Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

7. 3. 2010 12:57
aby to bylo ještě veselejší

To aby dotyční nalezli do nových stran, jim nikdo nemůže zakazovat. I když by to nějaká strana korigovat mohla. Ale uhlídat se to nedá a přece nebudem nikoho disgriminovat.

Jenže v nové straně začíná každý na základní úrovni, může leda platit příspěvky a poslouchat na schůzi. Na to aby se dotyční zase vyšvihli nahoru do pozici politických bossů je musí řada úrovní jejich spolustraníků volit, od základní, přes krajskou až k celostátní úrovni.

Podobně aby se stali zase poslanci, je musí někdo navrhnout na stranickou kandidátku (na příslušně vysoké pozici), tu kandidátku strana schválit a voliči je musí zvolit.

Halt si musíme přiznat že politika je profese jako každá jiná a kdo umí umí, kdo neumí, čumí.... :-P

0 0
možnosti
AT

Antek

7. 3. 2010 11:05
Přeběhlíci

Po revoluci se říkal vtip,že komunistům budou šít kabáty z ježčí kůže,aby je nemohli převracet.Myslím že to platí nejen pro komunisty.

0 0
možnosti

martin013

7. 3. 2010 9:13
Rozhodčí

Předpokládám, že o tom, kdo je "slušný" a "neslušný" politik, budete rozhodovat především  vy sám.

0 0
možnosti
K

krosita

7. 3. 2010 9:32
Re: Rozhodčí

každý podle svého svědomí

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

7. 3. 2010 9:11
Asi už

opravdu přišla chvíle kdy je potřeba nezvolit nikoho kdo už byl v parlamentu! NIKOHO! Jsem zvědavý, jak by se jim zdůvodňovalo, že parlamentní strany dostaly hlasy od cca 10% voličů,zbytek jim byl přerozdělen od mimoparlamentních stran a chtějí nám vládnout! Jenže národ který budoucnost svých dětí a vnuků vymění za třicet káčé u doktora, má opravdu vládu kterou si zaslouží!

0 0
možnosti
K

krosita

7. 3. 2010 9:33
Re: Asi už

i když jako celek se chováme příšerně, pořád je tu dost slušných a schopných lidí, kteří si zaslouží lepší budoucnost

0 0
možnosti
M

marav

7. 3. 2010 8:02
Máte naprostou pravdu .

Nejhorší na tom je, že tomu,aby se stávající parlamentní strany va svých korytech zakopali navždy nahrávají ( a pravděpodobně NE NEZIŠTNĚ ) média. To celočtyřroční vymývání mozků pomocí pravidelných průzkumů,které zmiňují zásadně jen parlamentní strany, ten systém, kdy neparlamentní strany mají sice svou půlhodinku na ČT, ale v naprosto šílený vysílací čas ......vše ukazuje na to, jak moc Paroubkové,Topolánkové, Kalouskové a další stojí o to na nás parazitovat dál a neštítí se opravdu ničeho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1479x
Nesnáším hloupost, nespravedlnost a bezpráví, mám rád lidi veselé, slušné a spolehlivé.

Seznam rubrik