Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kykor

13. 1. 2010 8:26
fight

Celkem nedávno jsme ve fotbale v LM mohli sledovat 90ti minutové pokusy o fyzickou likvidaci Messiho, což by se v hokeji i díky bitkařům nestalo. Hokej se nestává rváčským sportem, byl takovým vždycky, patří to k němu- rvalo se to i za komančů, kdo píše, že vzpomíná na styl Holíka, tak má krátkou paměť (speciálně u něho :-). Je to dobré koření, které samozřejmě nesmí přerůst v to, co se stalo v Rusku- ale i takové případy, dokonce na mezinárodní scéně, se staly, ne?

0 0
možnosti

kluk.od.lopaty

13. 1. 2010 9:14
Re: fight

Alejá nenapsal, že by snad byl hokej dříve jiný... Hokej je v tomhle ohledu pořád stejný. Já jen napsal, že mi to trochu vadí!

0 0
možnosti

zcek

12. 1. 2010 22:24
úpolový???

Co znamená slovo "úpolový"?????

0 0
možnosti

zcek

12. 1. 2010 22:25
Re: úpolový???

Jinak na hokej chodím a bitky se mi líbí:) Ještě nikdo tam v bitce nikoho nepřizabil, tam jde jen o to svlíknout soupeři dres:) Jinak je to jen takové kočkování:)

0 0
možnosti

chassis hunter

12. 1. 2010 18:40
tak nevim...

ale radeji se nekomu postavim celem bez rukavic,nez aby mi nejaky skret o hlavu mensi vyhrozoval,ze pri dalsim souboji mi pichne hokejku do krku...no a tak nez abych se musel v zapase ohlizet jestli me tou hokejkou opravdu pichne nebo ne,tak mu preventivne vysvetlim a pak i nazorne ukazu,jak to bude vypadat,pokud me bude chtit zranit...akorat napodruhe uz taky muze jet ze stadionu sanitkou....no a ten skret si to pak rozmysli,a pokud ne tak,patri prvne na chirurgii a pak k Chocholouskovi...

Rika se "nedrazdi kobru bosou nohou"....

0 0
možnosti

netbooster

12. 1. 2010 18:32
Odborníků a

hokejových teoretiků je spousta, skutečných hokejistů ovšem pomálu... I Ručínský  po kočkovačce s Plzní a vyloženě nefér krosčeku od O´Briena suše konstatoval, že tak to prostě je, to je hokej - nehrají přece šachy. A v tom vězí - hokej byl je a bude kontaktní sport, a kde je kontakt, tam jsou emoce, ještě větší emoce, emocionální výbuchy a rvačky. Víte, co je to hattrick Gordie Howea? A to byl PAN hokejista. Ať je to jak chce, kolébkou hokeje je Kanada, a že se Evropané pokoušeli uzpůsobit tuto hru sobě, na tom nic nemění. Viťaz Čechov v KHL je tristní doklad toho, že tuto soutěž může hrát úplně každý - kdo dá peníze, a také anomálie, která jinak nemá v hokeji obdoby. V NHL se to řezalo odjakživa, kdo zná historii této soutěže, tak jistě ví, že v současné době jsou k sobě hráči oproti historii velmi, velmi ohleduplní. Pravidla hokeje jistý druh rohování do určité míry tolerují jako zpestření hry pro diváka. Tečka. Všechno ostatní jsou plky a snahy o hledání čerta, kde není...

0 0
možnosti

chassis hunter

12. 1. 2010 18:43
Re: Odborníků a

Gordie Howe hatrick - je vlastne neco jako "bajka"...ve skutecnosti se mu tento hatrick podaril za celou karieru jedinkrat...:):):)Gordie Howe je znamy hlavne jako "Mr.Elbow"....

