Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

10. 5. 2012 21:08
Fujtosemselek ! Nestrašte, prosím.

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

29. 4. 2012 10:01
Tragedie naší společnosti jsou novináři

Pře prezentaci těchto a jiných hvězd naší politické scény člověka napadají mraky otázek na tělo, otázek pod povrch, otázek, které by odhalily nebo alespoň poodhalily podstatu věcí, problémů, vazeb osob. Proč tyto a jiné podobné otázky nejsou profikama kladený? Copak dělají njenom PR těmto osobám? Nebo na to nemají?  Kecy o tom , že by se to neprodalo jsou kecy o neprofesionalitě. Takové solidní pogrilování  politika, to je super čtení ! a Kolik zápletek a překvapení! Ale fakt je, mže by museli vědět, umět a chtít. Nic z toho, nikde,  Je tt o běs.

:-/

Hlídací psi demokracie v čechách dávno zdechli.

2 0
možnosti
JN

Já, Claudius

29. 4. 2012 9:51
Prezident Fischer a premiér Sobotka

10x lepší situace než současný stav.

1 0
možnosti
JF

Frollik

29. 4. 2012 10:45
Re: Prezident Fischer a premiér Sobotka

Já bych se rád 10 x nejlepšího kandidáta na prezidenta zeptal co mu přineslo členství v KSČ a proč jako premiér vlády se ani nepokusil zastavit Paroubkův fotovoltaický velkotunel v hodnotě jednoho bilionu kč, který Vám desetkrát lepší Fišer s ČSSD (a tedy i Sobotkou) naordinovali. Kak se hrabe břídil Bohm, Janoušek a Dalík. Kam se hrabe Řebíček proti těmto socanským a komunistickým velkozlodějům.

5 0
možnosti
PK

frux

29. 4. 2012 9:28
jistě

jeho zájmy jsou nasměrovány ještě jiným směrem. A

p. Fišer? Jeho kladem je vcelku fakt, že nic nepokazil a neni spojován s

korupcí a to se o Bohoušovi vyloženě říct nedá. A to je ten náš český

rybníček.!!!!!!

0 0
možnosti
PK

frux

29. 4. 2012 9:28
jistě

Dosud si tato instituce nezískala podporu veřejnosti a je jí to jedno (

politickým stranám). ...atd. Zkrátka tato strana není garantem změny po

které volá česká společnost. A to si neuvědomil ani p. SObotka, a p.

Nečas už ani náhodou,

0 0
možnosti
PK

frux

29. 4. 2012 9:27
jistě

je nám známo, že p. Sobotka nastavenou privatizaci OKD p.Dlouhým vlastně posvětil s připojením 40000 bytů, jistě, je nám známo, že ČSSD je jedna z parmanentních stran, která se do jisté míry chová jako ODS. Jistě posledním důkazem bylo dvojí hlasování o zákonech v Senátu o jeož nezbytnosti nejsem stále přesvědčen - jde o důchoďák.

1 0
možnosti
R

reál

29. 4. 2012 9:08
asi nezbude než zvolit komunisty

Položme si otázku:Proč pan Sobotka oslovuje strany,které se do parlamentu možná ani nedostanou v situaci pohodlné většiny s KSČM?Je to stále to samé.Zdá se,že požadavek majetkových přiznání je i pro ČSSD neúnosný.Ono prakticky strukturám v pozadí(kmotrům) nejde o to kdo s tzv.demokratických stran složí vládu,hlavně aby se tam neobjevili pravě zmiňovaní komunisté.Obávám se,že to je paradoxně(po těch 23 letech)jediná strana,která udělá v tomto pořádek.Nebo budeme stále volit slouhy nějakých mocných?Nebo se snad národ domluví na jiné neparlamentní straně?A kolik voličů je podpoří?

0 0
možnosti

rezjir rezjir

29. 4. 2012 9:07
Proč myslíte, že

zvyšování cen pohonných hmot zajiš´tuje vyšší daňový příjem státu? Objem vybrané spotřební daně se spíše snížuje spolu se snižující se spotřebou. To co se vybere na DPH navíc, tak zase bude chybět při nákupu jiných statků a služeb, rovněž zatížených dph. Celkový efekt bude spíše opačný.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

29. 4. 2012 8:40
hmm

vy tedy máte jako prognostik se 100% předvídavostí budoucnost zajištěnou;-D

0 0
možnosti
PP

ekopol

29. 4. 2012 8:14
Noví slušní politici,

to je fantasmagorie. Jakmile se někdo takový objeví, ohrožení hajzlíci se okamžitě spojí a neuvěřitelnými metodami ho buďto podvedou, zdiskreditují nebo nějak jinak odrovnají. Pak se znovu rvou o kořist, zatímco ten slušný "ňouma" putuje do ústraní a mnohdy ještě s nepříjemným cejchem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 953x
Mám rád život a lidi. Nevážím si pouze těch,kteří se snaží být za každou cenu nej...ale nemají na to. Rodina a zdraví, rodná země, čest, svoboda a demokracie -klasické hodnoty, dnes znějící jako fráze,ale to mi nebrání,abych je uvedl. Jako myslivec mám rád přírodu, jako místopředseda Občanské konzervativní strany chci "kecat do politiky" i když to dnes není in.

Seznam rubrik