Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hele...já Zemana volil a mám ho rád :) Na druhou stranu... logicky vše, co udělá, bude kritizováno i hodnoceno kladně. Ono to zase není nic divného a výjimečného, ale ke svobodě slova to patří :)

0 0
možnosti
RH

MZ není politický panic, každý trochu politicky gramotný člověk ví, co je to za politika. Pokud si vaše dcera vezme alkoholika a kriminálníka, také vám to bude vadit a nebudete čekat, jestli z něj náhodou nebude vzorný manžel.. ;-)

1 6
možnosti

Pane Nitko, to jsou lidé, kteří prostě nemůžou skousnout výsledek demokratických voleb a fanaticky číhají na jakoukoliv zmínku o Zemanovi, aby v ní mohli najít cokoliv, za co by jej zkritizovali. Ať udělá cokoliv, vždycky bude něco špatně. Já to sleduji a upřímně se bavím. Lidé, o  kterých by si člověk řekl, že budou roumní, tady hystericky kvičí, dospělí lidé ztrácejí při zmínce o Zemanovi veškerou soudnost a projevují se jako čtrnáctiletí puberťáci a číhají a číhají. Nic se na Zemana nenašlo, tak berou zavděk i málem. I proto neustále plácají o nějakých jeho lžích, protože je to to jediné, co jim ještě zbývá, aby svou frustraci nějak ventilovali. Co na tom, že normálně může člověk na něco jenom změnit názor a je to přirozené... změní-li na něco názor Zeman, bude to už napořád vždycky lež. Pro tyhlety zhrzené Schwarzenbergovce nastaly zlé časy. Jsou odsouzeni k pěti letům nenávisti. Měl bych je asi litovat, ale když je tak sleduju, přiznám se, že se jim zatím jenom  směju. :-)

14 4
možnosti
Foto

velmi vtipné ! to se některým kverulantům nebude líbit !

13 6
možnosti
JK

Nechápu, proč jste tak hysterický. Každý Zemanův krok bude komentován a hodnocen. Když říkám každý, tak každý a když říkám hodnocen, neznamená to potlesk v předklonu. Pokud s tím máte problém teď, jste za čas zralý na kardiostimulátor.

8 14
možnosti
Foto

Ale to je jasné, že každý jeho krok bude komentován... Ale ať jsou to ty kroky které něco znamenají a ne ty, které jsou o ničem, ale tolik lidí se hned rozčílí... Takže pokud bude jeho mluvčí kvalitně mluvit, jeho kancléř kvalitně řídit kancelář, ať jim dají všichni pokoj! Až to zmrví, tak ať jim nadávají!!!

13 3
možnosti
BM

Jenže pan Zeman sliboval, že na Hrad nebude brát politiky, pouze profesionální úředníky..... Když si chtěl vzít lidi, kterým důvěřuje, tak to mohl klidně říct a neslibovat něco, co pak nesplní......

9 13
možnosti
Foto

a vidíte.. Vzal si lidi, kterým důvěřuje a žádný provařený politik tam není! Ale to se týká pouze zaměstnanců Hradu, jako poradce si může prezident vzít i politiky... A pokud budou radit dobře... Uvidíme časem...

11 4
možnosti