Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Ti středoví rovnostáři rádi mluví o aroganci, přestože Vám nikdy nedokáží odpovědět na otázku co je správné. Pravicoví lídři obhajují svobodu, proto se neschopným mnohdy jeví, jako ješitové. Levicově založení lídři jsou ti nejrovnější mezi "rovnými".

4 2
možnosti
ZJ

Klaus Vám vadí, protože to media chtějí.

4 3
možnosti
Foto

Přesně tak!!! Média to chtějí a tak mi Klaus vadí! Kdyby to média  nechtěla, tak ho budu milovat! Přesně o tom jsem psal.... Jsem otrokem médií a ještě se tím tady na blogu chlubím!

4 0
možnosti
MB

On sa správa od 90tych rokov stále rovnako, akurát to mnoho ľudí nechcelo vidieť. To, že sa ozývajú teraz je ale v poriadku, začal všetko to, čo potláčal, verejne prejavovať a ľuďom padajú ružové okuliare. A to je dobre, nevidím důvod, prečo by to nemalo byť. Dostáva nazad len to, čo sám robí celé roky.

2 4
možnosti
Foto

Ano, dostává! Jenže od lidí, kteří se ještě nedávno před ním plazili.... A ti kteří to viděli už dříve jsou zase za blbce...

2 2
možnosti
JL

Mně vadil od chvíle kdy se objevil v Laterně Magice. Čili od začátku.

2 2
možnosti
Foto

Klause kritizuji od ´90 a dosud se to nezlepšilo-tedy na rozdíl od vás pokračuji v kritice. Není to u mně móda, je to trvalý postoj.

2 5
možnosti
Foto

Ale já ho budu taky kritizovat... Jen se mi nelíbí ten humbuk, který se teď strhnul!

1 3
možnosti
KB

Proč? To je taková česká vlastnost. Když se Klaus v době největší slávy choval jakkoliv arogantně, lidé mu za to líbali nohy.

2 0
možnosti