Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autore, ani desetinásobné vykradení Vás neopravňuje ke střelbě. Kdyby se Vám krádeže Vašeho majetku načítaly, jako se načítají body při dopravních přestupcích, tak byste po dvanácti, ale řekněme raději po pěti (závažné body se udělují po dvou a více bodech) vykradeních měl právo střílet ostrými a usmrtit, podobně, jako Vám je zabaven řidičák.

Tak to ale prostě nefunguje a myslím, že opakované vykradení je při usmrcení zloděje jen velmi chabá polehčující okolnost.

0 8
možnosti
Foto

Nikomu nic zlého nepřeju, ale přiznám se, že ve Vašem případě mám veliký problém abych Vám nepřál čtyři až pětkrát zažít nezvanou návštěvu, která Vám odnese co nejvíce toho, co je Vám drahé. Musím se fakt zbuy nehty držet, abych Vám to nepřál...

2 0
možnosti
FS

Pěkně napsáno.Jenomže už méně pěkné je to,že je to pravda.

5 1
možnosti
BM

Co mi zbývá.... Až mi vleze do zahrady tlupa chlápků tmavší pleti, tak otevřu dveře aby mohli dál, na stůl dám veškerou hotovost, cennosti a  ještě jim naleji panáka.. Když budu mít štěstí, tak mi nic nerozbijí a vyváznu bez zranění. Akorát budu mít obavy aby některý z nich náhodou nezakopl na schodech či neuklouzl v koupelně, abych nebyl pak vláčen po soudech za to, že si někdo u mne ublížil.... Zní to přehnaně či absurdně???

10 0
možnosti
JS

J22a49n 72S28t51i13f75t43e23r

31. 5. 2013 13:18

Máš pravdu Davide

6 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik