Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G(

Gloom (http://bakic.blog.cz)

27. 2. 2011 9:01
Stará tradice

Zdar mistře. Připomněl jsi mi tím dobu, kdy jsem se vždycky ve čtvrtek díval na mapu a přemýšlel kam vypadnu na výkend (to tvrdé Y je tam schválně, páč je to od slova vykydat: ). Dělal jsem to tak, že jsem vzal šipku a hodil ji na mapu. Kam se zapíchla, tam jsem se jel podívat. Protože v infocentrech se vždycky dala dopředu koupit mapa, měl jsem v pátek cestou vlakem dost času si ji prostudovat a vždycky bylo někde poblíž něco zajímavé. Prochodil jsem celé Československo a ta východní část byla obzvlášť zajímavá. Jenom spát v horách pod širákem byloobčas poněkud náročné.

Jenom jedna věc mě zaráží. Tehdy jsme na to nějak peníze měli a dneska, i přesto, že vyděláváme v práci a ne jen na brigádách, nám to připadá být moc drahé. Nechápu. Od doby co máme auto, jezdíme na výlety mnohem míň než dřív vlakem.

Asi budu muset obnovit tu tradici, co jsem dřív měl, zase na zeď natáhnout mapu a koupit šipky. ... a do vlaku lahváče :)

0 0
možnosti
M

mocnos

25. 2. 2011 21:13
hm

Hold, jazykova bariera je svina....

0 0
možnosti
JN

skokánek

24. 2. 2011 22:56
Lehce

mi připomínáte manžela,pokud jako spolujezdec zavelí jeď tudy,já to tady znám,vím,že zkratka sice nebude z nejkratších,ale o to lépe se pobavíme;-D;-D

0 0
možnosti