Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná by pomohlo kdyby si na ten modrej ciferník napsal "Fantomas" v azbuce.

0 0
možnosti
FV

K čemu vlastně tento mnohamiliardový cirkus?? Akorát si politici honí triko a zase přibude několik multimilionářů. A nějak jste pozapoměl to co napáchali rusové na ostatních národech od Stalina.

0 0
možnosti
Foto

Tak ona to už je nějaká tradice, že? A dost lidí se na to těší. A miliardy se prostě v byznysu točí. 

A jiní národové se chovaly jak beránkové, zatímco rusové od Stalina páchali zvěrstva?

0 0
možnosti

Díky autore za dobrá slova. Žádný příběh, žádné strašení. Velmi uklidňující. Ještě jsou dobří lidé, kteří mají zdravý rozum.

2 1
možnosti
VB

Jo jo, muslimské ofačované hordy si nevybírají, místo do Egypta jsme jeli do Bulharska, a bing ho,,,den předem teroristi zaútočili ve Varně, naším krajům se to zatím vyhýbá, ale na jak dlouho...:-/

1 0
možnosti
Foto

Arzenál tu u nás měli docela pěkný a přišlo se na něj čirou náhodou, neopatrností. A možná mají ještě větší zásoby na "ambasádě" toho neexistujícího státu, kam naše policie nesmí.

0 0
možnosti
JL

Tak, co se týče pořádání velkých sportovních akcí, tak v tomto oboru Rusko mezi rozvojové země opravdu patří právem. Viz. loňské MS v atletice.

0 0
možnosti

Masku si samozřejmě vzít může i dát na obličej. Ale protože Rusům bude pomáhat i FBI, musí počítat s tím, že  tito chasníci jej bez varování zastřelí, tak jak jsou zvyklí z domova.

1 1
možnosti
Foto

Spletl jste si stranu. Jen v Rusku mohou zastřelit teroristu za souhlasu čtenářů Novinek. Zatímco postřelení teroristy do krku v USA je známkou nějaké manipulace.:-)

1 0
možnosti