Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mirek-storch

2. 3. 2010 16:12
Každému se někdo z komentatorů líbí víc a někdo míň,nebo nic

Na Eurosportu mi připadaly komentáře přiměřenější  jak obsahem, tak i intonací. A Bernatský dopadl v hlasování diváků na Netu nelépe ze všech, pokud si pamatuji.

0 0
možnosti

Korek

2. 3. 2010 9:50
ano, ČT to zvládla velmi slušně

ale kvalita některých komentátorů či spolukomentátorů je opravdu tragická. Myslím tím hlavně Rejmana, Čapka, Tomka, Bernatského a Neumannovou

0 0
možnosti
M

milec

2. 3. 2010 9:23
hnusss

tak jestli me na olympiade neco vadilo, tak to byl prave Bernatsky a ty jeho pokusy byt vtipny. Tomu cloveku byl dar humoru ocividne odepren, bohuzel je presvedcen o opaku.

0 0
možnosti
R

radar333

28. 2. 2010 11:57
Vojta B.

Mě tedy Vojta B. dost vadil. I když musím uznat, že to musel být velký nápor, přišel mi moc "familiérní".

0 0
možnosti
ZS

Archis

28. 2. 2010 9:41
Souhlasím

s autorem, že přenosy čt zvládla dobře a její pracovníci odvedli dobrou práci. Pokud se někomu něco nelíbilo je to jejich právo na názor, ale chtěl bych tyto kritiky na místě komentátorů vidět. Bjerndi by určitě zářil.

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

27. 2. 2010 21:55
Bernadský

Je trapný s těmi svými "vyzkoušíme si zvedačku" a "ukažte nám štafetovou předávku". Myslím, že nejen pánové Doležal, Nyč a Petrásek se museli v té chvíli cítit trapně...

0 0
možnosti
MB

bjerndi

27. 2. 2010 15:49
Nesouhlas

ano Vojta mi prijde roztomily, ale opravdu si nepredstavuju seriozni rozbor s odborniky timto stylem. Clovek se na CT nedozvi temer nic co by sam o vetsine sportu nevedel, pokud pro nej nejsou OH nejakym zjevenim ktere se prekvapive objevi jednou za 4 roky. Pokud zimni sporty sledujete pravidelne tak s kvalitou kterou predvadi CT nemuze byt spokojen. Komentatori,zacnu postupne, Rejman ( biatlon ) opravdova katastrofa a neznalost nejpopularnejsiho evropskeho zimniho sportu, ktery komentuje jiz nejakou sezonu, nezvlada jak prubeh zavodu, tak se s divaky podelit o nejake novinky atd, ale o vyslovnosti polaka " Šikory " se dozvime pokazde ;-D Takto bych mohl pokracovat Tomek ( zavodym v ledovem korytu ) Capek ( klasicke lyzovani ) u nej je obzvlast smutne, ze znalostne snad zaostava i za Stepan Skorpilem, ktery v techto disciplinach znacne zaspal dobu.

0 0
možnosti