Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

veit

11. 3. 2010 23:26
A proč

A proč zrovna vy "máte rád slušné lidi"???;-)

0 0
možnosti
J

jsoud

11. 3. 2010 23:26
Hrobník veřejných financí a populista?

Vidím, že se jako mnoho jiných vezete na blogerské vlně, která pasovala Parobka do role hrobníka státních financí. Jenomže ono by to ve skutečnosti  bylo trochu jinak. Uvažujte logicky...

Ani Paroubek, ať už se jeví  jakkoliv, si nemůže dovolit pohřbít sebe ani svou stranu tím, že přivede ČR na buben. I on, nebo spíše jeho vláda, se bude muset snažit o stabilitu financí a o snižování schodků rozpočtu. Tady jde o něco jiného. Některým se spíše nelíbí jiný než neoliberální pohled na výši a strukturu daní. Otázka zadlužení je pouze zástupné téma, které má na něčem jednoduchém a srozumitelném ukázat škodlivost sociálního modelu ekonomiky. Jenomže sociálně-tržní hospodářství a dluhy spolu až tak úzce nesouvisí - spíše naopak. Stačí se podívat na Skandinávský poloostrov, kde měli donedávna vyrovnané až přebytkové rozpočty a žádná katastrofa se na rozdíl od některých neoliberálních ekonomik nekoná...

0 0
možnosti
AJ

astrudina

11. 3. 2010 23:14
A pročpak jste tak horlivě nenadávali Paroubkovi

v roce 2005-2006, kdy byl premiérem? To jste si netroufali anebo to, po pravdě, bylo pro to, že tuto nenávistnou atmosféru vyplodili v roce 2006 po volbách v červnu lidi,  kteří vás vodí na provázku, mávají vám před nosem Paroubkem a zatím si pěkně z vládních pozic rozkrádají zbylý majetek státu. A vy to žerete a nadáváte Paroubkovi. Ach, vy hloupí!

0 0
možnosti
LK

Ludanek

11. 3. 2010 21:32
Zkusit změnu

Poslední dobou přibývá lidí na blogu, kteří jsou nespokojení se současnými politiky.

Nehledě na to, že někteří z nich se diskusí "objektivně" účastní v zájmu celé republiky a blaha obyčejných lidí. ;-D Jak je tedy možné, že předvolební výsledky vypovídají o opaku? Tomu nerozumím. Navrhuji jedno prosté řešení - ve volbách zvolme nové menší strany, ať se naši dosavadní vyvolení chytnou za nos. P.S. Záměrně nikoho nedoporučuji, nejsem členem žádné politické strany ani předvolebního štábu, fotku do archivu odpůrců neposkytnu. Jsem jen ten obyčejný naštvaný občan.;-€;-O!!

0 0
možnosti
JJ

Jay6

11. 3. 2010 21:24
Kdyby nebylo Paroubka museli by si ho vymyslet!

Jen v první stovce nejčtenějších blogů jich má 16 Paroubka už v titulu.Paulczynski by přišel o smysl života a jediné nosné téma k psaní svých blogů a spousta lidí by přišla o viníka všeho špatného včetně globálního oteplování,ekonomické krize a zemětřesení od Haiti až po Turecko.Další by ztratili bubáka,kterým se dají strašit nesvéprávní a malé děti.Autorovi jen jedna připomínka.Žádné strachy.Žádní bubáci ve skutečnosti neexistují!

0 0
možnosti
M

machinist

11. 3. 2010 21:02
to byste sebral mnoha lidem na blogu

a v diskuzich smysl jejich existence (ne ze by realny duvod jejich existence za neco stal).:-)

0 0
možnosti
PZH

pepa z hongkongu

11. 3. 2010 21:51
Re: to byste sebral mnoha lidem na blogu

;-D

0 0
možnosti
D

da.rock

11. 3. 2010 20:31
Pane, vy jste ale masochista!

Vždyť Paroubek je jediné, co ty vaše ubohoučké blogy udržuje při životě!

Nebýt jeho, nenapíšete ani řádku. To by sice pro společnost nebyla žádná škoda, nicméně jako většina bloggerů jste stižen grafomanskou mánií a přesvědčením, že píšete dobře a užitečně. Ale o čem budete proboha psát, až svoji vlastní výzvu dodržíte? To se pak vaše psavecká potence obnaží v plné nahotě.

A nebude to nic lichotivého.

Vždyť Paroubek je to jediné, co vám zajišťuje čtenost ! Měl byste ho adorovat a klanět se k zemi. Bez něj byste už vůbec neexistoval.

Dobře si rozmyslete, zda svoji výzvu neodvoláte. ;-);-);-)

0 0
možnosti
RR

rezjir

11. 3. 2010 20:22
Máte pravdu

Když takhle všichni elitáři jedou proti Paroubkovi, tak si každý normální člověk řekne, že na něm asi něco je, když tak vadí.

0 0
možnosti
FTA

Fmighta the Affaffin

11. 3. 2010 20:13
To nemusi byt dobrej napad

U politiku je zvlastni situace v tom, ze v podstate kazda zprava o nich pusobi negativne. Clovek casto slysi nebo vidi jmeno Paroubek, Topolanek atd. a rozcili se bez ohledu na to, o cem ta zprava je (bud je to nejaka korupce, takze se rozcili primo, nebo je to neco pozitivniho, tak se rozcili, ze to je populismus nebo ze to neni pravda). Pokud chce mit politik podporu lidi, musi se spis drzet v ustrani, viz Fischer, Schwarzenberg atd., kterych si lidi vazi jenom proto, ze o ne nemuseji denne vsude zakopavat. Takze spis doporucuju paroubka propirat tak dlouho a na vsech moznych kanalech, az ho budou mit plny zuby uplne vsichni :)

0 0
možnosti

petr66

11. 3. 2010 20:03
Myslíte to vážně?

Uvědomujete si , že 90% blogerů, nebýt Paroubka, nenapíše ani řádek?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1479x
Nesnáším hloupost, nespravedlnost a bezpráví, mám rád lidi veselé, slušné a spolehlivé.

Seznam rubrik