Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

17. 4. 2011 7:28
ABL se nebojím

Všem v tomto státě, kteří mají alespoň nějaké zbytky vlastního rozumu, je jasný, že podobný články proti veverkám a ABL jsou psány na politickou objednávku ODS.  !!

Holt ta Kačena to všechno běkně hloupě provalila, co plánovala s Peťou Tchořem.   ODS je bez peněz a nezbývá jim, než zase nějak okrást státní kasu. ČSSD je na tom podobně a jim se  samozřejmě taky hodí, když ubude nepříjemný politický soupeř.!!  Co na tom, že se jej dokáží zbavit pouze pomocí lží a výmyslů. Hlavně aby byly ty veverky už pryč !!

0 0
možnosti
A

annamagdalena

17. 4. 2011 6:20
A co voliči?

Štve mě, jak teď všichni nadávají na "politiky", přitom ale hlavní odpovědnost připadá na voliče, kteří dali VV hlas. A to je při každých volbách posledních let: vyhlásí se, že politici jsou špatní, a hodně lidí volí nový subjekt, který tvrdí, že je "jiný". Zpravidla bývá ještě horší.

0 0
možnosti
ZK

SID09

17. 4. 2011 7:22
Re: A co voliči?

Svatá prostato, ty pořád ještě nevidíš, , že za vším je především ODS a Peťa Tchoř ? !!!? Těžit z toho neřádu chce samozřejmě i ČSSD.  !!

Veverky jsou jenom obětí.:-P

0 0
možnosti
JV

jafava

17. 4. 2011 4:05
Souhlasím a ještě bych upřesnila,

že zatímco firma ABL měla detektivní služby jako podnikatelskou činnost, tedy zcela legálně, se vším všudy, včetně sledování osob dle zadání klientů, tak novináři mají poněkud jinou náplň práce a praktiky, které v tomto případě používají, patří spíš do špatné detektivky.

0 0
možnosti
N

Novotnak

17. 4. 2011 10:08
Re: Souhlasím a ještě bych upřesnila,

Rozdíl mezi detektivní kanceláří a některými novinami je v tom, že detektiv je placen za to, by odhalil pravdu, zatím co reportér za to, aby našel skandál.

0 0
možnosti
JP

zmije rohatá a ušatá

16. 4. 2011 23:31
vzkaz pro autora

"Neviditelný pes by tento článek rád uveřejnil a redaktor Wagner prosí pana

Novotňáka, aby jej kontaktoval na adrese, která je uvedena v tiráži na hlavní

stránce Neviditelného psa http://www.neviditelnypes.cz";

0 0
možnosti
N

Novotnak

17. 4. 2011 0:28
Re: vzkaz pro autora

Za nabídku děkuji, snad jsem Vás kontaktoval na správné adrese. :-) Petr Novotňák

0 0
možnosti
JW

georges

16. 4. 2011 13:17
Také to tak vidím

A ještě jednu poznámku.Kde hledat příčiny?Já myslím,že velký podíl na tom má to,že si jako národ pořád lžeme.Od výkladu Husitů,Bílou horu....až po první republiku.Sám zmiňujete Čapka.Já věnoval stovky hodin četbě zápisům z Parlamentu a Senátu prvorepublikové ČR..Té baječné,demokratické..atd .atd.A nestačil se divit.Ono se to vůbec nelišilo od dneška.Češi tunelovali firmy na Slovensku již dva roky po vzniku republiky.Čeští policisté si Rusínům říkali o úplatky.Veřejné zakázky v Sudetech kapitola sama pro sebe atd..Nic se nezměnilo.Politika zde tradičně není o veřejné službě.Ale o získání moci.Té politické a následně ekonomické.VV jsou odsouzeny k zániku jak z leva tak z prava.Do toho schematu,dlouhodobě budovaného, jaksi nezapadají.

