Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Ja stale premyslim nad tim, proc nekteri lide panu Zeleznemu zacali rikat Vovka. Napadlo mne, ze je to snad kvuli jeho mistu narozeni, jenze to by pak ti lide, kteri mu tak rikaji, museli byt hloupi nebo nevzdelani. Pan Zelezny se sice narodil na divokem vychode, jenze narodil se do rodiny ceskeho vojaka, ktery tam slouzil. Takze znovu nevim proc to oznaceni Vovka. Jinak... Je hodne k smichu jak kazdy na TV NOVA nadava, pritom u ni kazdodenne sedi a slinta nad tim co mu nabidne. Kazdy je znalec kriminalistiky, a kazdy logicky vi, ze Zelezny neco prosustroval. Inu, je to zeme vzdelancu.

1 0
možnosti
SB

http://www.novinky.cz/domaci/48719-komise-stat-ve-sporu-s-cme-nekolikrat-chyboval.html

Komise: stát ve sporu s CME několikrát chyboval

"Odůvodnění chybných kroků je rozepsáno na asi dvaceti stranách dokumentů, nicméně za jeden z hlavních je považován výběr arbitra. Podle názoru řady odborníků měl být vybrán někdo z anglosaského prostředí. Argumenty našeho arbitra, byť špičkového českého právníka, nebyly často brány vážně," řekl Novinkám předseda vyšetřovací komice Stanislav Křeček (ČSSD).

Za nešťastné poslanci také považovali rozhodnutí české strany neslučovat londýnskou a stockholmskou arbitráž. "Česká strana toto řešení z těžko pochopitelných důvodů odmítla, přitom v Londýně po posouzení stejných důkazů odmítli, že by stát někomu způsobil škodu," řekl Křeček.

Podle jeho slov byla arbitráž jen jedním z možných řešení a stát měl udělat více pro to, aby se jí vyhnul. "Existují jiná řešení, kde je možné se odvolat nebo žádat o přezkum. Arbitáž tohle neumožňuje," dodal Křeček s tím, že také existuje podezření, že dva ze tří arbitrů měli v úmyslu Českou republiku poškodit.

0 0
možnosti
RK

Tak pan Křeček říkáte? ;-D Tím se mnohé vysvětluje.

0 0
možnosti
Foto

Pobavilo. Karma. Třeba se zlý majitel bál, že Železný opět prošustruje 10 miliard.

0 0
možnosti
Foto

Asi nebál... Pochybuji, že by v TV Barrandov bylo tolik k prošustrování...

0 0
možnosti