Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cibich

21. 6. 2009 19:11
Mám problém

V dobách rozdělení světa se "svobodný" západ bál východních ,komunistických agentů,členů zpravodajských služeb a špionů.V relacích západních vysílaček byli hrůzostrašně popisováni,jako vysoké nebezpečí pro západní demokracie.Od té doby vstoupilo do NATO a EU 12 východních komunistických zemí i se svými agenty,špiony a pod.a západní spravodajci mlčí.O nebezpečnosti těchto agentů,špionů ,zpravodajských služeb není ani slechu.Můžete mi poradit,kam zmizeli a kde škodí nyní a pokud škodí,proč s nimi ony západní demokracie "nezatočí" !Znamená to snad,že se jich už na západě nebojí? Kam se tedy poděli?

0 0
možnosti
C

cojanato

21. 6. 2009 1:51
Je to trochu hrubšího zrna, ale......

.....hloupost nakažlivá je.R^ A zaplevelenost ČSSD bolševiky je až děsivá. Komunisti to měli promyšlené. Infiltrovat a ovládnout. Z převážné části se jim to podařilo. Bohužel !

Jeden z mých dědů byl legionář, soc.demokrat a skutečný antikomunista. Ten kdyby se probudil z mrtvých, tak vezme klacek nebo karabáč a už by to lítalo, už by se čistilo. :-)

0 0
možnosti
K

kaktusak

21. 6. 2009 0:23
Důchodci mají na důchody nárok

Platili celý život daně, jejichž součástí v té době bylo i důchodové pojištění. Jestliže pravicové vlády všechno prošustrovaly, není to problém důchodců. No a povaleče si pěstuje pravice.

Rozumný člověk se nespokojí s ČSSD, ale volí komunisty.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

21. 6. 2009 0:30
Re: Důchodci mají na důchody nárok

"rozumný člověk" je pro Vás nejspíš ten, kdo rozumu úplně pozbyl.:-/

0 0
možnosti
T

thunderclap

20. 6. 2009 22:21
Něco na tom bude.

Dát hlas týpkům jako jsou pánové Paroubek a Rath může jedině blbec...

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

20. 6. 2009 21:30
pokračování

Každý bankovní pisálek, v okamžiku, jak přešel z Trabantu do Mercedesu, jakoby zapomněl na jakékoliv slušné chování! A přesně tihle lidé, kteří umí jenom vydělávat peníze bez dalších společenských souvislostí, můžou nejen za finanční krizi, ale také za to, že většina lidí radši volí socialisty! Oni neví, že ti "velkopodnikatelé"podporují obě strany politiky a obě se snimi rády vezou.Potom už stačí jednoduché heslo a úspěch je zaručen! Není to o socanské závisti! Proč by lidé měli myslet na nějakou budoucnost, když jim to vykládají lidé, co morálku považují za neprodejný artikl! NEJSEM VOLIČ LEVICE!

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

20. 6. 2009 21:29
Mají strach

jde taky o to, že od vzniku "českého kapitalismu", se u nás tak trochu zavedly móresy 19. století. Nemluvím o malých podnikatelích, co si svou firmu vybudovali, ale o tzv. velkoprůmyslnících, co se staly šéfy v polostátních firmách. To byla hned každá kádrová rezerva kapitalista jak Baťa, ale chybělo mu to, co já nazývám "panskýmy geny". Pamatuji si případ elektrikáře, který po bývalém soudruhovi vedoucím, nyní panu řediteli závodu, chtěl dodržovat tzv. vyhl.50. Málem vyletěl! Dneska hlavně tzv. střední manageři mezinárodních společností, s nesmyslnými platy, pohrdají lidmi ve věku jejich rodičů, a dávají to dost na jevo. Kdyby se k lidem v mateřských zemích chovali stejně jako u nás, už by se s nimi dávno rozloučili! Do dneška u nás existují lidé, co jim "kapitalisté" podporováni poltiky dluží i ten zápočtový list.

0 0
možnosti
J

JardaKr

20. 6. 2009 21:20
Bacha, už se na Vás hrnou

senilní soudruzi a dementní sociální přátelé.

0 0
možnosti
C

cibich

20. 6. 2009 20:59
To nepopřete a dějiny nezměníte !

Jako první v Evropě vznikla levice,tedy cociálně demokratická strana.Ono vážený pane,kdybyste se narodil v 18 tém století do dělnické rodiny,určitě by z Vás byl cocan!Tedy,levice vznikla jako obrana proti bezohlednému kapitalizmu.Od té doby asi také platí jednoduché rozdělení elektorátu.Sociálně slabí,nezajištění,mládež,nižší střední vrstva a dělnictvo volí levici,lidé pod penzí,vyšší střední vrstva a podnikatelé volí pravici.Pokud se tedy nezmění vrstvy voličů,je jakékoli nadávání pro kočku!Proto ty povolební paty půl na půl.   ...PS nevíte,proč by měl dělník volit pravici a pak nedostat za práci výplatu,protože pravicový manažer zlikviduje podnik,aby ho mohl třeba výhodně prodat a toho troubu dělníka jen tak pohodit na ulici?

0 0
možnosti
P9

pavel 99

20. 6. 2009 21:04
Re: To nepopřete a dějiny nezměníte !

"... pravicový manažer zlikviduje podnik,aby ho mohl třeba výhodně prodat..." - myslím, že není třeba cokoliv dodávat. Rozdělení elektorátu jste názorně demonstroval.;-D

0 0
možnosti
SP

kiv

20. 6. 2009 19:23
Pravda

psáno poněkud jednodušší formou ale patrně jedinou možnou a srozumitelnou pro rudý a oranžový elektorát ... :-)

Rudooranž  zde  jako první zavedl móresy a úroveň volebních kampaní IV. cenové a rozpoutal  vpravdě třídní boj se vší parádou. Ať se teď nediví, že se mu to vrací.... 

Schopný, vzdělaný a samostatný člověk umí, když na to přijde a musí ,  taky mluvit jak z kanálu. Hlupák a blb však těžko zvládne předstírat úroveň a chytrost ... :-/    

0 0
možnosti

Krak

21. 6. 2009 0:47
Re: Pravda

ale snahu ti upřít nelze...

0 0
možnosti
D

da.rock

20. 6. 2009 18:36
Dobrý bože!!!!

Co je zas tohle za oligofrenika? Proč si své komplexy nevylévá někde v hospodě?

0 0
možnosti
MF

Beetle01

20. 6. 2009 18:45
Re: Dobrý bože!!!!

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1479x
Nesnáším hloupost, nespravedlnost a bezpráví, mám rád lidi veselé, slušné a spolehlivé.

Seznam rubrik