Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G(

Gloom (http://bakic.blog.cz)

8. 2. 2010 13:25
Nejen děcka jsou strachy bez sebe

To se mi stalo něco podobného. V Brně u Cejlu je Radlas a tam jsme mívali tréningy bojových umění. Chodil jsem odsud úzkou uličkou na šalinu. Takhle jednou večer jdu prázdnou ulicí, když v tom vidím, jak se v šeru proti mě cosi hýbe. Nějaká ženská tam běhala od jedněch dveří k druhým, pak přebehla přes ulici a zkoušela to tam. Bylo mi to divné a když jsem přišel na její úroveň, tak zůstala stát jak přimražená a upírala na mě skoro smrtelné oči. Nechápal jsem proč. Až doma jsem si všiml, že jsem si zapomněl odlíčit tvář. Hrál jsem tehdy scénku, kde jsem vystupoval jako Smrt a kostým jsem si na těch pár stovek metrů nesvlíkal.

0 0
možnosti
MP

admiral666

15. 2. 2010 23:56
Re: Nejen děcka jsou strachy bez sebe

kde je ten Radlas? Cýl se rika navsi u pozarni nadrze, to vim, ze by byl Radlas kulturak u cesty ke kostelu?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

8. 2. 2010 6:40
Typická situace

Jako v mnoha jiných situacích ale podle mě pomáhá zachovat chladnou hlavu a nenucené chování. To je ale samozřejmě problém, když má "oběť" pořádně nahnáno a neulehčí vám to a kupříkladu klasická rada (= předběhnout) je docela těžko proveditelná. Když se třeba pozdě večer potřebuju neznámé dívky či ženy zeptat někde na cestu, volím místo dobře osvětlené a oslovím ji nahlas z bezpečné vzdálenosti. Pokud bude ale strašpytel, nemusí to stačit.

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

7. 2. 2010 11:07
Heh, jednou jsem videl jak slecne vypadnul z kabelky destnik

...tak jsem ho sebral, slecnu dohnal, rikam 'halo, slecno!', ona nic,dela ze me neslysi, me to nedochazi, klepu ji na rameno...

...otocila se s vyrazem v obliceji 'zabiju te driv nez ty me'... zaplatpanbu ze nemela zadny prostredek ucinne obrany a svuj destnik v me ruce hnedka poznala :-)

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

7. 2. 2010 11:03
To znám.

Taky jsem se vracíval večer pěšky za tmy do 2 km od centra města vzdálené místní části. Autobus jezdil v té denní době už jen co hodinu a pěšky jsem tam byl dřív. Navíc - hezká vycházka večer před spaním. Cesta vedla přes park. Jednou šla přede mnou nikoli nezletilá dívka,ale mladá žena. Pomalu chodit neumím, takže jsem se k ní blížil. Zkrátím to: Nakonec se dala na útěk.

0 0
možnosti
PC

Poslední Czarnian

7. 2. 2010 9:29
Děcko

Mělo kliku.

0 0
možnosti
A

Altera

7. 2. 2010 8:39
Přesně něco podobného

se mi taky stalo. Vyřešil jsem to tím, že jsem dídě předběhnul a bylo po strachu. ;-)

0 0
možnosti
JK

babacek

7. 2. 2010 8:29
Násilníci

Bohužel váš článek je sice pravdivý, ale popisuje jen dítě které je rad dospělých dbalé. Jsou však děti kteří přes všechny rady světa se jimi řídit nebudou a tohle může být návod pro pedofila jak rozpoznat dítě důvěřivé a nedůvěřivé.

Jen můj názor.

0 0
možnosti