Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

tinwe666

3. 2. 2009 11:13
:-)

"Potom se v novinách oběvilo několik konců světa, ale bylo to jen lokální." ;-D;-DR^ 

hezký :-) vím přesně co tím myslíte, já o tom konci světa četla taky, jenže mi tehdy bylo asi dvanáct a fakt mě to vyděsilo, loučila jsem se s maminkou  a tak...

jsou to hovadiny, až konec  příjde tak tu bude, ale nikomu neprospěje vědět o něm předem a předpovídat ho podle těhhle pytlovin :-)

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

3. 2. 2009 0:49
Konec světa

Nebo konec "věku". Přece bude zemská osa přecházet v důsledku precese ze souhvězdí Ryb do souhvězdí Vodnáře (podle Křesťanů konec věku Krista a měl by se objevit nový spasitel) a v roce 2012 bude také zemská osa nejpřesněji nasměrovaná na Polárku. Dál by měl nastat zajímavý úkaz, kdy se osa sluneční soustavy srovná s osou galaktickou. Předem upozorňuji, že absolutně nevěřím v evoluční teorii. Věřím v teorii revoluční, skokovou, kdy dojde ke změně hmoty v elementárním základu a spolu s tím i skokový vývoj života.

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

3. 2. 2009 11:45
Re: Konec světa

Křesťané nečekají "nového spasitele", ale přislíbený druhý Kristův příchod na svět (Sk 1,11). Kdy to bude, po tom nemá křesťan pátrat (Sk 1,7), má být připraven v každém okamžiku (1Sol 5,1).

0 0
možnosti
PK

Ccecil

2. 2. 2009 21:41
Chybička se vloudila

Nostradamus nepředpověděl na rok 1999 konec světa, ale to jen tak na okraj. Mayský kalendář také neoznamuje konec světa, ale konec jedné epochy - Mayové jich údajně měli víc a ta současná, která začínala tuším 3000 přnl končí skutečně 21.12.2012 našeho letopočtu. Ale prosím, nikdo netvrdí - a nedělali to asi ani Mayové, že to je KONEC SVĚTA.

.

Na toto téma jsem dnes četl opravdu "vitaminózní" článek jednoho blogera. Největší sranda je, že on tomu věří.

.

Jistě je ve vzduchu, že k nějaké změněn dojde. Už dlouho tento svět žije v relativním blahobytu, a mnoho lidí neví roupama co dělat. Ale tento konec bude zapříčiněn tak maximálně naší blbostí. 

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

2. 2. 2009 21:47
Re: Chybička se vloudila

Já vím, že se chybička vloudila... ale já to takhle vidím... BTW. jsem autorem této ptákoviny a rád takovéto ptákoviny píšu....;-)

0 0
možnosti