Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexandr Špáta

1. 5. 2010 10:30
No já si myslím,

že by úplně stačilo, kdyby se z českých hlav - i těch mladých, tak nějak vykouřily zbytky totalitního myšlení a lidi přestali dělat z lidí blbce jen proto, že si dovolí volit jinak než si dotčené hlavinky představují.

0 0
možnosti

sarumánek

30. 4. 2010 16:00
jaký národ, takový politik

Politické strany se chovají tak, aby měly úspěch ve volbách. Pokládám to za logické a správné. Dělají jen to, co po nich chtějí jejich voliči. Ti pravicoví nadávají na Paroubka, ti levicoví naopak. Slušnost nevyžaduje téměř nikdo a strany, které ji chtěly prosazovat, opakovaně pohořely. Průměrný český volič chce něco jiného. Čtete někdy diskuze pod politickými články? Každý druhý příspěvek je agresivní, nenávistný, primitivně útočný. Hemži se to tam výrazy jako - všechny pozavírat, svině, gauneři... No a pak přijde vychytralý a mediálně mazaný Radek John, který toto dobře vnímá a na svých setkáních s voliči pak pravidelně hřímá, že je potřeba "všechny pozavírat, protože jsou to svině a gauneři". A světe div se - zcela bezvýznamná strana bez jakéhokoliv rozumného programu má rázem 10% voličů, dvakrát více než tradičně "slušní" lidovci! Takže - chybu hledejme v charakteru tohoto národa, který si lepší politiky nezaslouží a ani je vlastně nechce.

0 0
možnosti

kluk.od.lopaty

30. 4. 2010 16:15
Re: jaký národ, takový politik

Asi to tak bude.. Vlastně ani nevím, jak  na Váš názor reagovat..... Já ty diskuse čtu pravidelně a jen díky nim jsem napsal tento článek. Myslím si, že jsem v něm napsal  přesně to, co píšete Vy. Jen to nebylo tak otevřené.... Ale jak z toho ven?

0 0
možnosti

rezjir

30. 4. 2010 15:47
žádné jídlo se nejí tak horké

jak se uvaří.

0 0
možnosti

vodní želva

30. 4. 2010 14:56
Super článek

R^

0 0
možnosti