Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dispute

12. 2. 2010 17:42
Po sjednocení Německa se část NDR týmů dostala do soutěže

0 0
možnosti
VM

razer12

11. 2. 2010 19:55
Hlavní argument

ja atraktivnost ale proč by pro mě měl být zápas s Nitrou nebo Slovanem Bratislava atraktivnější než s Kladnem

0 0
možnosti
LH

ant.

7. 2. 2010 20:30
...trochu mi připomínáte přítele Paroubka...

....vážně si myslíte, že když vezmu něco nekvalitního a k tomu přidám opět něco nekvalitního, tak že vznikne superkvalita?...8-o...to je podobný nesmysl, jako když Jyrka hlásá, že bohatství všech vznikne půjčováním a přerozdělováním...:-)...a kolik mužstev by v ní hrálo? nebo koho byste vyřadil z českých týmů???...:-)8-o

0 0
možnosti
PK

pkula

7. 2. 2010 15:19
A pískat by to mohli Maďaři,

aby to byl jó mazec. Ale vážně, já si myslím, že v tomto případě by sloučením jedné malé země s druhou malou zemí, vznikla třetí malá země. Pavel Kula

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

7. 2. 2010 14:38
pohár

Liga? Proč ne. Ale v současné chvíli bych to viděla spíš na nějaký pohár. V něm by se mohlo utkat třeba 8 nejlepších týmů z obou lig (po jejich skončení, samozřejmě) - rovnou nalosovat do osmifinále tým ČR vs tým SR. Pak pokračovat až do finále, vítěz by získal nějakou vyšší finanční částku od sponzorů. Hrálo by se asi jen na jaře, beztak se do ev. pohárů ani naše, ani slovenské týmy nedostanou (do jarní části).

0 0
možnosti
DW

Daryl Walker

8. 2. 2010 16:42
Re: pohár

R^

0 0
možnosti
PH

petrph

6. 2. 2010 23:05
a důvod???

To je to oč tu běží. Je prostě stát, v něm nejvyšší liga, nižší soutěže. Ve vzájemných střetnutích se určuje žebříček nejlepších mužstev v rámci státu.

Jaké národní výsledky by vypadly ze společné česko-slovenské ligy?? Řekněme že Sparta by skončila druhá, za slovenským týmem. Co by to znamenalo? Byla by druhá v jakési uměle nadefinované lize, ale slavila jako vítez v ČR?

A naopak onen slovenský tým by mohl být vítězem v této slepenici, ale třeba druhý, třetí na Slovensku pokud by se do národního žebříčku počítaly jen zápasy mezi mužstvy stejného státu.

Takže, jaký smysl by měla taková mezinárodní liga? Co by se s ní dokázalo?? Zdá se že si někdo vzal vzor z jedné nejmenované pěvecké soutěže. Ale fotbal se smskama vyhrávat nedá....

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

6. 2. 2010 23:27
Re: a důvod???

Dobrá... Je prostě stát a v něm nejvyšší liga...  A to je vše... Tady jsou dva státy, které si mohou nějak pomoci, dva státy které jsou skoro jako jeden, dva státy které rozdělil befel několika politiků a jejich přisluhovačů, dva státy které se koukají hlavně na to, jak se daří tomu druhému...  Vždyť jaký je rozdíl mezi obchody u nás a na Slovensku? Příjdete do Slovenské večerky a uvidíte stejné Fidorky, Kofily, Tatranky, Kofoly , salámy, sýry... Jen se tam za to platí jinými bankovkami! Jezdí tam stejné autobusy jako u nás,  v hospodách je to stejné jako u nás a bordel v legislativě je stejný jako u nás! Všichni mluví jazykem, který je podobný tomu našemu, všichni rozumí češtině a děti se dívají na Maxipsa Fíka! Normální Češi fandí slovenským sportovcům a naopak... Proč neukázat světu, že když už jsme se rozdělili, tak máme stále hodně společného? Proč to neukázat právě na sportovním poli? Do toho zatím politici moc nemluví!

0 0
možnosti
FP

forhend

6. 2. 2010 21:22
A v čem by to byl přínos?

Obě soutěže jsou na ubohé úrovni...Jedině, že by se ta úroveň ještě snížila, větším počtem mužstev...:-)

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

6. 2. 2010 21:15
Ja bych byl silne pro

Ucast v mezinarodnich soutezich by nemel byt problem (ma Belgi dve ruzne ligy, Flamskou a Valonskou? Podobne ve Spanelsku). Obavam se ale, ze by se v Cesku i na Slovensku naslo hodne odpurcu, kteri by takovou ligu silne rozvraceli, vcetne narodnostnich a politickych urazek.

0 0
možnosti
VZP

vítek z prčice

6. 2. 2010 20:56
čechoslovakismus ne

Slováky, jako lidi, mám rád a mám na Slovensku přátele. Negativní postoj mám ke slovenskému státu a to z důvodů, které lidé zabývající se historií mají. My Češi jsme se cítili Čechoslováky, Slováci nikoliv. Prosím. Čechoslovakismus se neosvědčil, Slovákům jsme mnohokrát pomohli, oni se přesto stále cítí ukřivděni. S Čechy za zády by ty problémy s Maďary byly jaksi bezpečnější, že ... Jenže je pozdě.V dobrém jsme se rozešli a je to dobře.

Takže nejde ani tak o fotbal. Jde o zásadu. Žádné iluse, čechoslovakismus je mrtev. Neoživovat v žádné podobě. [>-]

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

6. 2. 2010 20:57
Re: čechoslovakismus ne

R^

0 0
možnosti
TJ

vioš

6. 2. 2010 20:49
souhlas

Je to zajímavý nápad. Většina lidí proti němu určitě nic nenamítne, naopak se budou těšit na nové zážitky. Jenže praktické provedení, tedy řízení z Prahy, z toho zase udělá bojovou zónu plnou  hnusných trapných střetů o to či ono. :-/ Fotbal se hraje pro prachy, ne pro zábavu diváka. Pro zábavu  si můžu zahrát pingpong se sousedem na půdě.

0 0
možnosti