0 0
možnosti

el-lobo

12. 1. 2010 16:39
Máte recht

Hokej jsem miloval, ale v poslední době mě skoro nezajímá. Naše liga je mi úplně lhostejná nejen proto, že na pomalovaném ledě nevidím puk, ale taky kvůli různým řečem o všelijakých čachrech a podivných výsledcích. Na hokeji se mi líbívala elegance, chytrost, technické a bruslařské umění, které ti nejlepší dováděli do dokonalosti. Ale nemuseli mít osobní strážce, kteří je chránili před likvidací, a trestali ty, kteří se o to pokusili. Teď v hokeji záleží nejvíc na síle, na tvrdosti, na brutalitě a po těch nejlepších jdu ti nejsurovější. A rváči jsou pro mě ta nejodpornější sorta hokejistů. Hokej takhle nemůže pokračovat, nebo se přestanou počítat góly a rozhodovat bude, kdo má míň mrtvých.

0 0
možnosti

líný workoholik

12. 1. 2010 16:41
Re: Máte recht

Souhlas až na jednu věc a to větu: "Ale nemuseli mít osobní strážce, kteří je chránili před likvidací, a trestali ty, kteří se o to pokusili."

Co Vám říkají jména Wayne Gretzky a Marty McSorley?

0 0
možnosti

experience

12. 1. 2010 16:35
Ještě asi před 35 lety byly dva hokeje.

Dva podobné sporty s různými pravidly. Evropský a kanadský. Evropský zanikl, dnes existuje jen kanadský.Mně to taky nebaví.

0 0
možnosti

stanikgor

12. 1. 2010 16:50
Re: Ještě asi před 35 lety byly dva hokeje.

Nezbývá,než souhlasit.Pamatuji také pány hokejisty...Pepa Černý,Martinec,Balderis,Jašin,Jirka Holík,Farda,Gretzky,a jiní.To byli mistři ledu,dnes to jsou jenom sami bitkaři...

0 0
možnosti

líný workoholik

12. 1. 2010 16:16
A k níže uvedenému...

ještě dodám, že rvačky se pěstují hlavně v NHL a nižších soutěžích. Pro většinu případů platí, že hráči, kteří se perou, se perou proti stejně "postiženému" hráči. Pokud ne, jedná se v podstatě o "výchovu" nezbedných hráčů, kteří se dopustili přestupku proti největším hvězdám. Myslet by to na měla samozřejmě pravidla, ale i v tomto se už něco děje, neboť útoků na hlavu již bylo až moc a NHL che přitvrdit, i když je otázkou, jak bude postupovat v případech, kdy něco provedou Malkin, Crosby, Ovechkin a další velké hvězdy, které NHL prodávají a co si budeme nalhávat, kšeft je kšeft. Bitky jsou často užívány jako taktický prostředek, stejně jako ve fotbale polehávání, pomalé střídání atd.

0 0
možnosti

líný workoholik

12. 1. 2010 16:17
Re: A k níže uvedenému...

I když to není oficiální, hráči se řídí jakýmsi Kodexem cti mezi bitkaři. I na to JJ68 narážel...

0 0
možnosti

liason

12. 1. 2010 16:11
článek celkem v pohodě až na ten závěr,

kde hovoříte o fotbale, takže malé rýpnutí - nejen neznapuk ale i neznamíč.:-P Nic ve zlém, ale úmyslných a zákeřných faulů, které končily zlomeninou jsem už viděl dost, abych si dělal iluze o beránčí povaze kopálistů........

0 0
možnosti

kluk.od.lopaty

12. 1. 2010 16:20
Re: článek celkem v pohodě až na ten závěr,

Ale já nepsal o nějaké beránčí povaze fotbalistů! Já napsal o tom, že kdyby se dva fotbalisté do sebe pustili uprostřed zápasu, začali si rvát dresy a mlátit se do obličeje, tak si nezahrají minimálně půl roku a to by byl hodně mírný trest!

0 0
možnosti

BoboHml

12. 1. 2010 15:37
,

R^

0 0
možnosti

peena

12. 1. 2010 15:31
No, možná ...

proto vymysleli v hokeji tresty ve hře .... 2 min, 2+2 min, 5 min, 10 min, do konce utkání atd.

0 0
možnosti