Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZT

Sedm (slovy sedm) logických rozporů v tak krátkém pojednání je hodně - dobrý úmysl se tu jako by vytrácí. Ale jinak ano -  pojďme nepodporovat společenská negativa.

0 0
možnosti
Foto

J19a95n 73C56e57m72p32e37r

5. 8. 2013 20:39

Tak za a Adidas šil za nacistického německa pro armádu dobrovolně oblečení a do teď se za to ani nemluvil pokud vím. Mercedes za dělal auta například.

A za b oblečení Thor Steinar je takékopírováno a prodáváno na tržnicích jako třeba trika Lanser. :-)

0 2
možnosti
LN

..jistý Porsche navrhoval ternéní automobily pro wemawcht....a joistá škoda mladá boleslav...vyrobila dětské vozidélko pro mladého göringa.....možno vidět v muzeu v mladé boleslavi.....dostali objednávku...vyrobili...za co by se měli omlouvat...????

4 0
možnosti
LN

..pár let už se nechám stříhat hodně nakrátko...protože je to pohodlné......ale asi bych se na sebou měl zamyslet....:-(

1 0
možnosti
MR

co takhle trika s Che Guevarou, Maocetungem nebo Lejninem? ;-D Ja bych jim tam prdnul jejich hnedeho soudruha Hitlera, a to by byla sranda, to by zakazali ale bylo by zajimave se ohanet tim ze je tam taky velice korektni soudruh, to by byl srandy kopec, doufam ze se toho nekdo chyti, kdys se blbne tak na kvadrat!!!!

2 0
možnosti