Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Zkusme si položit pár otázek. Je kritizován Baron Sacha Cohen za Borata? Je kritizován Rowan Atkinson za Mr. Beana? Nezaznamenal jsem to a přitom je to zábava ze stejného soudku, jako Troškovy filmy. :-)

4 4
možnosti
PD

Točí Sascha Baron Cohen za peníze ČT? Je kritizován Rowan Atkinson za to, že mu filmy spolufinancují SFK a MK?

Pan Troška často u svých pohádek používá peníze státu, todíž nese svoji kůži na trh. Až si bude točit filmy výhradně za své, tak potom nechť mu kritici políbí šos (což se ale nikdy nestane, protože evropské filmy se bez státních dotací neobejdou).

3 2
možnosti
IJ

I15v15a95n 91J47i95r28e60š

18. 2. 2013 0:32

Není to nic nového, tito sebestřední, elitářští kašpárci byli vždy, jen jsou dnes prostě díky velkému množství různých diskusí víc vidět. Mne už život naučil, že jediné měřítko je, jestli mě dílo nějak baví a oslovuje a názor na to od kohokoliv je mi v ...

5 1
možnosti
SW

Plne kinosaly se ale nerovna zisk. Na Trosku nechodi tolik lidi, kolik si myslite a navic tez dostava dotace od statu. Neni uplne sobestacny. A ne vsichni, kterym se nelibi posklesly humor z IV. cenove a upoceny styl Trosku jsou intelektualove. Proste maji jiny vkus. A odreagovat se da i u jinych filmu nez jsou troskoviny.

5 2
možnosti
PV

Troška je sympaťák, ale ruku na srdce, ty jeho filmy jsou úděsné. Tohle kdyby mělo reprezentovat naši kinematografii ve světě... potěš pánbůh! A Michal David jakbysmet. Je to sympaťák, ale s muzikou to má málo společného. Navíc si to uvědomuje i on sám, když jako zálibu dělá jazz.

3 5
možnosti
IH

I65r22e90n37a 60H79r38u82b25á

17. 2. 2013 20:34

Ať se každý dívá na co chce. Dnes je taková zvláštní móda,podle řečí a názorů na diskuzích všichni vaří jako Pohlreich a odsuzují svíčkovou a klobásu, nikdo se nedívá na Troškovy filmy, nikdo neposlouchá Michala Davida.... ale Pohlreich prakticky nepozvedl ve svém pořadu nikdy žádnou hospodu, protože mu lidi na to jeho vaření z vysoka, David vyprodává sportovní haly a Troškovy filmy mají i při reprízách pořád dobrou sledovanost. Takže - buď lidi jinak mluví a jinak činí, nebo mluví a exhibují na diskuzích samí umělci a gurmeti :-) žít a nechat žít. Nevím, proč bych měla mámě a babičce nadávat za Evu a Vaška, vypínat jim nějaký ten kanál, co je teď taky terčem posměchu.... když jsem s nimi žila, taky sem nechtěla, aby mi vyhodily kazetu Nirvany a byla jsem ráda, že můžu koukat na Triangl a na Eso.

6 2
možnosti
Foto

Já jsem včera večer, žena už zalehla, brouzdal po kanálech a narazil NA TV Šlágr, což je asi stanice, o které píšete. A musím říci, že se mi to jednu chvíli docela líbilo. A kdybych měl hospodu, kam by chodili spíše starší hosté, tak jim to tam budu pouštět, aby zpívali a víc pili.

5 3
možnosti
Foto

Já doplním svoji definici série tří Kameňáků. Je to řemeslně dobře natočená zábava, která mnohým připadá vtipná a mnohým nevkusná. Legrace ale je, že připadá nevkusná a možná i nechutná a špatně natočená a bůhvíco i lidem, kteří kolem těch filmů chodí obloukem.

Jak scénárista, tak režisér, si dali obrovskou práci ty jednotlivé vtipy vycizelovat a pokud se mi ten film nelíbil, tak by měl stačit říci "nelíbil" a nikoli ho po x letech neustále přibíjet na pranýř, když mezitím se stihlo natočit desítky podstatně horších hovadin. Opravdu desítka, ale nikdo si je nepamatuje.

5 6
možnosti
IH

I56r95e13n79a 39H44r59u79b44á

17. 2. 2013 20:35

Souhlasím, když jsem jednou přišla po těžkém dni z práce, dávali Kameňák a byl to balzám na nervy.

5 3
možnosti
Foto

přidám jen obecnou poznámku aniž bych hodnotil film, který jsem neviděl...jeden čas jsem živil pořádáním kulturních akcí...abych mohl uspořádat akci u které se těžko dala předpokládat významná návštěvnost, ale do kulturního spektra patří....uspořádal jsem něco na způsob Evy a Vaška a výdělek to zadotoval...takže...je to takový divný kruh...:-)

2 0
možnosti
LS

L11i83b92o11r 67S19y47n50e46k

17. 2. 2013 20:15

neštěstí nechodí nikdy samo....to je Eva a Vašek.

2 1
možnosti
AN

určitě troška nechtěl nikoho urazit. :-)

3 0
možnosti
AN

ještě doplním. jak vidno ,spoustu lidí zaujal:-)

3 0
možnosti
Foto

Dobrý článek. Každou chvilku internetový národ do někoho tepe. Když to není prezident, bývalý, současný nebo budoucí, tak to musí být někdo jiný. Člověk se vůbec rád sdružuje s jinými lidmi za účelem nějaké štvanice, protože tím se podvědomě zbaví špatnosti, kterou v sobě má, převede ji totiž na jiného člověka.

6 3
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, tak demagogický blog jsem už dlouho nečetl. Já jsem například na svém blogu jasně napsal, co se mi na filmu "Babovřesky" nelíbí ... takže opravdu netuším, coRv podobným názorům, jako je můj, vytýkáte ... Navíc. Úplně nejlepší je, že Vy ani nevydáte peníze, abyste ten film viděl a podpořil filmové umění (dle Vašeho názoru) v naší zemi, ale hlavně máte názor ... Osobně si myslím, že proto, udělat si názor existuje jedna základní nutná podmínka ... Vědět, alespoň rámcově o čem to, na co si dělám názor, je ...

8 3
možnosti
Foto

Konečně se někdo ozval...  Věta : "nechci hodnotit samotný film, ale některé ohlasy na něj a jeho režiséra." znamená, že nechci hodnotit film ale některé ohlasy na něj a jeho režiséra! Věta: "Pokud budete chtít kritizovat film, tak podle toho jaký ten film opravdu je a pokud se vám v něm něco nelíbí tak napište co" neznamená, že jste to zrovna vy ve svém blogu nenapsal! A věta: " Protože nadávat na někoho jen proto že poslouchá jinou hudbu či sleduje jiné filmy než vy je ubohé" je to o čem jsem psal! Takže vám nevytýkám nic, kromě tohoto diskusního příspěvku....;-)

5 2
možnosti