Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen na 2 díly ze Zemana se vždycky podívám.Na Studnu a Mimikry;-DR^

1 0
možnosti
MM

Tak nevím, jsem z toho nějakej rozpačitej. Ale možná to bude tím, že československý národ je nesmysl. Ale řekl bych, že oba seriály mají plno nadšených diváků i dnes....

1 0
možnosti
Foto

Dobrá... Takže to pro vás opravím a napíšu: Český a Slovenský národ.

0 0
možnosti
VK

Labus byl skvely, stejne jako Oldrich Vlach a naprosto mne dostal Kaiser, jak v tom klubu predvadel cosi, co melo byt asi prvotni pogo. K tomu serialu muzu jen zopakovat, ze jsem naprosto presvedcen, ze tvurci si, pokud to jen trosku slo, delali ze svych zadavatelu legraci. A prave v tomto dile je to videt snad nejlepe. Pro pripomenuti jeste vzpomenu na posledni dil, mozna si vzpomenete na Janzurku jako dvoji agentku. Jmenovala se v tom dile Michelle Mercierova. No to prece je jasna provokace, ktera soustruhum s UV nedocvakla. Michelle Merciere byla totiz predstavitelka Angeliky. A podobnych "uletu" najdete v celem serialu mnohem vice.

1 0
možnosti
LS

L32i45b63o24r 60S18y78n50e86k

30. 7. 2013 22:00

Pane Nitko, jelikož jste se přiklonil k panu Kulovi, v jeho hodnocení mého hodnocení poslankyně P.S., K.K. a tudíž hodnocení celého aparátu hodnotícího, hodnoty demokratických hodnot Č.R.,  nenapadlo mne nic jiného, než si přečíst Vás poslední článek. Tudíž tento. Střevo jistě máte, to se nedá upřít, ale tak nějak mi zde chybí, to proč by se mělo psát. Mimikry znáte, a Pláteníka taky poznáváte, ač jste tak mlád. No a to by mělo být to varování. Potom mají lidé, typu K.K, zelenou. Jako Pláteník čest neříká, bič boží také nezpívá, tak ji dejme naše práva, rozhodovat o Vás o mně a o nich.

0 0
možnosti
Foto

Pane Synku... Já se připojil k panu Kulovi, který je mimochodem mým velkým fanouškem;-) jen v jedné věci. Mi prostě vadilo to, jak jste svůj poslední článek pojal! Vůbec vám nezazlívám váš postoj vůči KK (jak ji nazýváte) ale myslím si, že by se dal šířit i jinak, než takhle vulgárním způsobem! Nemůžu za to, že mi psaná vulgarita vadí, ať ji píše kdokoliv!

1 0
možnosti
LS

L76i24b39o20r 60S22y66n43e26k

30. 7. 2013 21:59

Pane Nitko, jelikož jste se přiklonil k panu Kulovi, v jeho hodnocení mého hodnocení poslankyně P.S., K.K. a tudíž hodnocení celého aparátu hodnotícího, hodnoty demokratických hodnot Č.R.,  nenapadlo mne nic jiného, než si přečíst Vás poslední článek. Tudíž tento. Střevo jistě máte, to se nedá upřít, ale tak nějak mi zde chybí, to proč by se mělo psát. Mimikry znáte, a Pláteníka taky poznáváte, ač jste tak mlád. No a to by mělo být to varování. Potom mají lidé, typu K.K, zelenou. Jako Pláteník čest neříká, bič boží také nezpívá, tak ji dejme naše práva.

0 0
možnosti
Foto

"Bič Boží" je skutečně veledílo. Hudbu složil - jako svoji jedinou "bigbítovou" píseň - symfonický skladatel Zdeněk Liška, kterýho chtěli i v Hollywoodu. K textu se oficiálně nikdo nehlásí, ale údajně ho napsal sám Sequens. Ta diskreditace byla natolik funkční a přesvědčivá, že Mejla Hlavsa z Plastiků kdysi se smíchem vzpomínal, že mu jednou volali z Ochranného svazu autorského, kam prý mu mají poslat za Bič Boží tantiémy. :-)

1 0
možnosti