Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G(

Gloom (http://bakic.blog.cz)

19. 10. 2009 14:06
Šaliny jezdí jenom v Brně

Hele, o tramvajích v Ostravě už zpíval starej Citron v Revizorovi, ne? Ale nezoufej si, nejste v tom sami. Výluk je plný taky Brno, nejdřív rozkopaný centrum, teď zase nakoupili moc dlouhý šaliny a musejí kvůli tomu prodlužovat ostrůvky. Apropo, ŠALINY jezdí jenom v Brně, všude jinde jezdí tramvaje nebo električky. Je to jedna z mála věcí, na který můžou být Brňáci hrdí, tak jim to nekraď:)

Už jsi někdy zkusil jet v šalině od Porshe? V Brně jsou. Je těžce vidět, že ty šaliny navrhl člověk, co v životě šalinou nejel. Sedátka zády k oknům, nohy trčí do uličky, takže se tam už nikdo další nevejde. A k tomu ještě člověk čumí přímo do těch xichtů proti sobě a nikdo neví kam s očima. Zlatý starý Škodověnky.

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

19. 10. 2009 15:11
Re: Šaliny jezdí jenom v Brně

Já ti Zdeňku nevím... Já už kdy6 jsem nastupoval ne střední školu, tak jsem cestoval šalinou... a to jsem Ostravák ! ale pokud jsou na to v Brně hákliví, budiž... cestoval jsem tramvajkou...

0 0
možnosti
KS

Karel Soják

16. 10. 2009 20:22
jezdit MHD je skutečně správné

no prostě proto, že když všichni budeme jezdit auty, tak dopadneme jako v US-všude samé pitomé desetiproudové dálnice? chceme v tom žít? no to snad ne

A ne že mě hned začne někdo poučovat, že to tak neni, atd atd...snad mě jde mezi řádky vyjádřit jistou myšlnku a ne o naprosto korektní vyjádření, tak avby se někdo neurazil. Prostě ještě jednu - jedzdit hromadnou je správnácký.

0 0
možnosti
G(

Gloom (http://bakic.blog.cz)

19. 10. 2009 14:08
Re: jezdit MHD je skutečně správné

Nejen správný, ale kolikrát rychlejší, protože třeba v centru Brna, když je všechno ucpaný a auta stojí v kolonách, tak šalina projede vždycky jako by žádná zácpa ani nebyla.

0 0
možnosti