Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HV

terminal

25. 1. 2010 16:51
Ale zas tak hrozný to nejni...

Schválně jsem se kouk na CSFD a zrovna Bota jménem Melichar tam má 67% - což si myslím není málo. A to myslím, že na CSFD jsou ta procenta spravedlivá, bo je to  "vox populi" ...  Nicméně na ten server chodí dle mého lidi co jsou stejně jako já filmový fandové. Ty druhé filmy jsem neviděl, ale pokud někdo tvrdí, že je Bota jménem Melichar oslava jakéhokoli režimu, tak buď film neviděl, nebo je rozumu mdlého. Vždyt je to prostě o rošťárnách a prvních dětských láskách .... :-)

0 0
možnosti
G(

Gloom (http://bakic.blog.cz)

19. 1. 2010 16:33
Draho a o ničem

Taky se hlásím k husákovským dětem a taky mám ty filmy rád. Mě akorát vadí, že dneska všichni pořád bečí nad tím, jak na nic nemají peníze a přitom se pořád točí nové a nové filmy... ale jaké. Miliony efektů, drahé rekvizity a ještě dražší prostředí, jenže uniká to hlavní - přitažlivost děje a dobré herecké výkony.

Vždycky tvrdím, že třeba pohádky a dětské filmy se nejlepší točily za komunistů. Dneska se podíváte na novou pohádku a buď je to blbost, nebo děj absolutně nemá spád, princezna skřehotá chraplavým hlasem a princ huhňá, že mu není rozumět. Kolik peněz se vyhodí za takové filmy a nebylo by lepší, kdyby se jich točila třetina, ale kvalitně?

Apropo, neměly by třeba dětské filmy být vzorem a motivací? Jestli budou v další generaci samí neprůstřelní detektivové, nesmrtelní řidiči milionů rozbitých aut, akční hrdinové co neznají bolest a strach, nejde je umlátit a ještě při svých hrdinských kusech pozabíjejí spoustu lidí a zničí, na co přijdou... pak se nechci dožít důchodu.

0 0
možnosti

lost

19. 1. 2010 9:59
já Troškovi fandin

a nevadí mi že sem idiot...takže asi sem:-)

0 0
možnosti
MP

admiral666

19. 1. 2010 9:29
vic druhu pohadek

Libi se mi detske komedie normalizacni doby, ale ne uz ty preslazene kyce od Polednakove Taky porevolucni "bylo nas 5" ma dobrou atmosferu ceskeho malomesta detskym pohledem. Libi se mi ale i anglosaske pohadky v gothickem stylu s mrtvymi, kostlivci a ponurymi sirotcinci, je to jejich tradice. Co mi ale bytostne vadi, je nova tvorba s nepokrytym product placementem a podprahovemu nutkani k trendovemu konzumnimu zivotu.

0 0
možnosti
L

Lafinta

19. 1. 2010 9:07
souhlasím

Jsem moc ráda, že v tom nejsem sama! ;-)

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

19. 1. 2010 7:59
Melichar,kočka Miluška i Nekonečná...

takovejch filmů o mládeži je - Třetí skoba pro Kocoura,Leť ptáku,leť, Ať žijí duchové, Akce Brontosaurus, Jak se točí rozmarýny, Přijela k nám pouť.....vždyť jsou o nás - o  Husákových dětech...žádné násilí,krev a vraždy,žádné sezení u počítače..pohyb,taškařice,občas rozbitá okna nebo kolena, řevnivost part a nádherná dobrodružství...a naše dětstvíR^

0 0
možnosti
MP

admiral666

19. 1. 2010 9:30
Re: Melichar,kočka Miluška i Nekonečná...

Jestli budeme volit KSCM, tak se deti nasi generace budou mit zas tak fajn R^

0 0
možnosti
MV

marka40

19. 1. 2010 7:52
Já se

přidávámR^:-)

0 0
možnosti

oldiess

18. 1. 2010 23:02
Možná jim trošku křivdíte

Nemyslím si, že by třeba někdo mohl napadnout Pohlaď kočce uši kvůli těm  pár olovením "soudruhu" co tam padla. Viděl jsem to poprvé až teď  v tv a film je to naprosto špičkovej, všetně těch pěveckých sborových výkonů snad v Adršpachu či kde to bylo. Jen bych si přál, aby se i dnes povedlo natočit něco podobnýho, obávám se ale, že je to přání nesplnitelný. Ale jinak jste hřeebíček na hlavičku uhodil, i když na druhé straně, nejen Troškou živ j e člověk;-D

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

19. 1. 2010 3:05
Re: Možná jim trošku křivdíte

Víte pane kolego, jak jsem koupil, tak prodávám... Několik diskusních příspěvků o tomto filmu, vedených v duchu: " je to komunistické vymývání mozků", mne donutilo napsat tento článek...

0 0
možnosti
FP

forhend

18. 1. 2010 20:02
Dobře napsáno...

R^ To je ta mediální masáž, které kdejaký nevzdělanec lehce podlehne...:-);-)

0 0
možnosti
Š

Špička

18. 1. 2010 19:40
Dobrý muži,

jak tak na to koukám, vy prostě nejste "IN"!!! Naštěstí nejste sám, je nás víc.

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

18. 1. 2010 19:44
Re: Dobrý muži,

Ale já jsem IN!!! Jen mi vadí, že všichni ostatní jsou OUT... Kdo to má vydržet?;-)

0 0
možnosti