Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milan Krajčovič

2. 1. 2008 10:36
no já nevím

Článek je v podstatě pravdivý ale shoduji se s názorem zda by nebylo dobré si vyjet za město a trochu si zasáňkovat. Nemám rád plánovaná veselí, dávám přednost nahodilým situacím. Chce to trochu optimismu. Analýzou založenou na faktech smutně pobavíte či ohromíte jen podobné pesimisty. 

Na doporučení jsem si přečetl článek o minulých životech ale i zde z Vás velmi čiší touha podrobit vše analýze a vyhnat zlé duchy. Používáte slova jako "prý", "údajně", poněkud často a zdá se, že užíváte podobnou metodu k vnucení svého pohledu na tyto jevy. Ponechte lidem možnost věřit v něco nadpřirozeného, protože to že to nevidíte Vy neznamená, že to není. Ne všichni jsou takoví a ne všichni ubližují.

Hezký rok 2008.

0 0
možnosti

maiia

1. 1. 2008 11:50
?

Váš pohled je jistě zajímavý, nechtělo by to ale trochu optimismu a uvolněnosti? Taky nijak nemusím bujaré oslavy, alkohol, TV estrády, dělbuchy atd., ale fňukání nad tím, jak je všechno kolem nízké, je mi nemilé úplně stejně. Zkuste místo toho jít sáňkovat:-).

Hezký a vlídný rok 2008.

0 0
možnosti

li

30. 12. 2007 19:22
pěkný a přesný

podíval jsem se i na Vaše ostatní příspěvky a jsem nadšen.Zvláště Módní hry s minulými životy.Musím se přiznat,že když jsem viděl,jak je to dlouhý.moje první reakce byla a do p..e.Ale poctivě jsem to přečetl a rozhodně to stálo zato.Vynikající.Děkuji a přeji hodně úspěchů v novém roce.

0 0
možnosti