Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

patockajan

22. 1. 2009 14:28
čím to je?

Je to tak, pokud muž signalizuje, že to myslí hned zkraje vážně, tak je pro ženu měkký. Naopak ženy přitahuje, když muže nemají jistého, když signalizuje, že si chce jen pohrát a může kdykoliv odejít.

No, a pak se za pár měsíců či let žena strašně diví, že to tak je doopravdy.

Nejvíc mne fascinují ženy, které říkají, jak se ten jejich najednou změnil. Všichni okolo ovšem vidí, že on je pořád stejný, jen jí spadly růžové brýle.

0 0
možnosti

anžto

22. 1. 2009 15:43
Re: čím to je?

;-D ale zas si vemte třeba páry co jsou spolu od 17,18ti - v té době fakt nepřemýšlíš o svatbě a dítěti, to přijde později, takže v nějakých těch 25 se prostě zeptaj, no:-)

0 0
možnosti

Jiri Kram

25. 1. 2009 12:45
Re: čím to je?

patockajan R^ Myslim, ze jsi to vyjadril docela hoooodne presne. Ano na jednu stranu ma mi zena muze nejisteho, aby ji nezevsednel a nenudil. Jenze na druhou stranu po case zas je divne kdyz takovy je kdyz druha strana chce neco vic. Jenze trouble podle me je prave v tom, ze muz nemeni nazory - bud zenu chce - a mysli to s ni vazne. Nebo ji ma jen tak aby nebyl sam .Jenze pokud je zena zaslepena krasnyma ocima, dobrym sexem obcas nechce videt, ze ji borec sice "jako" ma rad, ale zatim se mu chce jeste lovit. Jenze pokud muz opravdu zenu chce, tak to vypada ponekud jinak... jen je pak zbytku spolecnosti DRSNYCH muzu a NEDOBYTNYCH zen pro smich, protoze prece takovej nouma nemuze pro tu zenskou bejt zajimavej kdyz ji opravdu ma rad....

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1890x
Optimistická duše věřící v dobro a spravedlnost.