Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík! Vynikající a pravdivý článek! R^R^R^

Miloš Zeman i Václav Klaus jsou odchovanci komunistického Štrougalova Prognostického ústavu. Zeman nemluví pravdu, pokud tvrdí, že tam nepracoval. Několik měsíců před Listopadem vydal signál ke změně režimu svým článkem v Technickém magazinu jako člen Prognostického ústavu.

Pokud ti hulvát nevadí, pak si uvědom, že Miloš Zeman je garantem pokračování tunelářské éry Václava Klause, kdy se rozkrádá z našich peněz neuvěřitelných přes sto miliard korun ročně! To chceš? A jinak zdráv?

:-)

5 3
možnosti

Opravdu je dojemné, když pak Šimek, co tady každému neurvale tyká, označuje Zemana za hulváta. Možná by si pan Šimek měl vzít zrcadlo, aby opravdového hulváta viděl.

1 2
možnosti
Foto

Každý obyčejný učitel výtvarné výchovy, etiky, nebo třeba vaření by měl vědět, že třídní boj probíhá nezávisle na našem vědomí. Vidíme to třeba na protestech školního personálu v jižních Čechách - ti ledé protestují proti zastoupení komunistů a svobodným volbám a ani si neuvědomují, že se účastní jakési formy třídního boje.

0 5
možnosti
RH

to je jaksi nesmysl, ty vaše třídy nemají žádné jasné obrysy, to mohly mít v době Marxe.. Třídy ve smyslu marxismu již neexistují.

2 1
možnosti

Ty jsi také komunista usilující o třídní boj??

:-)

0 0
možnosti

Autore,

Narozdíl od Vás umím být kritický ke svému favoritovi, Zemanovi. I já jsem také byl překvapen Zemanovým bonmotem o zdegenerované šlechtě. Vůbec se mi to nelíbílo a byl jsem na Zemana dost naštvanej. Bylo to podpásovka nehodná člověka, který chce být prezidentem.

Vy ale narozdíl ode mě neumíte popsat, co byla zas podpásovka od Schwarzenberga. Byla to kauza "Mostecká uhelná",  jejíž privatizaci podle knížete provedla Zemanova vláda. To je samozřejmě lež a Zeman se ohradil tvrzením, že tuto privatizaci provedla vláda Tošovského. Na to kníže sdělil, že to sice udělala vláda Tošovského, ale Zemanova vláda to připravila. To už kníže lhal dovjnásob, protože Tošovský byl premiérem před Zemanem, takže těžko mu mohl Zeman cokoli jako premiér připravovat.

2 1
možnosti
DN

Děkuji za reakci, nepochybuji, že KS není anděl. Pokud je kauza, kterou uvádíte podpásovka, dá se dokázat, dohledat a povědět přesně to, co píšete Vy. Nebo napsat blog;-) Problém argumentace  "třídním původem" je v tom, že s tím nic neuděláte a proto se mi zná hloupé to vytahovat.

1 1
možnosti
FK

"Démon třídní nenávisti." To je fakt. Na Ldovkách uveřejnili výpisy z účtů a je smutné číst, že i takovým způsobem stoupenci tzv. pravdy a lásky projevují svou pravou vlastnost: nenávist aurážení. Na účet  Miloši Zemanovi chodí částky s haléři a pod. A navíc ostudné přípisy.  Jestli   si ti  donátoři takhle představují pravdu a lásku, tak nás Bůh  chraň před Schwarzenbergemˇjako prezidentem. Nicméně vypadá to, že on a jeho klaka rozpoutají vůči Zemanovi stejnou nenávist, jako rozpoutal Havel s nimi vůči  Václavu   Klausovi.

1 1
možnosti
PP

P11e45t67r 59P59e26t10r57o25v

19. 1. 2013 11:59

To je sice pravda (míněno haléře a ošklivé vzkazy na účet), ale není to vina KS. Koneckonců i na jeho účet přichází drobné s nelichotivými poznámkami a MZ z toho vinit nebudeme.

0 1
možnosti
Foto

Ještě něco, třídní boj a třídní nenávist jsou dvě rozdílné věci, které spolu nemusí souviset, ale v obou případech se jedná o pouhý prostředek dosahování individuálních cílů. Tedy ve skutečnosti žádný třídní boj ani nenávist neexistují.

1 2
možnosti

Nepopíral bych jeden z nejtěžších hříchů člověka.

To by mohlo být zhoubné pro tuto společnost.

Komunisti pomocí nenávisti mobilizují "třídní" boj.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Rozdíl mezi černou horou a jinými velikány spočívá v tom, že nikdo z nich neusiloval o nic tak malicherného, jako je stát se českým prezidentem. A to je podezřelé, černá hora o něco tak nevýznamného usiluje. Za tím je určitě je. Asi novodobá Bílá hora.

1 5
možnosti
Foto

Slyšíte trávu růst. Velký dar. Komu by jedno volební období stálo za tak obrovskou námahu jakou kampaň bezesporu je, nehledě na vláčení špínou. V případě Zemana je věc jiná, ten by si to mohl zopakovat, ale pochybuji, protože se na tom postu politicky znemožní. Já jsem v jednom slabém okamžiku dával Zemanovi přednost před Fischerem, ale kdybych měl volit dnes mezi těmito dvěma, budete to Fischer. Ostatně, slyšel jste co na youtube říká o pozadí vlády Zemana Jan Urban?

1 0
možnosti