Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

24. 3. 2009 17:08
no nevím

vypadá jako primitiv, chová se jako primitiv a vařit neumí, protože z 90% jsou to dost neuvěřitelnosti. Když jsem sledovala,jak popisoval plněné papriky, tak něco takového předložit rodině, by se asi dost divili, co se to stalo a raději si namazali chleba s máslem.Chápu, že někomu, kdo nemá čas a neumí vařit, se to může zdát jednoduché a objevné, tedy pokud nikdy nejedl normální jídlo od středně zdatné kuchařsky maminky.A pokud nemá nároky /jsou tací, co mohou sníst cokoli a nic jim zvláště nechutná ani není proti chuti).Ovšem vyjma této diskuse, jsem ještě nepotkala, člověka, který by neměl shodný názor jako já nebo alespoň podobný, a to jsem si udělala soukromý průzkum, jestli není chyba ve mně hihi. Takže tu jeho oblíbenost a slávu hodnotím, jako čistě mediální a reklamní a nikoli založenou na skutečnosti.

0 0
možnosti
JD

gagaryn

24. 3. 2009 10:03
***

Vzal bych babicovi pánev a čekal bych co bude vařit. :-)

0 0
možnosti
DK

Kruxminor

24. 3. 2009 9:59
...

Proti tomu pořadu nic nemám, ale jeho hosti v pořadu mi vždycky přindou jako malomocní a pan Babica je mi celkem dost nesimpatickej. Ale recepty špatný nemá, pač takový co dům dal vařím taky, takže občas jeho nápad aj využiju ;-D Ale nejraději vařím s džejmím oliverem :-P

0 0
možnosti
DM

Seb Loeb

24. 3. 2009 9:39
Svatá pravda

Pořad Jirky Babici je velice zábavný, neortodoxní a originální - asi jako když začnu já malovat obrazy, hluchoněmý hrát na harfu, Jiří Paroubek běhat 5000 m přes překažky nebo senilní dědek se základním vzděláním operovat mozky. To je všechno také přímo k popukání.;-D

Koho zajímají ty učené kecy neurochirurgů, vrcholových sportovců, špičkovžch muzikantů nebo nikým nepochopených malířů. Furt si melou tu svou, nejsou to normální lidi jako my. Nominujme kádry z lidu!

0 0
možnosti
Ž

žena

23. 3. 2009 22:51
Já jsem úúúúúplně hotová

;-D;-D;-D;-D;-DJá vůbec nevím co na to říct. Vy jste to prostě napsal tak šíleně vtipně, že tady olizuju skoro stůl;-DJá teda vařím proti Jirkovi Babicovi, ale s váma bych vařila ráda. To by byla vtipná kaše.

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

24. 3. 2009 0:02
Re: Já jsem úúúúúplně hotová

Tak za tuhle reakci moc děkuji... potěšilo to!;-)  Autor.

0 0
možnosti
MB

buxus

23. 3. 2009 20:28
Babicův pořad si na nic nehraje

Je to zábavný pořad, který prezentuje amatérské hospodyňky, jejichž recepty jsou jsou někdy méně, někdy více povedené.  V každém případě to není školení adeptů na michelinovskou hvězdičku. Kdo by se taky měl v sobotu večer chuť ausgerechnet na něco takového školit, že?

0 0
možnosti
ZK

SID09

24. 3. 2009 8:27
Re: Babicův pořad si na nic nehraje

Viděl jsem to sice jen 3x, ale líbilo se mi to mnohem víc, než vaření všech "celebrit" dohromady. Jednoduché, žádná věda a na první pohled vše stravitelné. K těm michelinům bych jen dodal - 2 x jsem pozřel pokrm  v oceněné kuchyni a musím vám říct, že ani jednou to nebylo k jídlu. Víckrát mě tam nedostanou. Poprvé jsem si myslel že se jedná snad jen o nějaký předkrm, či pozornost podniku.  Podruhé jsem si dal na výběr mnohem větší pozor a výsledek ? V kdejaké tuzemské hospodě se najím 100 x líp a 20 x levněj. Takže proti Babicovi vůbec nic nemám, ale právě naopak se mi jeho přístup k vaření celkem líbí.

0 0
možnosti
LT

tylleross

23. 3. 2009 19:17
"Nova udeřila kladívkem na správný hřebíček "

Tak si myslím že toto zrovna nebude pravda, Nova to prostě dělá špatně, dala prostor lajdákovi, ale jim to nevadí (koukají jen na sledovanost a kultura národa jde do(Y)), fotbal dělali stejně blbě, divný mi připadá jak dnes může ještě někdo koukat na Novu.

0 0
možnosti
Ž

žena

23. 3. 2009 22:53
Re: "Nova udeřila kladívkem na správný hřebíček "

Pravda, ale autor byl vtipný a nikomu to nevnucuje, tak si tu prdel schovejte;-D

0 0
možnosti
R

rojack

23. 3. 2009 17:25
Hele

a jak jste přišel na to, že Babicu chce někdo zničit? Mně je úplně ukradenej. Ať si má jakýchce pořady. Když mohl vařit i Novotný....

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

23. 3. 2009 17:46
Re: Hele

trocha nadsázky nikdy neuškodí.. a jinak jsem četl dnešní AHA! a koukl jsem se na web antibabiců na okoun.cz... ;-)

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

23. 3. 2009 17:05
a kupodivu souhlas

protoze sam varim rad, tak nic vic mne nenastve nez nafoukany snobik, vysvetlujici jak se to ci ono smi delat jen timto zpusobem. pritom u vareni vse zalezi na chuti. pokud nekdo ma rad vegetu nebo kecup jeho plne pravo je ji pouzivat to ze ji nema rad nekdo jiny je jeho problem. ale jinak babica mne teda dost sejri za jazyk a nektery silenosti jako napr. ta s houbama. ale to jsou detaily.

0 0
možnosti
Ž

žena

23. 3. 2009 22:56
Re: a kupodivu souhlas

Pomoooooooooooc vegeta a kečůp. Ne e. To do dobrého jídla nepatří:-PNezdravé a takzvaně "shit";-D

0 0
možnosti
PK

Krutibrk

23. 3. 2009 17:00
Řemeslo

Ale podstatné přece není to, jak se snaží přiblížit lidem vaření, ale řemeslo! Když bude někdo vytrubovat do světa, že pokoj se dá vymalovat vypelichanou štětkou, lacinou barvou v jiných poměrech ředění, než píšou na plechovce, za deset minut místo za hodinu, tak asi taky něco nebude v pořádku. Bude prostě za troubu. Radši se inspiruju někým, kdo není tak lidový, protože když má člověk fantazii, vybrané suroviny a ingredience může kdykoli modifikovat. Čímž neříkám, že daňka nahradím bůčkem a lanýže bedlou;-)

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

23. 3. 2009 17:05
Re: Řemeslo

Tak v tom s Vámi souhlasím... mi v tom článku šlo spíš o to, jakým fenoménem se Babicovy dobroty staly... nechtěl jsem nějak rozumovat a tak jsem to napsal trochu odlehčeněji a možná to všichni nepochopí...  nechci se zastávat způsobů jakými vaří, píšu o tom, co chtějí lidé na obrazovkách vidět...;-)

0 0
možnosti