Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

27. 6. 2009 9:45
Jo. Je to i moje otázka

Prostě někteří zřejmě s funkcí získají (jak říkaval dědeček) druhou dírku do prdýlky.

0 0
možnosti
K

krosita

26. 6. 2009 23:51
přátelé

to. co jsem se chtěl dozvědět, jsem se z vašich reakcí nedozvěděl. i tak vám pžeji hezkou noc

0 0
možnosti
P

pěnice

26. 6. 2009 21:40
Myslím,že to bude jako s těmi "celebritami"

kterými tak hýří novináři,nebo chce se mi říct spíše různí pisálci.Pdle nich je celebritou také každá osoba,která se mihne někde v těch seriálech o kterých si říkám:bože,v čem všem ti dnešní herci musí hrát,protože kvalitní tvorba se jaksi vytratila.Zároveň si sama odpovím,jsou to lidi jako my a účty je třeba platit. No a ti Vámi zmiňovaní bloggeři jsou asi v něčích očích významnější než ostatní.To ale opravdu neznamená,že to tak je ve skutečnosti.

0 0
možnosti
KD

Kamil_D

26. 6. 2009 21:39
Kdo je VIP bloger

Mohl jste si přečíst definici:

"Kdo je VIP bloger?

Blog.idnes.cz nabízí možnost získat status VIP blogera. Je to především prestižní post, jméno VIP blogera je trvale zobrazeno na hlavní straně blogu. VIP blogeři spolu mohou diskutovat na zvláštním fóru uvnitř administračního systému.

Měřítkem pro udělení statutu VIP je to, aby bloger splňoval podmínku, kterou v sobě obsahuje již sama zkratka VIP. Aby byl tedy osobou velmi důležitou pro blog. Velmi důležitou osobou pro blog může být bloger z nejrůznějších důvodů, nelze je zcela striktně specifikovat. VIP blogerem se může stát úplně každý, výběr však náleží výhradně redakci. Podmínkou pro zachování statutu VIP je napsání alespoň jednoho článku za tři až čtyři týdny. "

Kromě toho u Vámi citovaných je zřejmé, že jde o (donedávna) europoslankyni, o předsedu Poslanecké sněmovny, o tajemníka prezidenta ČR - takže tam se to zdá být očividné.

0 0
možnosti
HN

handour

26. 6. 2009 21:36
Proč Vám to vadí?

Mně je to fuk. I z jiný lože - než z tý VIP-ový - je hezkej pohled na svět;-)

0 0
možnosti
RL

Limburger

26. 6. 2009 21:32
Milý pane kolego,

z četby kodexu blogera už jsem dříve pochopil, že právo na takovou věc má provozovatel tohoto serveru a nemusí se vůbec nikomu zpovídat, proč to dělá. Takže buď na to přistoupím a nebo ne. Pokud ne, tak tady nejspíše přestanu publikovat. Můžu si přece zřídit svůj server a tam si zase budu určovat já, kdo bude VIP a kdoví co ještě... O tom je přece svoboda, ve které žijeme, zaplaťpámbu, no ne? ;-) Mějte se fajn, zdraví Richard Limburský

0 0
možnosti