Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P35a36v48e29l 82K54u84l36a

5. 3. 2013 19:18

Tak to pero nechtěl, no a co? Jste ale schopný nějak přijatelně vysvětlit, proč říkal, že to pero stojí milion?

2 1
možnosti
Foto

Kdyby řekl, že pero za miliardu nechce, tak to pochopí každý... Možná i Vy pane Kulo. Ale když řekne milion, tak už nepřehání, vlastně nemluví v nadsázce, ale lže!

2 2
možnosti
ZB

Koh-i-noor je tradiční česká značka, která dbá tradic.Zaměstnává v Česku české zaměstnance a vytváří hodnoty. Pero pro prezidenta je pro no věcí tradice a samozřejmě reklamy. Nepodpořit českou firmu při takové příležitosti je hloupost.Pero se mohlo s velkou slávou prodat v aukci a tím získat peníze od boháče, který by ho koupil třeba na charitu. Odmítntím firma nemá reklamu a tím ani podporu, nezíská se ani koruna na dobrou věc.Moc pěkný výsledek.Nula a nula...jen hloupé prázdné gesto.

9 2
možnosti
Foto

Inu, ono jde hlavně o tu reklamu a další kšefty, že?

Možná, že ale Zeman udělá kompromis, a podepíše to jiným značně levnějším perem od Koh-u-nooru. Aby se bl-ci nazřali a koza zůstala celá.

3 6
možnosti
Foto

byla to póza, ale zrovna tohle bych mu nezazlíval. Na jeho místě bych udělal to samé, abych si nepřipadal jako snob.

3 6
možnosti
MH

Pane, jste uplně mimo. Tady nešlo o samotné odmítnutí, ale formu odmítnutí, jakou zvolil. A ta byla veskrze odpovídající našemu vidlákovi z Vysočiny...RvRvRv

10 6
možnosti
PV

P25a49v73e11l 94V69é54b79r

5. 3. 2013 17:30

No, a jakou formu měl zvolit, aby vám to vyhovovalo? Zazpívat árii "Nechci to péro"? Zatančit improvizovaný balet a v mezeře mezi piruetkou a pas de deux [čti padedé] špitnout, že pero ne e?

4 7
možnosti