Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Killingworth

23. 11. 2009 23:41
Ja jiz nyni ukladam nastipane drevo na pristi zimu.

Jiz mam 22 m3.......olej muze byt, ci nebyt! Jsem jako ten skautik: pripraven!;-D

0 0
možnosti
JK

ucho_7

25. 11. 2009 10:00
Re: Ja jiz nyni ukladam nastipane drevo na pristi zimu.

jo, ale soudruzi brzo naridi 20 m3 dat zdarma na potrebne socialne slabsi - a pokud nedate, zkonfiskuji. Historie se bohuzel opakuje, protoze lidska vychcanost je vecna....

0 0
možnosti
PM

ShogunPajin

23. 11. 2009 16:09
Úžasné

Úžasné pane Nováku, ale jak byste si to představoval v praxi? Problém je, že:

a) politici chtějí být znovu zvoleni (otázkou tedy je, jak by se choval král kdyby mu poddaní hrozili, že vyhlásí republiku)

b) Jisté instituce jsou prostě klíčové a podpořit je je nutnost, jinak zabřednete do větší krize, i když souhlasím, že si tím zakládá stát na další krizi v budoucnu, která už se nebude moct tak jednodušše vyřešit, protože jak správně říkáte královská pokladna může být prázdná.

Takže teorie správná, ale v praxi prostě nefunguje.

0 0
možnosti
PN

Strasak

23. 11. 2009 16:38
Re: Úžasné

Děkuji za příspěvek. V podstatě jsem chtěl naspat to, že pomoc někomu může znamenat pro toho člověka větší problém než ten, se kterým mu pomáhám. A použil jsem přirovnání, který mě v danou chvíli napadlo. Na úrovni státu to musí chtít změnit velká část obyvatelstva, ale už se můžete takhle zchovat ke svým dětem, kterým nebudete za každou cenu umetávat cestičku a tím je přivedete k zodpovědnějšímu chování. A i tohle je hodně velký cíl, ale podle mě naprosto dostačující.

0 0
možnosti