Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

touring

4. 8. 2009 15:49
Ja teda

nevim, ale to, ze je nekdo Cech, to jeste neni automaticka kvalifikace pro to abych mu bezmezne fandil jak magor. Pokud si me ten clovek necim ziska, tak mu moc rad fandit budu - ale pokud je to "jenom Cech a uz nic navic", tak je to proste pro me malo.

0 0
možnosti
MS

touring

4. 8. 2009 15:52
Re: Ja teda

Nehlede na to, ze pokud se nekdo z nich navic jeste chova jako hovado, tak mu fandit rozhodne nebudu - Cech, ne-Cech.

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

28. 7. 2009 20:27
Tak tak

Tohle je obecnější problém, jak Češi někde zabodují, to je hned plný staromák a každý druhý je hrdý na to, že je Čech. A když euforie ze sportovního výkonu krajanů pomine, tak se vrátíme ke svému hudrování u piva, jak je v téh¨le zemi všechno špatně.

Zkrátka nemalá část našich spoluobčanů je holt taková.

0 0
možnosti
VK

samr

7. 8. 2009 14:04
Re: Tak tak

spíš to vítězství tě nechá nachvilku tapomenout na to jak je tady všechno spatně a aspon an chvilku v životě se cítíš, že máš být na co hrdý. Jenže ten pocit brzo vyprchá a ty potřebuješ znovu další vítězství na to aby jsi opět mohl zapomenout. Sport byl už za komunistů jedním z mála míst, kde lidé zapoměli na ty hrůzy co se v zemi dějou a platí to do dnes. ZA VŠECHNO MŮŽE TO, ŽE VŠECHNO JE V TÝHLE ZEMI V PRDELI a sport je jediná věc do které jesště lidé vkládají naději, když to pak bohužel nevyjde, tak naštvání a zuřivost je mnohem větší, protže lidé ztratili i tu svou poslední naději.

0 0
možnosti
JN

5alfa

28. 7. 2009 17:49
Inu...

ano, právě Poláci přesně reprezentují to, co zde je popsáno s tím offsidem.

Kdysi na OH v Alpách sjezd, Franz Klammer, sjezdař v životní formě, vždy o parník před konkurencí. Večerní zprávy v předvečer závodu, kdy se rozebíralo, zda FK pojede ve zlaté kombinéze - na Polské TV.

"Proše pana, kdo bende pětfšym v šipkym zjazdu z gurky" Oslovený Polák ani na chvíli nezaváhé a řekne jmého nejpopulárnějšího sportovce Polska, nějakého skokana na lyžích. Redaktor zachraňuje situaci, že onen sportovec nesoutěží "v šipkym zjazdu z gurky", nicméně fanoušek se nedá a odpoví, že je to škoda, protože to by byl Franz Klammer až druhej, hned za tím polským skokanem z můstku. ;-D

0 0
možnosti
AH

Mr.boomboom

31. 7. 2009 23:15
Re: Inu...

;-D;-D

0 0
možnosti
JS

jardelik

28. 7. 2009 15:26
zajimave, ze ve sportu je vitez lepsi a porazeny horsi

a vubec teda zamysleni nad otazkou ze vitezstvi prinasi kladne emoce a prohra zaporne emoce je otazka dne. A zitra bysme snad mohli rozebirat proc se lide chodi divat do galerii na pekne obrazy.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

28. 7. 2009 13:42
Jiste...

...neco na tom je, jen si dovolim dve poznamky...Za prve, co se tyce Polaku, je to extremne hrdy narod (byt teda nema moc na co, v historii vyprodukoval pouze 3 lidi, kteri za neco stali - Kopernik, Curie-Sklodowska a Chopin, coz je trochu sporne, jestli se da nazvat Polakem,ale uznejme to). Ja mam s Polaky v podstate jen negativni zkusenosti a to tak,ze hodne. Je to nejhorsi narod, co jsem kdy poznal. Ale s tim,co autor napsal, souhlasim, fakt ze jo. No a co se tyce Nikol (zrejme Vaidisova), tak te jsem nepral uz v dobach, kdy se ji darilo...To,ze je naprosto hloupa, bych ji odpustil,ale ta namyslenost a charakter...nebezduvodne ji nazvali fransouzsti novinari "nezvedencem turnaje" jednou v Parizi. Drza, namyslena a arogantni slecna, ktera by si zaslouzila dostat raketou po prdeli...a to poradne!  Vsech ostatnich jmenovanych sportovcu (Sebrle, Kreuzinger, Stepanek...) vcetne obou polskych sportovcu si vazim... 

0 0
možnosti
JP

MoMo1000

28. 7. 2009 13:53
Re: Jiste...

Kazdy mame neco... Polaci, Cesi, Slovaci, Rumuni, Nemci, Francouzi, Cinane... Verte mi, ze znam dost Polaku, s kteryma si rad zajdu na pivko, a na druhou stranu jich znam taky par, s kterejma bych nesel ani za zlaty prase... Ale totez plati pro Cechy... ;-)

0 0
možnosti
LU

pidla

28. 7. 2009 13:22
Karma a souhlas,

i v dnešní době platí, není důležité zvítězit.....;-D

0 0
možnosti
JK

kodyjose

28. 7. 2009 13:04
Souhlas

Nez to tu ostatni zacnou drbat... :)

-> karma

0 0
možnosti