Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VTG

vladimir.t.gottwald

18. 2. 2010 23:27
Dneska jsem nabrousil řetěz, pořezal hromádku dřeva a je to

;-D

0 0
možnosti
G(

Gloom (http://bakic.blog.cz)

18. 2. 2010 20:43
.

Víš jak to měl Rákosníček těžké, když chtěl otočit kolečkem :)

Já u nás doma plánoval dlouho všechny možné vymoženosti od tepeolných kolektorů, fotoelektrických panelů, přes bioplynový kotel... a nakonec jsem to vzdal, protože naši si koupili plynový kotel, zateplili barák  a mají klid.

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

18. 2. 2010 21:29
Re: .

Stále mi ten Rákosníčkův úděl, nahradit vodního dispečera Vodénku (který byl paralyzován zákeřným rakem), straší v hlavě!!! Jak já mu chtěl poradit to správné šoupátko! A to mi při premiéře bylo asi X let a už jsem chodil na pivo... 

Ale viděl jsem jednu starou počítačovou hru, kde hráč otáčí vodovodními trubkami (trubkama) a čeká na to, až vytvoří vodovodní řád... A potom voda teče... Zlatý DOS...;-);-)

0 0
možnosti
J

jaruca

18. 2. 2010 20:30
Blb nejste, porozuměla jsem a hodně se nasmála

geniálně jste to napsal, naučila jsem se ve své době ovládat sice ne tak složitý mechanismus, pouze jsem zatápěla dřevem do kotle, ale nikdy jsem nezačoudila kotelnu do černa, jak se účastníkům mužského pokolení stávalo, což jsem považovala za velký úspěch. Vytopila jsem efektivně a rychle a hlavně ekonomicky. Také tam byl elektrický kotel, byla jsem poučena jednou a šoupátky taky posunovala, ale dnes už o tom nic nevím, nevadí, možná se to zase jednou bude hodit. Pánovi doporučuji namalovat postup jako manuál a má po starosti :);-D Dík za pobavení.

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

18. 2. 2010 21:18
Re: Blb nejste, porozuměla jsem a hodně se nasmála

Ale jsem blb... Píšu o věcech kterým nerozumím a přitom jsem z nich maturoval, dělám ze sebe ve svých článcích vola a jsem rád, že se tomu lidé smějí, sedím u počítadla a pokládám slova tak, aby dávaly smysl a mé myšlenky smysl nedávají... Začnu psát článek o bílé barvě s napíšu článek o barvě černé... Ale tak to má asi fungovat! Jsem rád, že jsem Vás pobavil... ;-) A přeji hezký večer...

Neberte to vážně! Já vím, že jsem geniální....

Pavel Nitka

0 0
možnosti
SS

Svent

18. 2. 2010 19:10
Topení je vášeň

V létě rozebírám krb a osazuji na něj výměník se zásobníkem. Jsem zvědav, jak dlouho v něm voda vydrží, jestli vydrží, krbová vášeň se ještě finančně zúročí.

TUV hřeju solárkem, není to levné, ale zase je to vášeň...

Zajímavá by byůa úvaga kombinace solárka a vložky, ještě o tom budu přemejšlet

0 0
možnosti