Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Přijde mi, že je to celkem škoda. Volební místnost, ve které jsem nedávno seděla, totiž byla ve škole, kam jsem celých 9 let chodila (a pokud se nepletu, tak dokonce zrovna ve třídě, kterou jsme měli jeden rok jako tzv. "kmenovou") a když začal zvonit zvonek, tak jako bych hned o několik let omládla. :-) (A to jsem ho taky moc v lásce neměla a jako většina dětí čekala hlavně na ten, co ukončoval poslední hodinu toho dne. ;-D).

0 0
možnosti
RK

Když jsem chodil na základku (osmdesátá léta), tak u nás nebyl zvonek, ale klakson. A "zvonění" trvalo cca minutu. To bylo něco strašnýho. Hlavně stát přímo pod ním. Až na stření jsem objevil klasický zvonek, který zvonil chviličku.

0 0
možnosti
PV

Napsal jste to pěkně. Jsem na školách dnes a denně a na těch, kde se nezvoní, ale otravuje tzv. muzika, se mi to nelíbí. Je to jak o vánocích v supermarketech, vlezlé, nepěkné, monotónní, stejně mají děti jiný vkus než ti, kdo to spouštějí. Takže, co by se jim na tom mělo líbit? A když tu někdo dole v příspěvku mluví o bojovém poplachu, tak mluví o kasárnách, na školách tohle není nikde (vojenské školy neznám).

1 1
možnosti

Svět ani školy nejsou, co bývaly. Nesedí se už v lavicích po dvou, nezvoní se na přestávku, nedávají se známky, ale slovní hodnocení. Za chvíli se už nebude ani chodit do školy, protože to v minulém režimu přineslo hodně lidem trauma.

2 1
možnosti
Foto

Taky to tak vidím...;-)

1 0
možnosti
MR

M16i58c41h77a40l 61R16y21b30a

13. 2. 2013 18:44

Nějak jste zaspal. Na spoustě škol se nezvoní už léta a s minulým režimem to nemá nic společného.

Je rozhodně lepší nějaká pěkná melodie, než  zvuk bojového poplachu.

1 0
možnosti
PK

P30a39v26e65l 23K65u76r27a38l

13. 2. 2013 19:23

Já bych navrhoval použít tuto hudbu

http://www.youtube.com/watch?v=uIwNjaegDRc

Je vysoce inspirující

2 0
možnosti