Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Dita_1

14. 9. 2012 15:12
Já vám nevím

Já bych se s těmi kily navíc tahat nechtěla. :-/

1 0
možnosti
JM

scort

14. 9. 2012 9:18
dle mého názoru žena nemusí být hubená

jen nesmí být ,,rozkydlá" Protože právě ta rozkydlost pro mne (a i dle mého názoru i pro podvědomí většiny) znamená nezdravý způsob života. Nedostatek pohybu, špatné stravování a z toho vyplývající zdravotní problémy.

1 0
možnosti
PH

petrph

14. 9. 2012 7:44
což o to

Trh s »léky na hubnutí«. vzkvétá, ale cukrárny a uzenářství mají taky velkou a širokou nabídku, takže ani baculky nepřijdou zkrátka....:-)

1 0
možnosti
TS

Blábolivý Brod

14. 9. 2012 7:30
Tohle se mi na vás mužích líbí!

My ženy do cca. 35 let hystericky řešíme svou váhu, pak zlenivíme, vybodneme se na to, přehodnotíme a řekneme: "A vždyť takhle trochu oplácané mi to sluší taky..." a vy odpovíte "No vždyť ti to celý roky řikám." :-)R^

Myslím, že v důsledku propagace štíhlosti se dnešní baculky stydí a jejich neestetický vzhled je mnohdy způsoben jen pytlovitým oblečením. Mám kamarádku, která má od narození v genech tu Venuši, nikdy to neřešila, obléká se velmi elegantně, chlapi za ní pálí a jen tak nějaká vyžle jí nemůže konkurovat ;-)

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

14. 9. 2012 1:16
pár postřehů

1)ženská by neměla být ani kost a kůže, ani bečka sádla. Měla by mít především svaly (tím nemyslím, že bude jak švarcenegr2)chtěla bych vidět ty vaše krásky na fotkách dobíhat tramvaj 3)Tlustí bývají právě chudí lidé, protože není problém si koupit hodně levného šuntu a nemyslím že to bude kdy jinak. problém bude sehnat spíš kvalitní potraviny 4) samozřejmějmě že prsa se s tlouš´tkou zvětšují, ovšem zvětšuje se i zbytek těla. Takže se myslým tlus´toškám často stane, že jednoho dne mají břicho větší než prsa. takže ty prsa jsou sice absolutně větší, ovšem relativně menší a je to pěkně nechutný.

1 0
možnosti
IB

isabell

13. 9. 2012 22:58
.....

Jen k paní "psycholožce" Alex Hrouzkové, rozvedené Doležalové- sama nijak štíhlá nebyla (nevím, jak dnes) a její rady pro Reflex by mohl směle otiskovat Blesk- nemají nijak valnou hodnotu.

PS: všechny ženy, které jste vměstnal do svého blogu jsou mladé, v obličeji většinou i hezké- ovšem s přibývajícími lety už to taková "plnoštíhlá" krása nebude a zdravotními problémy se baculky začnou jen hemžit :-/

0 0
možnosti
D

Dubina

13. 9. 2012 23:14
Re: .....

Ja si myslim ,ze je to i zalezitost genetiky . Minuly rok jsem byla velice stihla ( ale nemocna - stitna zlaza udella sve ) ted jsem baculatejsi ,ale zdravejsi a spokojenejsi - no a to mi bude 50 . Nezda se mi ,ze by me vrstevnice mely vetsi zdravotni problemy nez " ty mlade ,stihle " nekdy je to naopak .. neznamena to ale ,ze s vama nesouhlasim ,pisu jen o male nadvaze - ne o obezite :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2144x
Psaná forma jazyka je pomůckou k zachycení myšlenek. A třeba je ta pomůcka něčím víc.

Seznam rubrik