek2

9. 4. 2011 16:47
Zase o něco chytřejší

Je krásný, jak se člověk neustále učí. Třeba dnes jsem se díky tomuto blogu a diskuzi dozvěděl, že jsme byly rozvojová země. Takže už vím, že rozvojová země se pozná podle toho že chrlí tramvaje do půlky světa, její lokomotivy patří mezi nejlepší na světě. Dále se pozná podle toho že je jako jedna ze sedmi zemí na světě schopná vyprojektovat a postavit jadernou elektrárnu, její systém zdravotnictví jí závidí  ostatní země a její systém očkování proti chorobám byl na světové špičce. Opět jsem o něco chytřejší:-).

0 0
možnosti
N

Novotnak

9. 4. 2011 18:39
Re: Zase o něco chytřejší

To bylo naše oficiální zařazení, Kaštánku, po roce 89... V té době jsme patřili mezi rozvojové země.

0 0
možnosti
K

kaktusak

9. 4. 2011 11:36
Komunisti nic nerozkradli a hospodařili dobře

K rozkradení republiky a k jejímu pádu mezi země třetího světa došlo v 90. letech, v důsledku privatizačního puče. Jen díky o něco lepší vládě ČSSD pak republika vystoupala alespoň na úroveň Portugalska. 

0 0
možnosti
LC

jáša

9. 4. 2011 12:57
Re: Komunisti nic nerozkradli a hospodařili dobře

tak to bych tedy netvrdil , ale tvrzení autora článku jsou silně přehnaná. Například  to , že po roce 2OOO došlo k tak rozsahlému rozkradani vládami ČSSD, že nynější zlodějná je proti tomu prkotina, tak to opravdu nevím odkud to autor vytáhl.Troufám si tvrdit , že to je nehorázná, úmyslná.Po Klausových baličcích a úřednické vládě , nastoupila vláda M.Zemana a ta našla spálenou (už tehdy značně vytunelovanou zem ) a dostala ji na vzestupnou dráhu.Zvýšení dluhů ,mimo jiné , vzniklo sanací tunelů po vládě V.Klause.A současný marast není výsledkem vladnutí ČSSD, která vládla cca 8 roků, ale vladou tkzv.pravice, která je u moci už cca 13 let.Takže, není se co bát změny vlády, horší už to nemůže být.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 4. 2011 9:57
Souhlasím s vámi

VV  (svými některými představiteli) mile překvapili.  Zejména pan Bárta chtěl do MD a zejména fondů vnést jasno.  Doplatil na to (zde se kmotři nejen zbavili Bárty, ale dali výstrahu všem dalším, kdo by se pokusili zastavit krádeže; ostatně hovořit by mohl i pan Michálek).

Pan John není můj šálek kávy. Ale jsem přesvědčen, že odbory nevyvolali podpisovou akci jen tak  (úředníci nic nepodepisovali např. proti ministru financí).  Byla obava o spřízněné policajty.  Vždyť vše, co přišlo za ministra Langera muselo odejít.

0 0
možnosti
N

Novotnak

9. 4. 2011 10:05
Re: Souhlasím s vámi

Děkuji, to že načasování akcí proti Bártovi a Vondrovi není náhoda je zcela zřejmé. Jeden vymetal dporavu, druhej armádu. Držím oběma palce, ať to byť třeba z pozadí vymetou. Pokud si tam Bárta udrží vliv, tak si můžeme být jistí, že se bude mstít především těm tunelářům, co to něj ušili.R^

0 0
možnosti
B

boooom

9. 4. 2011 8:36
...

Takže se opět potvrzuje pravidlo volit nejmenší zlo.

0 0
možnosti
N

Novotnak

9. 4. 2011 9:36
Re: ...

Je to lepší než volit největší zlo.

Ale já mám láhev poloplnou a tak vybírám největší dobro. ;-) Ačkoliv to někdy může znamenat to samé jako volit nejmenší zlo.

0 0
možnosti
K

kenalovz

9. 4. 2011 8:22
TOP 09?

A co takhle pan Kalousek,největší polistopadový zloděj za svého působení na Ministerstvu obrany. Ten Vám nevadí? Jste typický antikomunista, který nevidí věci objektivně.Chce to příště trochu racionálna.

0 0
možnosti
N

Novotnak

9. 4. 2011 9:34
Re: TOP 09?

Je mi Vás líto. Mrzí mě, že jste to nepochopil, ale pokusím se Vám to ještě jednou vysvětllit nějak jednodušeji.

Kdych měl volit podle lidí, nemohl bych si vybrat žádnou, opakuji pro vás, žádnou stranu! Tedy ani TOP 09. A dále pšíu, že to je nesmyslný způsob výběru a je lepší si vybírat podle jaký která strana má program a jak ho plní. Už si rozumíme? Nebo to stále nechápete?

0 0
možnosti
ŠF

stev

9. 4. 2011 8:04
Hlavně, že teprve nyní už není co rozkrádat.

Nejsem komunista, ani jejich příznivec. Především z důvodu, že nikdy nedovolili svobodné volby, a tedy rozhodně nebyli žádnými demokraty. Rozkradení státu jim ale rozhodně nemůžete přičítat. Vše je rozkradeno teprve nyní. Republika byla v roce 1989 nezadlužená. Dokonce ještě v roce 1992 byla nezadlužená.  Tak by mne zajímalo, kde jste vycucal ty nesmysly, o kterých píšete. Mnozí z těch zlodějů jsou u moci právě nyní. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik