Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

LadyVader

20. 8. 2009 16:18
Proboha..

.. co to bylo spital, kde maj na nastenkach a na zdech takovyhle nechutarny? ;-D Jinak ja byla loni pred prazdninama na operaci ruky v brnensky urazovce a tam to vstavani v sest nejak extra nevadilo, dostala jsem prasky na bolest a jeste nejaky tabletky a mohla sem spat vesele dal :-). Teda to jidlo se jist nedalo, to je fakt, ale oproti tem slichtam co sem dostavala na dietu po slepaku to byla fakt lahudka ;-D.

0 0
možnosti
MS

Msahul

20. 8. 2009 14:14
já vím,

že buzení je velmi nepříjemné.Takže pokud vymyslíte jiné podávání ATB po 6 hod nežli 6-12-18-24h a pokud vymyslíte jak toudělat,abych stihla odběry,aby je  měli lékaři nežli přijdou na oddělení,tak  Vás budu ráda budit později,ale tak,abych i s písemným i ústním)předáním služby stihla do 6,30 h.To mi totiž končí pracovní doba.A když sloužíte za sebou 3-4 noční -3 běžně,tak se potřebujete vyspat-vzláště jestliže více než hodinu do práce dojíždíte.

0 0
možnosti
GG

gogol_jl

26. 8. 2009 1:07
Jak to, ze to v Zap. Evrope vyresili ?

.

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

20. 8. 2009 12:19
ještě lepší je promítání

Ještě lepší jsou ty naučné filmy, co promítají v čekárnách praktiků, aby ušetřili za TV poplatky. Desítky minut ukazování ohnilých diabetických okončetin a amputací, proložených reklamami na léky. :)

0 0
možnosti
JD

pedr64

20. 8. 2009 12:01
he, he, přidám další

u nás v okresním špitále je personál barevně svým oblečením odlišen jako na letadlové lodi: zelená, modrá, žlutá. Co barva, to jiná pracovní náplň a kompetence. Jo, chápu, že by se mi asi nelíbilo, aby mi kapačku píchala osoba, která je tam od mytí podlah. Ale má to i svá negativa, nikdo neudělá víc, než musí. Takže když není po ruce osoba odpovědná za čistotu, bude ta sestra od injekci překračovat tu mísu na zemi klidně celý den a babku nechá v posr.ané posteli do té doby, dokud se nenajde ten správně omundurovaný personál

0 0
možnosti