Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kuřáci jsou sobci, ale musím říci, že situace je daleko lepší než třeba před třiceti lety. To se běžně kouřilo i v kancelářích a když jsem se ozvala, tak mi bylo řečeno, abych kancelář opustila, když mi kouř vadí. Nedávno jsem svojí návštěvě nedovolila kouřit ani na balkóně, protože vím, že kouř se otevřenými okny vtahuje do místností. Návštěva musela úplně ven, tam už za případné obtěžování nenesu odpovědnost. Mně cigaretový kouř vadí také, jít například po chodníku za kuřákem je malé trauma. Ale kvůli tomu někoho zkopat, to je hovadina - i když uznávám agumenty diskutujících, že v dlouholetých sousedských sporech mohou někomu rupnout nervy.

2 1
možnosti
PB

P94a56v72e43l 59B75a96c58í63k

30. 5. 2013 22:43

Grilování na balkonec je většinou také zakázané, tak proč nezakázat i to hulení? Je to fakt smrad, cejtim ho i když soused hulí na zahradě a mě to táhne do domu.;-(

10 4
možnosti
PK

Právě, že už to dávno zakázané není, někde to upravujou městskou vyhláškou, nebo domovním řádem, ale prakticky není pomoci, když si někdo bude každý víkend grilovat na balkoně paneláku :-/

http://www.novinky.cz/domaci/303133-smrad-z-grilu-ci-koureni-co-delat-kdyz-domluva-sousedovi-nestaci.html

8 0
možnosti
PR

P59a47v48e41l 10R90y68m79e17š

30. 5. 2013 21:42

Když vám někdo měsíce nebo roky otravuje vzduch v bytě kouřením na balkoně a nemíní toho nechat, a když mu jdete domluvit, tak vám arogantně zabouchne dveře před nosem , nebo se o to alespoň pokusí, tak jako v tomto případě, tak by mě z toho také chytil takový vztek, že bych se neudržel a fyzicky ho napadl. Proto s vaším blogem tak úplně nesouhlasím. Kdo tu protikuřáckou bezmoc zažívá denně, tak tomu útočníkovi rozumí. Někteří kuřáci dokáží být velmi bezohlední a rozumné slovo na ně neplatí.

14 8
možnosti
MK

Prostě zjistěte co mu vadí a to praktikujte, potom se půjde dát domluvit snázR^

8 1
možnosti
Foto

stát absolutně neochrańuje nekuřáky, a toto je vsledek. Nekuřáci-hulváti napadli bezohledného kuřáka. Myslím, že by cigára neměla být tolerována, ale hmaty a chvaty by měli provádět spíše policisté.

10 7
možnosti
PK

Víte, po letech, co po letech, i po pouhých pár měsících s arogantním sousedem, který např. nedbá na vaše prosby a pouští si ob den muziku na plný pecky do čtyř do rána vám jednoduše jednou vytečou nervy. A v závislosti na povaze, síle nebo přesile to zkusíte vyřešit.

MP nemá vůbec žádné páky, pokuty jim spousta lidí hodí pod nohy a jen teror vůči vám přitvrdí.

Neříkám, že řešení problémů silou je správně, ale dobře chápu, že se to až k němu může  zvrhnout.

Tudíž apelovat byste měl hlavně na ty, kteří nerespektují své okolí a jsou naprosto bezohlední k jiným lidem.

16 0
možnosti
MK

Na to mám taky recept, pouštím hlasitou muziku zase brzy ráno;-D

8 0
možnosti
MK

Nechápu takové zbytečné násilí,  já mám na balkóně připravený kýbl s vodou a jakmile ucítím v ložnici cigaretový kouř od souseda kouřícího podemnou na balkóně, tak tu vodu vyšplíchnu a ona spolehlivě, za sprostého nadávání, souseda zažene.;-)

12 6
možnosti
RK

Bravo, webový hrdino !

10 14
možnosti
IF

Karmuji a plný souhlas, také příliš nechápu "řešení" násilím ;-€

9 11
možnosti