Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Problém je, že touto nemocí trpí hodně politiků a ještě víc novinářů. A ti pak pomáhají epidemickému šíření této formy lidské blbosti.

0 0
možnosti
JC

Zapoměl jste na blogery a diskutéry! Těch je tady neúrekom.;-)

0 0
možnosti
Foto

Ono je to přesně stejné jako Sparta vers. Slavie nebo jiné obdobné rivality. Jenže tohle je horší.

Když se fanoušci nemůžou dohodnout, jestli to byl faul nebo ne, tak se svět nezboří, max. padne nějaká ta rána rukou. Jenže tady jde o manipulaci s masama lidí, kteří se štvou proti sobě. Pokud jde o řevnivost na blogu nebo podobné formy, tak se prd děje. Jenže když se takhle manipulují lidé, kteří mají přijmout nějaké významné rozhodnutí, tak už je to podstatně horší.

Média se ukazují z té horší stránky a když se k tomu přidají diletanti, kteří na místě nikdy nebyli, ale rozumí tamnější sociální, ekonomické a politické situaci líp, než rodáci, tak je to opravdu chuťovka. A každý bude do krve prosazovat ty své nesmysly.

Dopoučuji jakoukoliv formu duševní hygieny, nenechat se strhnout kategorickými tvrzeními a informace shánět z různých zdrojů a sami si je vyhodnocovat. Tedy doporučuji:  Každému, kdo o o stojí. Demagogové za to odměnují nadávkami a různými přídomky. :-)

2 0
možnosti
JR

J46a56r56a 51R87a59n73k

25. 2. 2014 3:08

Proc hned mluvit o fobiich, ctu a posloucham rukou klasickou hudbu, 1.3. jdu do Imaxu na prenos z metropolitni opery Princ Igor, tak verim, ze njsem Rusofob, ale nesnazte se mne presvedcit, ze Putin se svym KGB vycvikem je demokrat;-D

0 0
možnosti

Dotaz: Jak se jmenují, kteří chtějí dostat obě skupiny, tedy rusofily a rusofoby, do péče dr. Chocholouška?

0 0
možnosti
KT

chi. kdysi bývalo takové pěkné přísloví o vaničce a děcku...

0 0
možnosti