Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Nic ovšem nebránilo blogerům založit si FB skupinu, kde si dělají legraci ze svých kolegů, například z pana Kroupy. Protestuji. Je to nečestné a nesportovní.

1 0
možnosti
MB

Je zaujímavé, že toľko sa upravovali pravidlá pre diskutérov (kvôli ich prejavom), až za zrušením internej diskuzie paradoxne neboli diskutéri, ale samotní blogeri. Pán Nitka, možno by ste si mal viac všímať, že sa celý blog radikalizoval a zvulgárnel, ale za to predsa nemôžu diskutéri, ale paradoxne sami blogeri svojimi článkami a názvami.

6 0
možnosti
Foto

Ale o tom jsem přece psal...

2 0
možnosti

I43v42o 48Ž90á12č61e76k

1. 4. 2014 21:41

Když mi někdo sdělí, že jsem <cenzurováno>, tak mi tím nijak reálně neublíží. Dokonce i když mi to sdělí veřejně. Omezovat kvůli takové maličkosti svobodu slova je špatné.

4 1
možnosti
PK

P95a84v87e88l 81K45u75l19a

1. 4. 2014 20:33

Že v podstatě nevíte o čem píšete, na to jsem si již zvykl. Dnes jste to opět dokázal tím, že mě zmiňujete v P.S.

Já  nejsem admin a už vůbec ne cenzor, což si ostatně můžete ověřit v diskusi pod mými články, kde jsem smazal jen dva příspěvky, a to ještě ne ty, které na mě útočili. Já dokonce s tímto vaším "blábolem" souhlasím. Mně bdělí cenzoři smazali i příspěvek, ve kterém jsem nazval debilem sám sebe. :-/

Ale k tomu zrušení interní diskuse. Ona se opravdu stala místem urážek a sprostého napadání, ale zanesli to tam "blogeři", o kterých všichni, krom adminů, vědí, že jsou to falešné identity, jako například Šustek. Takže diskuse se kvůli nim zruší, ovšem na blogu mohou publikovat dále. Nyní je jen otázka, jestli jednou nebudou záminkou i ke zrušení blogů jako takových. Váš kladenský "fanoušek", Pavel Kula :-/:-)

6 2
možnosti
Foto

Jéjda pane Kulo, vy jste z Kladna? Ale teď vážně. Já jsem si už zvykl, že právě vy nevíte o čem píšu. Jenže já prostě neumím psát tak, abyste právě vy byl spokojen. Protože takové psaní je mi tak trochu proti strsti... A k druhému odstavci (vlastně třetího) vašeho diskusního příspěvku mohu říci jen jedno: Kdybyste to dal jako blog, tak vám dám karmu. Pod to se klidně podepíšu...

3 1
možnosti
RO

Článek jsem nečetl, od začátku spíš nezajímavé. 

Chtěl bych však autora upozornit, ať rozlišuje demokracii a svobodu projevu:)

1 3
možnosti
Foto

Článek jste nečetl, ale víte, na co musíte autora upozornit... ;-D

2 0
možnosti
AK

Nitka, vy se nezdáte, vy ještě porostete.

2 0
možnosti
Foto

Doufám, že už neporostu... Kdo má pořád kupovat větší a větší boty?

0 0
možnosti
Foto

Jj, jak mně psal včera v diskuzi pan Pavel Mojescik , cituji: "Vy jste urcite Modrotopovsky CUR.....???"

2 0
možnosti
Foto

Hustý. Skoro. Ale ano. I hulvát má právo na svobodu projevu. Ovšem s rizikem, že jeho hulvátství může být dříve, či později ,,eliminováno" některými z těch, kteří mohou, či vlastně i musí, neb jsou povinnni vyjádřit míru, např. i v podobě : TAK DOST!:-)

3 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Pobavil jste mne. Ne, Váš článek je o vážné věci. Pobavily mne Vaše poslední věty. Dokonalé ;-D

1 0
možnosti
Foto

Díky.., Ale potrefená husa už zakejhala... :-)

1 0
možnosti