Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

antonio seruti

4. 2. 2010 10:55
hele moralistickej

golf mě nebaví a Terryho mám za průměrnýho stopera, ale první, co mě zaujalo, je ta věta o tom, že co do morálky patřej mezi nejhorší. To máte změřený, jak jsou na tom s morálkou ostatní? Děláte si vlastní žebříček morálních? Jaký máte kritéria? Co maníci, co doma bijou starou a nepíše se to o nich v novinách? Jak jsou na tom v žebříčku? Protože to šmíráci jako vy nečetli v bulváru, tak jsou takoví drsňáci vysoko, co?

A ještě jednu radu - jednobuněčný živočichové se rozmnožují dělení, u nich je polygamie dost těžko prokazatelná. Za to savci, údajně nejvyspělejší třída, má mezi sebou vážně dost značně promiskuitních druhů...

0 0
možnosti
JV

c12

4. 2. 2010 10:45
kritika virtuální reality

Neupírám autorovi článku jeho názor, připadá mi však poněkud jednostranný. Souhlasím s většinou diskutujících, že pánové Terry a Woods jsou maximálně sportovními vzory, ale rozhodně nikdy nebyli, nejsou a zjevně nebudou vzory morálními. To že podvedli své manželky není správné, ale nám do toho nic není. V případě pana Woodse je to pouze věc jeho rodiny, případně sponzorů, kteří si najali jeho osobnost, jejíž vnímání se teď změnilo. V případě pana Terryho je situace horší, neboť to, že sáhl na to co je v domě, jak uvádí autor, ovlivnil fungování pracovniho kolektivu. Pro trenéry a spoluhráče je to nepříjemné, protože je siutace nutí zaujmout nějaké stanovisko. Je mi záhadou, proč se autor vůbec nevěnoval otázce morálky manželky pana Bridge. Ani není zřejmé, zda pan Terry tuto ženu svedl nebo "jen" podlehl jejím svodům. Sice to nic nemění na jeho slabém charakteru, ale nemyslím, že by to v tak odsuzující kritice mělo zůstat bez povšimnutí.

0 0
možnosti
JV

c12

4. 2. 2010 10:58
Re: kritika virtuální reality

Nemravné ze strany autora mi připadá odsouzení údajného postuje brankáře Čecha. Čech má jistě, na rozdíl od autora, výrazně přesnější informace. Možná pouze hájí fakta a ne virtuální realitu vytvořenou bulvárním tiskem. To, že ostatní hráči zaujímají stanovisko opačné může (nemusí) být způsobeno jejich slabostí, nechtějí si to rozházet u bulváru a fanoušků a dotat se do řečí, a tak zaujali me mediálně vhodné stanovisko. Nejvíc se pozastavuji nad naivitou autora, který odsoudí dva lidi jen na základě informací v bulvárním tisku, o kterém je známo, že pro peníze a senzaci udělá cokoliv. Lež je v žebříčku toho cokoliv na nejnižším místě. Autor nenapsal článek obecně, ale adresně i přes to, že konkrétní informace zná pouze zprostředkovaně od opravdových sedmilhářů - bulvárních novinářů. A opravte si hrubky. Jako kritik poměrů byste měl dodržovat pravidla, včetně pravidel pravopisu.

0 0
možnosti
N

notebook.r51

4. 2. 2010 10:29
Všeho moc škodí

Společnost evidentně ryze monogamní již po tisíce let není, jen je monogamní rodina (s jistým počtem mimomanželských úletů, počet míněn 0,1,2,3...n) standardním modelem reprodukce a výchovy mláďat homo sapiens sapiens. Kromě toho existuje nespočet alternativ. Namátkou kolektivní odchov, polygamie, polyandrie, adopce. Ty jsou v menšině, což nezamená, že neexistují.

John jsem myslel že je Radek, nějaký ten novinář, ale asi už vyšel z módy. Fotbalisti ať se rozmnožujou jak chtějí. Koneckonců golfisti taktéž.

Erotoman může klidně věrně vyprašovat svou manželku až se z komína kouří, pokud si pořídil taky nymfomanku, může jim to klapat, takže to slovo sem vůbec nepatří. A podvodník? Trestného činu podvodu se dopustí... To to asi nebylo. Takže podvodník sem taky nepatří.

Nic proti autorovi, pokud nesvádí malé dětičky (což JE trestné), ať se baví jak umí. Může manželce dělat děti, onanovat v dámském prádle nebo cokoliv jiného - ale ostatním ať do toho laskavě nekecá, mají soukromí taky své.

0 0
možnosti
T

Tůča22

4. 2. 2010 10:12
Hrůza

Názory autora jsou předpotopní. Nevidím jediný důvod, proč by měl být vyloučen z repre. Chová se jenom jako normální člověk. Ve sportu vystupuje jako profesionál (možná proto se ho zastává i P. Čech), tak proč by ho měl kdokoliv (s výjimkou manželky) soudit za jeho osobní život. Ať se každý stará sám o sebe.

0 0
možnosti
MH

babca

4. 2. 2010 10:08
fanda anglického fotbalu

myslím, že anglický fotbal se bez jednoho českého fandy obejde, ovšem otázkou zůstává, jestli se obejde anglický fotbal bez Terryho. A tam je odpověď zcela jasná.

.

.

Mimochodem, Terry je podle fotek jeho šťouchátek vysloveně horňák:-)

0 0
možnosti
PD

superpata

4. 2. 2010 9:48
troška humoru

Sky Sports news has confirmed, Capello has rung Wayne Bridge to say that John Terry has lost the captains armband.............. he asked him to check under the bed!!!!

0 0
možnosti
N

notebook.r51

4. 2. 2010 10:30
Re: troška humoru

R^

0 0
možnosti
PT

petr88

4. 2. 2010 9:20
Proč?

Proč chodíte pro příklady do zahraničí, na domácí politické scéně máte ještě větší exoty. Viz. Rath a jeho dvě "rodiny".

0 0
možnosti
PM

nonick

4. 2. 2010 9:19
...a co další John? Investigativec Radek?

A už jsou tři...;-D Rv

0 0
možnosti
FB

xblack13

4. 2. 2010 8:37
psycho

až do věty: "což stoupající procenta potratů jen potvrzují" jsem si myslel, že autor jen přehnaně reaguje na věci, do kterých mu nic není. Po zmíněné větě je zřejmé, že článek od dřevěného houpacího koně by měl větší hodnotu :-/

0 0
možnosti
FB

xblack13

4. 2. 2010 8:45
Re: psycho

V další větě: "Nezanedbatelný je tady i dopad výchovný, kdy oba pošpinili obrazy ikon,

ke kterým vzhlíží mládež celého světa a kterým by měli jít příkladem." si už autor určitě dělá legraci, jinak to není možné.

Jen proto, že někdo nejlepší ve svém oboru, tak musí být morálné vzor pro mládež? 8-o A já trouba si myslel, že morální vzory má mladý člověk nacházet ve své rodině a ono je to přitom tak, že se morálním vzorem stává člověk, kterýho známe jen z televize :-P

0 0
možnosti
M

Míra2

4. 2. 2010 8:26
Nebyla tady před pár lety podobná aférka?

Tuším Horváth - Koller?

0 0
možnosti