Diskuse

Pozor na svině

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

19. 9. 2009 16:20
No, ale neurážíme náhodou tu svini?

DodatečněR^ velká karma!!!

Pane jiří, jestli aale tomu nebohému a mírumilovnému zvířeti, jménem "svině", náhodou nekřivdíme?:-)

Ono pro ty, které máte asi na mysli, by bylo několik vhodnějších a výstižnější výrazů. Nemusím je určitě vyjmenovávat, ale od začátku abecedy i pod písmenem "H" se už dá něco najít.

0 0
možnosti
D

Dedekolda

5. 9. 2009 18:38
Bude líp!

Pokud si všichni volení zástupci uvědomí co kde všude nakradli a vrátí to, budeme nejbohatší země na Světě. Koho volit? Ty zmetky co nám vládnou a kradou tak určutě ne. !!

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

5. 9. 2009 18:12
Bohužel

měl jste zřejmě o Češích jako poddruhu Indoevropanů, lepší mínění. Ten stav se změnil v létech 1951-1991,,, komunisté zdědili v roce 1945 velmi pracovitý, slušný, poctivý i bohabojný lid. Pak se tito lidé začali zavírat, vraždit, vyhánět a hlavně převychovávat v duchu sovětského marx-lenizmu. Výsledkem snažení komunistů vznikl nový, vyčúraný, zlodějský primitiv, který nezná dějiny vlastního národa. Na Boha nevěří, věří jen na to, co má v pupku, či pod pupkem a v peněžence. Dále nedohlédne, na kombinační uvažování na příklad nad tlacháním soudruha Paroubka, který se zaklíná nenávistí k ODS, která může i za zatmění Slunce, a který svou patolízalskou řeč vždy prošpikuje obrovskými horami  slibů, že učmaňhaný, oblbený materialista,  už už se třese, jak mu vhodí hlas do urny.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

5. 9. 2009 18:39
Re: Bohužel

Doplnil bych jen,že věřících a idealistů se to týká stejně tak.

0 0
možnosti
ZF

Zubrsu

5. 9. 2009 18:08
Politici se stali zlem této republiky....

Krásně napsáno,blahopřeji.Měli bychom si konečně uvědomit, jak nás současní politici neskutečně okrádají a to průřezem všemi stranami. Nejde jen o oranžové a modré, ale všichni se pasou na tom rozpočtu republiky a "prožrali " se i do naší budoucnosti.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

5. 9. 2009 18:04
Já nic,já muzikant!

Člověk si tak nějak v klidu žije a kolem něj se dějí hrozně sviňárny.A člověk to nemůže nijak ovlivnit.Hloupost.Každý národ má jen takovou vládu jakou si zaslouží.Ti úplatní politici a podvodníci nespadli z nebe.Do funkcí je zvolili občané této země.Politici jsou našimi spoluobčany.Chodili s námi do stejných škol,byli to naší sousedé.Co by jsme chtěli?Vyměníme politiky nebo raději voliče?

0 0
možnosti
C

cara7

5. 9. 2009 17:53
karma

R^

0 0
možnosti
JR

kadet

5. 9. 2009 17:51
Ano souhlasím

Obávám se, že v každé současné politické straně jsou bývalí komunisté, kteří uvažují způsobem, čím hůře tím pro nás - komunisty - lépe. Po 20 ti letech by chtělo staré strany poslat k čertu a zvolit nové, které to zatím myslejí dobře. Doporučuji volit Věci veřejné, TOP09, Zelené..... a nedat na řeči typu: Hlas pro malé strany propadne. Velké strany musí jít od válu[>-]!

0 0
možnosti