Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyprávěl mi jeden známy o jednom neupřesněném náměstkovi mistra obrany. Šlo o výběrové řízení na malou zakázku. Při jednání s nejmenovaným náměstkem pan náměstek napsal na papír něco a papír ukázal. Co tam bylo nevím. Prý to ale překročilo cenu zakázky o více než 100%. Třeba to není pravda...

0 0
možnosti
MH

Tady se zaměňuje příčina a následek. Kalousek není nenáviděným politikem proto, že ho využívají jako terč Babiš a Zeman. Ale naopak zloděj, oligarcha a estébák Babiš je u moci, protože lidi měli dost politiků jako je Kalousek. A že si zvolili ještě něco horšího, tak už to většinou bylo i v historii. .

Já si vzpomenu na dobu, před cca osmi lety, jak se Kalousek opíjel, volal poslancům a sprostě jim nadával, fackoval lidi na ulicích. Jak rozesílal lidem složenky s výzvou k uhrazení státního dluhu. Jak jako ministr financí dělal on a celá vláda ODS/TOP09/VV jeden asociální krok za druhým včetně chuťovek jako první tři dny nemocenské zdarma. Vzpomínám si, jak mu lidi nadávali v diskuzích, jak ho tepala ta média které dnes Kalousek ta moc brání včetně ČT a Idnes.

To že lidi nesnáší Kalouska za to nemůže Babiš, které v té době v politice nebyl, ani Zeman, který byl v důchodu. Může si za to kombinace jeho tehdejší asociální politiky s papalášským chováním a tunou skandálů.

To že člověk, který se choval jako největší hovado, když byl u moci si dnes hraje na spasitele tradiční demokracie je k smíchu a nic na tom nemění to, že má občas i pravdu.

3 0
možnosti
Foto

Od povodní na Moravě po zemětřesení v Itálii - za vše může Kalousek . Se vším s ním souhlasit nemohu , ale takových 80 % bych mu věřil.

Což je asi desetinásobek proti Babišovi nebo ppMZ.

Mimochodem : kde jsou ti Špidlové , Grossové , Sobotkové , Topolánkové , Nečasové obou vzorů - mužského i ženského...... s nimiž začínal ?

1 0
možnosti
Foto

Nevím nic, ale vím, že Kalousko-Topolánkovský batoh tak zatížil občany, že na republiku přišla krize se svým zdvojnásobením deficitu státního rozpočtu.

2 0
možnosti
ZJ

.... no - pane autore - když jste se tak hrdině ve sváteční době vrhnul na kalouskovu kritiku a neváhal ho nazvat ,,kvákalem", tak vám též hrdině připomenu - i když ,,plusy" mně to žřejmě nepřinese. Je mnohokrát mnohem důležitější oprostit se od ,,kalouskofobie" a radši poslouchat o čem ten zatracenej Kalousek v tom parlamentu vlastně hovoří, co kritizuje a jestli náhodou nemá v drtivých případech pravdu, když varuje před komunistickými fízly, estébáky, oligarchy a jeho vládními loutkami. Je dobře - aniž bych byl jeho volič a advokát - že to na tom řečništi dokáže alespoň někdo jasně říct. A co se ,,kvákala" týče, mám tak trochu dojem pane autore, že svým svátečním blogem jste se v něj proměnil vy:-/.

6 2
možnosti
JR

Pokud vím tak byl Kalousek komunistický kolaborant, kolaboroval v Národní frontě s komunisty...sám komunistický přisluhovač......

4 1
možnosti
PK

Kalousek je mistrovské dílo všeho svinstva!

3 0
možnosti
JV

Co mu "obycejni" lide nejvice vycitaji je, ze jako ministr financi pridaval duchodcum jen 40Kc, a ze zavedl poplatky u doktora a v nemocnici. To ze v obdobi hospodarske krize se musi drasticky setrit - to obycejni lide neuznavaji. Uznavaji to ale prestizni ekonomicke casopisy a proto jej 2x vyznamenaly jako nejlepsiho ministra. Kalousek take vynalezl statni dluhopisy pro vlastni obcany a zajistil tak, abychom dluzili sami sobe a penize nesly do ciziny !

Dale - obycejni lide dosud netusi jakou ma v demokracii roli opozice. Povinosti opozice je totiz kontrolovat a kritizovat vladnouci koalici a ne se valet a lenosit, jako to delaji komunisti uz 20 let. Proto jsou to prave ti "obycejni", kdoz jej tak nenavidi!

6 3
možnosti
JS

Proč by měli důchodci dostát víc když nebyla inflace a byla krize? To, že nejsou poplatky u lékaře není dobré protože chybí lékaři. Kalousek je jediný politik který dokáže lidem říci i nepopulární věci. Ostatní mažou jen med kolem pusy.

5 3
možnosti
RJ

R68a34d45e73k 14J63a23r24o87š

31. 3. 2018 18:49

S Mirkem Kalouskem z hlediska jeho politického názoru hrubě nesouhlasím...

Ovšem paradoxně, jako člověka ho mám docela rád - včetně toho okamžiku, jak promptně a nekompromisně nafackoval tomu fakanovi, který ho sprostě na veřejnosti urážel.

4 1
možnosti
PK

...násilí plodí násilí a po jedné facce může příjít větší kalibr,který se už neubrzdí...

1 2
možnosti
KB

K75a74r22e73l 30B51o20k

31. 3. 2018 18:49

Holt se někdy někomu jeho blog nepovede. Toto je příklad. Hloupé.

3 2
možnosti