0 0
možnosti
N

Novotnak

16. 4. 2011 13:26
Re: Také to tak vidím

Děkuji za příspěvek, Prvorepublikovou situaci jsem sice nijak zvlášť nesledoval, ale vím, že to tak nějak bylo, už jsem o tom s někým mluvil a politika tehdy byla podobná jako dnes, ne-li horší. Jen to potvrzuje známou pravdu: "Jaký národ, taková vláda." Nebo "máme, co jsme si zvolili :-)". Asi máte pravdu, že si nedokážeme připustit pravdu a raději sami sebe obelháváme, asi proto, že je to tak snazší.

0 0
možnosti
MN

muj___nazor

16. 4. 2011 10:06
Jak odstranit nové/malé strany

Takový názor ale lidi slyšet nechtějí. Stejně jako neví co chtějí. Když se např. ministr drží zuby nechty funkce i přes skandály, tak je prevít, když odstoupí, tak taky a navíc je to důkaz. Když odstoupí politik v zahraničí, tak se na to ukazuje, že tak to má být. A novináři? Ti jdou jen za lacinými senzacemi místo toho, aby se se stejnou vervou zabývali i dalšími možnými scénáři. Mám ale pocit, že to není lenost. Je to jen nad schopnosti novinářů. Je mi špatně z politiků, novinářů a bohužel i z obyčejných lidí.

I kdyby názory v článku nebyly pravdivé, tak práce novinářů je, aby takové alternativy našli, prověřili a předložili lidem i s vlastními závěry podloženými argumenty. Žlučí mi tedy takový článek hnout nemůže, na rozdíl od politiků a novinářů....

0 0
možnosti
N

Novotnak

16. 4. 2011 12:51
Re: Jak odstranit nové/malé strany

Děkuji za dobrý názor. Někdy mi přijde, že jsou novináři z MFDnes jako štvaví psy. Když jednou zavětří možnou kořist, tak po ní jdou, dokud ji nestrnou a když kořist štvou, tak nevidí a neslyší co se děje kolem.

0 0
možnosti
K

krvelacnysamuraj

16. 4. 2011 9:36
Pěkně napsáno

Pěkně napsáno. Přidal jsem ti karmu. Myslím, že je třeba vidět celou kauzu i z druhé strany. MFDnes by měla přehodnotit celý svůj postoj k tomu, jak informuje o celé kauze, protože mi kolikrát připadá, že jsem na Blesku a nee na údajně nejserióznějším deníku a to hlavně podle nadpisů k článků. Také je pravdu, že idnes na Bártu bez okolků uplatňuje presumpci viny, i když žádné zásadní důkazy nikdy nepřinesla. Noviny přeci nejsou hodnotící médium, ale médiu, které by mělo střízlivě a nestranně hodnotit nastalou situaci, ale to se bohužel neděje.

0 0
možnosti
N

Novotnak

16. 4. 2011 9:52
Re: Pěkně napsáno

Cítím to podobně jako vy, děkuji za podporu

0 0
možnosti
E

Eglund

16. 4. 2011 8:59
Otázka je

jestli se vůbec dá věřit něčemu, co napíše Mladá fronta o politice. Jak se prořekla K. Kočí ve svém slavném sebeodhalujícím proslovu, Mf to táhne s nimi, tj. s galerkou, která se snaži bránit omezování korupce. Normální dodavatelská výroba "veřejného mínění" na klíč. Mafie dodá kompro materiály, ukradené maily, odposlechy, dokumenty (samozřejmě je velká otázka, jestli nejsou cíleně upravované) a partička "investigativců" vyrobí "kauzu" a zároveň spustí vlnu "rozhořčení" která donutí neposlušného politika nebo úředníka odstoupit.

No a když už začne být hodně nápadné, že veřejné mínění není totéž, co předplacené články MfDnes, prostě smažou blogy a diskuse. Vsaďte se, že se jednou provalí, jak to všechno bylo.

0 0
možnosti
N

Novotnak

16. 4. 2011 9:54
Re: Otázka je

Ono už se to v podstatě provalilo, jen to mnozí nechtěj vidět. Děkuji za příspěvek

0 0
možnosti
LH

Ed.

16. 4. 2011 8:41
presne i muj nazor

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik