Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Š

Štepánka

4. 5. 2009 11:48
Radek je borec,

a to, že něco dokázal, neznamená, že ho tahle problematika míjí. Proto se k ní vyjadřuje. Je to supr kluk a takových (i když ne tak známých a famózních) znám víc a vím, že to jsou v pohodě lidi. Nechci vás unavovat kecama, pže mě v celku ty vaše taky moc nezajímaj, tak závěrem Radkova krásná věta: Každý člověk je osobnost, nejsme všichni nezaměstnaní zloději barevných kovů"

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

2. 5. 2009 8:48
Romové si zaslouží pomoci

Kapitalismus na nich dopadl velmi tvrdě.Chce to státní  nebo měststké podniky služeb,technické služby,kde zkušení mistři za dobré peníze budou učít Rómy i Nerómzy základům řemesel.....nic zadarmo.Ani koruna podpory bez práce.Zrušit automaty a herny v celé ČR.......

Pozitivní diskkriminaci vidím v tom,že Rom dostane práci.Ti co šanci nevyužijí...budou míst smůlu a mohou táhnout do Kanady.Podbné je toi se školstvím.neposilání děti do škloly by se mělo tvrdě trestat.Rómové doplacejí na to,že za komunistů lékař vydělával míň než kopáč.Rómské děti na středních školách by měly dostat stipendia.....i na VŠ.

0 0
možnosti
D

důchodce

1. 5. 2009 15:36
cikán Banga

musí zdůrazňovat svůj původ? Skutečně si toho jinak nelze všimnout? Pokud jde o ty jejich šéfíky. Včera večer jsem se na ČT  asi dvacet minut díval na pořad "Máte slovo" věnovaný tentokrát právě vztahu většiny k této menšině. V němém úžasu jsem zíral na ty snědé pologramotné primitivy, neschopné zformulovat a srozumitelně vyslovit jednoduchou větu. Natož souvislou myšlenku. S takovou reprezentací se jedná na úrovni ministra či vládního zmocněnce? Pro Boha, kdo může byť jen doufat, že lze s takovými lidmi cokoli řešit, natož dobrat se jakéhosi výsledku?

0 0
možnosti
K

kion123123

1. 5. 2009 13:35
Je to síla

Půvabné je, že všichni o tom incidentu ve Vítkově mluví, jako o rasistickém, ale že nebydleli ve svém, otec se skrýval před naástupem trestu atd....to zjevně nic neznamená, navíc nebylo dosud prokázáno rasově motivované jednání!.

Rasově motivované jednání bylo prokázáno třeba, jak 2 cikáni téměř zabili bílého muže za asistence cikánského policajta:-©

Pokud Banga vyzývá k násilí, bude ho mít:-)

0 0
možnosti
JH

casyy

1. 5. 2009 13:38
Re: Je to síla

Prilis sem nepochopil vasi logiku. To, ze otec se mel skryvat pred nastupem do basy nebo ze nezili ve svym, nejak snizuje odpornost toho cinu? Zvlastni.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

30. 4. 2009 21:56
On za to nemůže

Radka si vážím už jenom za to, že jako jeden z mála známých Romů řekl nahlas, že kdo nechce pracovat, nemá právo nic požadovat. On se jenom bezděky přidal k mediální hysterii, kterou vyvolávají národní škůdci formátu Kocába. Ti škodí zejména Romům, demotivují je a ohrožují šance těch mladých začít žít smysluplný a poctivý život. Dalšími oběťmi jsou samozřejmě lidé z okolí "sociálně vyloučených lokalit", o které Kocábovi nikdy ani formálně nešlo. O Romy mu samozřejmě nejde rovněž.

0 0
možnosti
V

Vikina

1. 5. 2009 2:54
Re: On za to nemůže

Hele, Caro, on nakonec i ten Patrik včetně jeho squaw a bráchy tady píší celkem rozumné věci, dokonce rozumnější, než mnozí multíci. Právě takoví by měli Kocába a Veselého kopnout do tří teček a vymyslet něco sami.

0 0
možnosti

Dr No

30. 4. 2009 21:30
Jen ať se uchýlí k násilí

zatím je nás naštěstí víc a bude aspoň důvod ...

0 0
možnosti
K

kaktusak

30. 4. 2009 20:59
Už k násilí dávno sáhli

teď by spíš měli sáhnout k práci.

0 0
možnosti
U

UžHořelaKdyžJsemSiDoNíLehal_v2

30. 4. 2009 21:13
Re: Už k násilí dávno sáhli

to bys o nich chtěl moc.

0 0
možnosti
DS

Doktor Smrt

30. 4. 2009 20:28
My, sociální komunisté Paroubkova ražení,

se nebojíme.

Dnes nám patří kraje, zítra celý svět!

Jeden socialistický národ, jeden ostnatým drátem obehnaný stát, jeden Vůdce! 

Volte ČSSD, volte komunistickou minulost!

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

3. 5. 2009 17:53
Re: My, sociální komunisté Paroubkova ražení,

Ty by ses měl jmenovat Doktor Blb,ty tu blbost musíš mít vystudovanou.

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

30. 4. 2009 20:13
Romové mohou sáhnout k násilí! ???

To by byl konec cikánů v Čechách.

300 000 Čechů má legální zbraň na ochranu života, zdraví a majetku. Nejen svého !

Kdyby jen každý desátý si párkrát vystřelil, tak to byl poslední problém, který tohle etnikum udělalo.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

30. 4. 2009 21:37
Re: Romové mohou sáhnout k násilí! ???

Stat ma zakonnou moznost tyto zbrane lidem odebrat a pokud by zacali cikani ve velkem mordovat jiste by to bez vahani udelal.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

30. 4. 2009 20:01
Tak po hudebni strance...

...se mi Gypsy.cz teda nelibi vubec, takze jako hudebnika si tohoto cloveka nevazim.  Vlastne...z ceskych interpretu si nevazim nikoho (snad drive Karla Svobody), ceska hudebni scena je proste propadak. Jinak je P. Banga inteligentni clovek a myslim,ze to ani nemyslel tak, jak to bylo pochopeno a zdurazneno v nadpise. On ma vubec na tu cikanskou otazku docela zdravej nazor a libi se mi,ze se ho nedotykaji ani mnohe rasisticke kecy...Na druhou stranu se mi na nem nelibi jedna vec a to je prave to,ze sve romstvi ma tendenci zduraznovat. Ja ho teda beru jako normalniho cloveka, ale tim, jak to porad zduraznuje, me uz nudi a stve...Nedovedu si predstavit, ze by Obama neustale nekde hrde omilal to,ze je cernoch a ze bude bojovat za prava cernochu...Obama je predevsim American a to,ze je cernoch, nijak neresi...Fandim mu!

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

30. 4. 2009 20:03
Re: Tak po hudebni strance...

To je dobrý názor... R^

0 0
možnosti